Krossikumi- ja nastarengasketju.

Mites cx Pro? Eikös sen todellinen leveys ole alle 30mm? Sopisikohan tuo?

edit. Okei, no Tää on tosin selkeä krossikumes

kas, hyvä pointti. hain just viikko sitten broidille tollaset raikalta. eli helposti kokeiltavissa.

ja siis krossikumia toki mieluiten, mutta eipä noita taida olla kaposempia, siksi laittelin noita ns. varauksia.

Cx pro on kyl tosi kapea, joten mahtunee. Mutta kuten todettu, profiili ikävän kulmikas.

Aloituspostauksessa mainittu kapeita myös kenda karvs ja panaracer crossblaster.

Mulla ois ajamattomat kendan kwick crossit ylimääräisenä, tuli mofobecanessa ensiasennuskumina ja menee tohon speksiin. Melko samaa maata Cx-pron kanssa, tosin rullaavampi ja pienempi kuvia. Ilmoitettu 30mm, mutta todellinen leveys pienempi, toki riippuu vanteesta…

en tiedä jos tästä kommentista on mitään iloa mutta,

mulla oli tarkoitus laittaa cx proot mutta jää millistä kiinni tai pientä rihtausta kaipaavasta kiekosta johtuen ei mahdu pyörimään mun 100 mm etuhaarukkaan (jos nyt olen käsittänyt oikein että mun blb:n etuhaarukka on sen levyinen).

edit: osaavampi kommentoi: “100mm on etunavan leveys haarukassa. sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa mahtuuko kumi pyörimään siinä vai ei. painavampi tekijä on ns. a-c eli akselista kruunuun -mitta.”

siis ottaa ylhäältä kiinni vai sivuilta? jos ylhäältä, niin voit laittaa korotuspalat akselin päälle eli dropoutin pohjalle.

SuicideHub - 14:57, 26.11.2013 » Cx pro on kyl tosi kapea, joten mahtunee. Mutta kuten todettu, profiili ikävän kulmikas. Aloituspostauksessa mainittu kapeita myös kenda karvs ja panaracer crossblaster.
tämä.

cx pro:t löytyy, mutta profiili on ikävä. pistin juuri crossblasterit tilaukseen, cxmagazinen mukaan pitäis olla myös tubeless yhteensopiva. jospa sitä vielä tällä viikolla pääsis litkuttamaan alpha 340 + crossblaster komboa…

^^ kiitos mahtavaa! pitää kokeilla. jos sopii, saatan lähestyä pm:lla huomenna, jos käytäntö ei tunnu yhtä selkeältä kuin ohje…

Joko kellään ois antaa mielipidettä prisman halpis nastarenkaalle? Koko 47-622.
Hyvä/huono/hyvin huono?

kiitokset kumikysymykseeni vastanneille - ja olisihan sitä nyt ainakin aloituspostauksen voinut lukaista, kun siinäkin tosiaan on jo kaksi spekseihin (kaiketi) sopivaa.

pitää tsekata nuo rungon kumitilavuudet vielä tarkemmin & alkaa sitten arpomaan valintoja. jotenkin olin urautunut ajattelemaan kaikkien vähänkään nappulaisempien lähtevän 30-millin leveydestä eteenpäin, mutta onhan noita näköjään kaposempiakin reilummalla kuviolla…

Saako tota Bruce Gordonin Rock’n Road jostain euroopan kaupoista? en tuntunut löytävän…

talvimaratooneilla ainakin 10% enemmän pitoa kuin kuskilla kanttia vaikka paikoitellen tuli ajettua ihan absoluuttisen lujaa. t. nimim samoissa olosuhteissa jalan kestää näillä näkymin koirien vakiolenkki ainakin 2x kauemmin kun kävelee kuin pingviini kaatumista vältelläkseen.

Nyt on täällä vissiin ne kelit, pihalla ei pysy jalan pystyssä mutta nokia extremellä pärjää

mannine - 8:16, 28.11.2013 » Nyt on täällä vissiin ne kelit, pihalla ei pysy jalan pystyssä mutta nokia extremellä pärjää
Aamulla mietin ekaa kertaa et olispa nastat... pyörällä pitoa 0, ei päässy ees liikkeelle
wehola - 15:14, 26.11.2013 » Joko kellään ois antaa mielipidettä prisman halpis nastarenkaalle? Koko 47-622. Hyvä/huono/hyvin huono?
Hypisteltynä aika notkealta vaikutti Nicetrak 100.

Tähän astisilla ajoilla olen päässyt siihen tulokseen että Schwämble CX Comp on ihan oiva rengas. Pitää puol tyhjänä jäälläkin. Tavallaan olen pettynyt kun ei mee pyörä sivuttain :frowning: mutta ihan paikasta A paikkaan B siirtyminenhän on kivempaa kun ei tule mitään turhia sutimisia.

Hmm. Jokohan sitä kandeis asentaa Bullittiin juuri ostetut Marathon Winterit?

Tänään pitäis sovittaa Vispiin marathon wintereitä. Mittailin ja pitäis mahtua ihan hyvin.

Tänään pitäis sovittaa Vispiin marathon wintereitä. Mittailin ja pitäis mahtua ihan hyvin.

Ihan mielenkiintoinen löytö leveyden, kuvioinnin, pistosuojauksen, painon ja hinnan puolesta. Voisin kokeilla ellei jo olis rengashankinnat tehty talveksi.