Fiksipirkka

sori OT mut pakko kysyy danny et mikä firma? itsekin näitä samoja aineita myynyt oulun askossa aikanaa. toimii varmasti ihan kelvollisesti ellei satu myrskyyn.

Kotkan Asko vuodesta 2005. Sitä ennen ujosti yli vuos Sotka/samassa kylässä.

Ehkä OT, ehkä ei: Olikohan niin, ettei tuota Textile Cleaneria saa enää myydä, koska se sisältää jotain melko vasta kiellettyksi tullutta ainetta (ehkä karsinogeeni)? Vuoden takaista pullonpalautuskeissiä yritän muistella. Samannäköinen pakkaus.

Ihan on myynnissä normaalisti…

Vahvasti OT, mutta HOIL:in ja Danielbraunin avatarit muodostaa hauskan kimpan tuossa ylempänä. Aiheeseen liittyän, joskus kaukana yhdeksänkymmentäluvulla kun kaikki kovat jätkät oli lumilaudalla parkissa farkuissa ja niittivöissä, oli tapana kyllästää byysat jollakin teflonsprayllä. Ei se pitkään hangessaistuvan persettä pitänyt kuivana, mutta hyvin se teki housuista vettähylkivät (ja vastaavasti hengittämättömät). Pistän kuvan purkista jos löydän intteristä…

Kartta/reittiohjeteline stemmiin:


Raakamaitopurkista saksitaan tommonen läppä, jonka sivuihin laitoin vielä noi pienet kolot, että papereita paikallaan pitävät kuminauhat pysyy kohdallaan.

Kaulasta stemmiin teipillä, ja maailma on valmis.

Voittoon!

Eikös Sigman mittarin kehdossa muuten ole pienet ruuvit, jotka avaamalla sen saa käännettyä 90 astetta stemmiin asennusta varten?

asb - 11:51, 4.11.2013 » Eikös Sigman mittarin kehdossa muuten ole pienet ruuvit, jotka avaamalla sen saa käännettyä 90 astetta stemmiin asennusta varten?
On, ainakin uusimmissa malleissa.

On tossakin joo, mutta en nähnyt tarpeelliseksi kääntää. Tavallisesti mulla ei ole mittaria, ja viimeksi oon ilmeisesti pitänyt tota tangossa.

Kirosin just tänään kaatosateessa työmatkalla, kun vedet tulee sadetakin hihoista läpi. Se takki on lähinnä muovista kalvoa ja pakkautuu omaan taskuunsa pussiksi. Onko jotain aineita, jotka parantais tälläsen kalvotakin vedenpitävyyttä? Enemmänkin muovia ku tekstiiliä.

En tiiä oisko pitäny kysellä pikemminkin vaatetuslangassa, mutku tässä oli jo puhetta noista

Ai se on niitä partiokauppojen myymiä halpistakkeja? Niksi: Energiajätteeseen.

^x7 maitopurkista <3 ja muutenkin toimiva niksi :slight_smile:

On niitä sumutettavia kyllästeaineita, joilla kankaan saa hylkimään vettä. Semmosia Wolypurkkeja löytyy jos mistäkin Prisman ja Anttilan kenkäosastoilta, ne aineet sopii myös tekstiileille ja nimenomaan hengittäville kalvoille.

Pyöräillessä oon tosin tullut siihen tulokseen, että varsinkin vähän kovempaa ajaessa kuivana pysyminen on ihan toivoton tavoite, mutta lämpimänä pysyminen paljon realistisempi: merinoa alle ja vettähylkivää päälle.

Jeah. Kuivana et ole koskaan.


Aamuyöllä duuniin. Sataa kaatamalla. Modasin tommosen pikaloksun, joka pysyy jarruvaijerin alla paikallaan oman rakenteensa ansiosta.

mistäköhän materiaalista porukka on tehnyt etuhaarukan dropoutiin täytepaloja, eli että dropout ei uppoaisi niin syvälle akseliin?

aihe siis krossi- ja nastarengasketjusta:

tnts - 15:10, 26.11.2013 » siis ottaa ylhäältä kiinni vai sivuilta? jos ylhäältä, niin voit laittaa korotuspalat akselin päälle eli dropoutin pohjalle.

^ Laakerikuulista, ketjujen pinnistä, pätkäistyn riser-tangon jämäpaloista, jne…

^ kiitos, sieltähän niitä tuli.

Noista lähtisin ketjujen pinneihin. Miksikö? No siksi että vaan.