Helsinki

Veikkaan että liikennehäiriöitä aiheuttaa hidastelun vaikutukset töpsäyttelykoneiden ratissa oleville joka johtaa kaahailuun linjojen läpi.

Ootko koskaan ajanut autolla stadissa, et vissiin?

Joku masokistinen änkyrä saattaa lähteä psykoosipäissään linjoille suhailemaan mutta kukaan edes puoliksi järjissään oleva ei tonne kukkulan päälle lähde etsimään jotain olemattomia oikoteitä.

Toi pätkä ei ole merkittävä muuta kuin paikallisille kalliolaisille autoilijoille joita on vähän. Tajuaisit tämän jos olisit joskus ajanut autoa stadissa.

Mutta kun pitää olla kaaos! Se todistaa molempien osapuolien pahimmat ennakkoluulot tosiksi! Ei kestä maailmaa ilman kaaosta/beer!

kaipa tuota jotkut peräkammarin pojat tuskailee kun ei metroasemien viereen no-go zoneille voi jättää autoa parkkiin ja pakko mennä keskustaan sekoilemaan lestavankkureilla

RTZ - 22:57, 4.3.2019 » Mutta kun pitää olla kaaos! Se todistaa molempien osapuolien pahimmat ennakkoluulot tosiksi! Ei kestä maailmaa ilman kaaosta/beer!
https://www.youtube.com/watch?v=O7iIalbjUJk

Jaaha, kevät vissiin tulossa kun kaupunkipyörätelineitä ilmestynyt katukuvaan. Tuskin maltan odottaa.

Tahmatassu - 20:38, 4.3.2019 » Viikon sisällä tapahtuu.
Viikkokin vierähtänyt taas, mitäs sille liikennekaaokselle kuuluu. Joko tapahtuu vai oliko koko juttu vaan perus umpimielistä junttiöyhötystä? Vai odotellaanko vielä?

Onse muuten jännää kun aina kaikista parannuksista nostetaan mekkala. Kaupungin infrakin on elävä systeemi, jota pitää aina jostakin korjata ja korjaukset ovat meidän eduksi. Kaupungin ominaisuus on se, että aina jossakin korjataan. Muuten koko systeemi ennen pitkää raunioituisi.

Mikä hässäkkä siitä tulisi, jos koko kaupungin infra peruskorjattaisiin aina 50 vuoden välein kuten yksittäiset kerrostalot putkirempassa.

Varsinkin kun kaupungin infra on pitkälti suunniteltu ajalla, jolloin kuviteltiin, että kaikki ajaa henkilöautolla keskustaan tai rekalla keskustan läpi/viereen satamaan ja niin on hyvä.

Kalastaja-Kaarlo - 11:46, 13.3.2019 » Varsinkin kun kaupungin infra on pitkälti suunniteltu ajalla, jolloin [s]kuviteltiin, että kaikki ajaa henkilöautolla keskustaan tai rekalla keskustan läpi/viereen satamaan ja niin on hyvä.[/s]rikkaat ajoivat hevosella ja muut kävelivät.

infran parentelusta tulikin mieleen, että oli todella jännä huomata viime kesänä Töölössä kun tekivät uutta asfaltointia ja viemärirumpujen&kansien vaihtelua ja siellä katujen pohjalla oli edelleen vanha mukulakivikatu. Kuorivat nytkin vanhan asfaltin tuohon asti pois ja sitten uutta päälle. Milloinhan mm. Ruusulankatu on vaihdettu pinnaltaan asfaltiksi? Kaupunki voi hyvin kun se elää ja kehittyy.

Joo, Töölössä sitä ainakin näkee, ja vissiin ainakin Kaartinkaupungissa myös. Varmaan muuallakin kantakaupungissa, ainakin johonkin Vallilan tienoille asti. Mitenköhän Munkka, Laru tai Kulis, nuo entisajan kermaperse-vapaakaupungit?

Söpöjähän ne on ja kestäviä mutta vittumaisia ajaa ja hitaita toteuttaa.

Mukula-/nupukivikadut pitäisi lailla kieltää, jynkyttäviä ja vittumaisia ajaa jos ei vedä jollain hammaslääkäripyörällä.

Turussa on kiva vedellä juuri sen takia kun tiet ovat pelkkää asfalttia.

Tahmatassu - 12:18, 13.3.2019 » Mukula-/nupukivikadut pitäisi lailla kieltää, jynkyttäviä ja vittumaisia ajaa jos ei vedä jollain hammaslääkäripyörällä. Turussa on kiva vedellä juuri sen takia kun tiet ovat pelkkää asfalttia.
Mutta kuten todettua "Mukulakivet oli täällä ensin" joten ei voi pillittää.
kaukomieli - 20:53, 12.3.2019 »
Tahmatassu - 20:38, 4.3.2019 » Viikon sisällä tapahtuu.
Viikkokin vierähtänyt taas, mitäs sille liikennekaaokselle kuuluu. Joko tapahtuu vai oliko koko juttu vaan perus umpimielistä junttiöyhötystä? Vai odotellaanko vielä?
Kerros nyt kuitenkin Tahmis kun täällä näköjään pyörit et mitäs tolle kuuluu?

Eli tapahtuiko jotain muuta kuin öyhötystä?

Ei ollu öyhötystä vaan kohta tapahtuu, aivan varmasti, pitää vaan odottaa ;–)

kylässä on uusi real life superhero

haista stara nemesis ukko vittu

Kumpulan kasvitieteellisen ja Hermannin rantatien välissä on vuosia ollut suosittu polku, jolle päästäkseen pitää vetää tavallisesta rotvallista alas. Siihen viime vuonna ilmestyi loivennetut kanttikivet, joihin oli sapluunalla spreijattu “Guerillastara”. Arvostan.

Saisivat vielä käydä sahaamassa siitä sadan metrin päästä sen vanhan rautatieylityksen shikaaniaidan, joka on nykyään ainoastaan vaaraksi.

Tosiaan jos haluvaa vielä istuskella jossai Lahe jälkimainingeissa, nimimerkki Ass_saviourin kissateemaset gallerian avajaiset alkaa Om’pussa Siltasaarenkadulla just nyt.

mistäpäin pk-seutua löytyy pumptrack-hommia nykyisin, siis tuollaisia yllä olevan klipin lopussa olevia, joissa on muksuystävällisiä osuuksia?