Helsinki

Joo, Töölössä sitä ainakin näkee, ja vissiin ainakin Kaartinkaupungissa myös. Varmaan muuallakin kantakaupungissa, ainakin johonkin Vallilan tienoille asti. Mitenköhän Munkka, Laru tai Kulis, nuo entisajan kermaperse-vapaakaupungit?

Söpöjähän ne on ja kestäviä mutta vittumaisia ajaa ja hitaita toteuttaa.

Mukula-/nupukivikadut pitäisi lailla kieltää, jynkyttäviä ja vittumaisia ajaa jos ei vedä jollain hammaslääkäripyörällä.

Turussa on kiva vedellä juuri sen takia kun tiet ovat pelkkää asfalttia.

Tahmatassu - 12:18, 13.3.2019 » Mukula-/nupukivikadut pitäisi lailla kieltää, jynkyttäviä ja vittumaisia ajaa jos ei vedä jollain hammaslääkäripyörällä. Turussa on kiva vedellä juuri sen takia kun tiet ovat pelkkää asfalttia.
Mutta kuten todettua "Mukulakivet oli täällä ensin" joten ei voi pillittää.
kaukomieli - 20:53, 12.3.2019 »
Tahmatassu - 20:38, 4.3.2019 » Viikon sisällä tapahtuu.
Viikkokin vierähtänyt taas, mitäs sille liikennekaaokselle kuuluu. Joko tapahtuu vai oliko koko juttu vaan perus umpimielistä junttiöyhötystä? Vai odotellaanko vielä?
Kerros nyt kuitenkin Tahmis kun täällä näköjään pyörit et mitäs tolle kuuluu?

Eli tapahtuiko jotain muuta kuin öyhötystä?

Ei ollu öyhötystä vaan kohta tapahtuu, aivan varmasti, pitää vaan odottaa ;–)

kylässä on uusi real life superhero

haista stara nemesis ukko vittu

Kumpulan kasvitieteellisen ja Hermannin rantatien välissä on vuosia ollut suosittu polku, jolle päästäkseen pitää vetää tavallisesta rotvallista alas. Siihen viime vuonna ilmestyi loivennetut kanttikivet, joihin oli sapluunalla spreijattu “Guerillastara”. Arvostan.

Saisivat vielä käydä sahaamassa siitä sadan metrin päästä sen vanhan rautatieylityksen shikaaniaidan, joka on nykyään ainoastaan vaaraksi.

Tosiaan jos haluvaa vielä istuskella jossai Lahe jälkimainingeissa, nimimerkki Ass_saviourin kissateemaset gallerian avajaiset alkaa Om’pussa Siltasaarenkadulla just nyt.

mistäpäin pk-seutua löytyy pumptrack-hommia nykyisin, siis tuollaisia yllä olevan klipin lopussa olevia, joissa on muksuystävällisiä osuuksia?

Video ei näy näkyy, mutta mites Kivikon liikuntapuisto?

Haha naurattaa, toi on niin vitun tyhmä video. Tulee mieleen Pulttiboisista ne sketsit missä aina semmone huono poliisinukke nukke putos jostain partsilta tai jostain.

^^kivikko vois olla, kiitos. tuolla näköjään myös kerho yms. -toimintaa mukavasti tulilla.

Roihikassa on hyvä myös, pienimuotoisempaan yhdessäoloon.

Ei se eteläisessä espoossakaan kaukana oo, tosin topeakin rajauksen ulkopuolella. Mikäs on sen pump trackin virallinen nimi?

^Espoonlahden urheilupuistossa on lapsille sopiva pump-track.

Lainaanpa tätä ajoseuran huuteluun. Nyt kun lupaa hyvää säätä, oisko pienet teema-ajot lauantaina? Startti vaikka klo 18 keskustasta, eväsretkivauhti, matkaa 30 km josta puolet asfalttia. Nörteimmät arvaa teeman kuvasta:

poraamista sidottuna penkkiin hurtta-asennossa

Tiedän teeman, mutta en pääse tuon Dear Eki -langassa mainitsemani lonkkaongelman vuoksi. Vaikka pyöräily onkin siihen lääke, pitää ensin tulehdus hoitaa pois.

Kannattaa ajaa nyt lauantaina. Seuraava on Juhannus. Juhannuksen jälkeen voisi sitten olla Midnight Cruise.

Vihje on vähän vaikea. Siis bondagesta ei ole kysymys.
Seuraava vihje!

Veikkaan, että kuvassa yritetään puristaa plutoa 1:1000 000 000 -mittakaavaan.