Hyvän mielen topic

rokpete - 14:18, 13.2.2015 »
pieni merenneito - 20:09, 12.2.2015 » Itse postaan tässä nyt tämmöisen viestin että hakkaava, joulusta jatkunut yskä hellittää, pientä tukkoisuutta yhä ja lopullisesti olen onnellinen jälleen kun tämä vasen korva poksahtaa auki taas.
samaa fiilis, rupee helpottaa jo tukkoisuuskin. ihamparasta. välillä pitää toki rööriä tyhjentää, mut sen jälkeen tuntuu kuin elämä olis kirkkaampaa ja helpompaa.
nyt muuten imuroidaan korvat että kuulis ees jotain poksahtamista odotellessa. toivottavasti lekuri tajuaa esitellä lopputulosta.

josta muuten tuli mieleen että vittu kun jäi kamera toimistolle mutta kännykässähän on sentään tarpeeksi hyvä kamera tähän tarkoitukseen…

mutta joka tapauksessa fiilikset edelleen todella jees koska tauti taittuu

Vaiheilin, kuuluuko tämä fiilistelykuviin vai tänne. Valitsin tämän topakin, koska fiilis on 2000 % hyvä mieli.

En oo alkoholiin koskenu vuodenvaihteen jälkeen, paitsi yhen punkkulasin join kohteliaisuudesta isän synttäreiden vuoksi. Samoin vioden vaihteen jälkeen aloitetun kuntokuurin tulokset alkaa näkyä, vaikka paino ei ookkaan pudonnu. Ai niin, nyt kolme ja puol kuukautta kateltu ja leikitty esikoispojan kanssa, nyttenkin touhuaa tuossa leikkimatolla ja nauraa. Onneks pyörien kanssa sählääminen on sitä myöten vähentynyt

pyörättömyys ja yv:ttömyys ois kyllä onni

^nättiä!

Itse opettelen käyttämään uudenlaista rekrytointimenetelmää ja oon ihan liekeissä tästä! Oon aina dumannut nää hommat suorilta mutta olen ollut väärässä.

Faffesta tulee kovin usein hyvä mieli!

TJEU:

faffe - 19:39, 13.2.2015 » Hyvä runko kiikarissa. Varattu sulle ens kuun loppuun.

^^ Rekrytoinnissa ns. luovalla alalla on se ongelma, että pomot eivät rekrytoi itseään fiksumpia, vaikka niitä olisi tarjolla ja se olisi viisasta. Olen hyvällä mielellä siitä, että tämä ei ole nykyisessä työpaikassani ongelma.

Luovalla alalla rekrytonti ja kaikki henkilöstöjohdolliset asiat ovat kyllä niin oma juttunsa että huhheliheijaa. Miettikääpä esimerkiksi, kuka useimmiten etenee toimituksessa toimitussihteeriksi.

Heh - edellisessä työpaikassa minut rekrytoitiin ilomielin, koska olen pätevä. En kuitenkaan ollut sittenkään älykäs mutta vähän naivi ja kiltti tyttö. Tuli molemmin puolin paha mieli. Nyt on minulla hyvä mieli :slight_smile:

nysimum - 23:28, 13.2.2015 » Faffesta tulee kovin usein hyvä mieli! TJEU:
faffe - 19:39, 13.2.2015 » Hyvä runko kiikarissa. Varattu sulle ens kuun loppuun.
Komps.

Vaimo oli järjestänyt mulle yllätyksenä baari-illan kavereiden kanssa. Olin ihan äimänkäkenä, kun tulivat ovelle. Tuli aika helvetin tarpeeseenkin. :slight_smile:

Hyvää ystävänpäivää!

Tulin vaan kertomaan, että luen tän otsikon aina “Hyvän Mielecin Topic”.

Aurinko paistaa, palju on tulilla ja illalla sauna. Ihan hyvä mieli.

Hyvän mielen aamu!

Tyttöystävä pääs yllättämään, oli ostanu synttärilahjaks mulle brooksin repun.

Oho, tekeekö brooks reppujakin?

Ite tajusin tässä et miten hiton hyvin itellä on asiat kaikilla elämän osa-alueilla. Uunon appiukkoa lainatakseni “Bisnekset sujuu hyvin ja olo on mitä mainioin.” Ja kotikin on todella hyvässä järjestyksessä. Loppuviikosta taidan tilata f.moseriin kiekot. :slight_smile:

samalla hetkellä kun pääsee viimeisen oikean kommuutin varrella olevan ylämäen päälle, taivaanrannasta tulee outo valoilmiö suoraan silmille. sen lyhyen hetken kun sai olla valokeilassa ennenkuin laskee mäen toiseen suuntaan alas oli fiilikset kuin jossain hidastetussa filmissä.

kyllä siinä kelpaa auringonvalossa ladata akkujaan taas kun alkaa olla valoisaa työmatkoilla sekä aamulla että iltapäivällä.

Yksi paskaraportti tehtynä, valmistuminen lipastolta taas askeleen todennäköisempää. Mieli korkee.

spacer - 19:42, 18.2.2015 » Oho, tekeekö brooks reppujakin?
Tekee! Itsellä ollut tämä nyt vajaan vuoden varsin aktiivisessa käytössä: [http://www.brooksengland.com/images/cache/shop/shop_bags/cycle_bags___accoutrements/pickwick_small_backpack/colors/pickwick_small___saffron_-_front_w800_h600_vamiddle_jc95.jpg](http://www.brooksengland.com/catalogue-and-shop/bags/cycle+bags+%26+accoutrements/PICKWICK+Small+Backpack/) On kestänyt muuten hyvin, mutta väri ja pinnoite on alkanut kulua soljen kohdalta pois, mikä on jonkinmoinen pettymys.

On topic: Olin viime viikolla arkistolla vain ma & ti koska “mun” henkilökunta oli poissa. Tein toki sillä välin muita hommia, mutta lepsunlaisesti. Nyt on taas kiva olla hommissa kunnolla miniloman jälkeen :slight_smile:

Laitoin tänään pyörän lukkoon hirveällä kiireellä ennen kokousta ja laitoin toimenpiteen ajaksi hanskat jonkun muun pyörän etukoriin. Kokouksesta poistuessani tajusin unohtaneeni hanskat niille sijoilleen ja vitutus alkoi heti hiipiä. Hyvät Castellin hanskat ja hyvät merinolinerit :frowning:

Mutta ei kukaan ollutkaan vienyt niitä!! Ihana Suomi.

Mulla on hyvä mieli puhtaasti siitä, että mun talvipyörän ohjaamo on ihan mielettömän mukava ja hyvä.