parhaat vedätykset jälleenmyyntihinnoissa

Ois todellaki pitäny ottaa

Heh, mä oon kyl universumin paskin luukuttaja, jos luukutusmestarius mitataan voitetuilla euroilla. En oo myyny varmaan mitään niin et oisin jäänyt voitolle, mutta en mä myöskään koe reiluna pyytää edes samaa hintaa kuin oon itse maksanut, saati enemmän, jos myytävä tavara on ollut mulla käytössä.

joku on sanonut olevani nolla

Lammin kirpputori, Concor junior: 3.5€
Myin: 57€

edit. Muuten oon myyny kyl kaiken aika lailla persnetolla.

ei yhtään M520-tarinaa tässä ketjussa, pettymys.

walto - 17:40, 19.1.2015 » Ostin pari vuotta sitten sen takas jenkkeihin muuttaneen luukuttajan stashista autolastillisen paskaa ja pari ihan hyvääkin osaa dollarinkiilto silmissä, mutta en sit oo juuri jaksanu luukuttaa niitä ja taisin antaa/lainata jonkun halvan maastokompliitin siitä kaverillekin. En oo ihan varma oonko vieläkään plussan puolella. En osaa.
no mulle osasit kyl myyä vinon tolpan kahel kybäl ehhee. jälleenmyynti btw 0e
waltsu - 22:08, 19.1.2015 » Dyykattyjen osien myyminen.
Dyykkasin kerran Kashimaxin ja möin sen waldemaarille kahdellakympillä. En tosin muista näinkö lopulta rahoja ollenkaan.

Muuten on luukutettu persnetolla epäsopivia ja nurkissa pölyttyneitä palikoita eteenpäin.

Viis vuotta vanha lommonen hipomtbrunko. Keskimäärin pari vuotta kovaa ajettuja palikoita, joista suurin osa ostettu sniiduillen vähän käytettyinä sieltä sun täältä.
Pöllittiin kellarista.

~16.000 markkaa kotivakuutuksesta vuonna 2001 tai jotain.

magis - 12:29, 20.1.2015 »
walto - 17:40, 19.1.2015 » Ostin pari vuotta sitten sen takas jenkkeihin muuttaneen luukuttajan stashista autolastillisen paskaa ja pari ihan hyvääkin osaa dollarinkiilto silmissä, mutta en sit oo juuri jaksanu luukuttaa niitä ja taisin antaa/lainata jonkun halvan maastokompliitin siitä kaverillekin. En oo ihan varma oonko vieläkään plussan puolella. En osaa.
no mulle osasit kyl myyä vinon tolpan kahel kybäl ehhee. jälleenmyynti btw 0e
Oliko tää se "ostin tolpan ja huomasin kahden vuoden päästä että se on vino, saanko rahat takaisin" -tapaus?

Just kaivoin tota keissiä twitteristä.
Taitaa olla…

Paskimmat kokemukset itel käytettyjen renkaiden ostamisesta, jengi myy jotain loppuunpalanutta nahkaa (usein).Renkaat ajoon ja siitä sitten roskiin tai lahjaksi.Poislukien jos ovat uutta vastaavat.

Ja aina on takkiin tullut ku on pyöräkamaa tullu myytyy.Eipä siinä.

^ Itsellä on ainoastaan hyviä kokemuksia käytettyjen renkaiden ostamisesta. Status on niin vahvasti kulutusosa, ettei jengi kehtaa pyytää hyväkuntoisistakaan juuri mitään.

Voi olla näinkin,hampaankolos vaa yhet maantiesliksit mistä maksoin liikaa kuntoon nähden,ku ei paikalle tultua viittinyt enää kauppoja peruakkaan.Tuollane lojuu hyllyssä vieläkin.ärrh

Kahen vuoden vääntyny tolppa hyllyllä, rupes vähä naurattaa.

“Gazelle” kompliitti oli ihan ok, mutta aika hiljaista näiden kanssa kyllä on.
Hankinta -350€
Takalevy +150€
Runko +270€
Kammet +150€
Stemmi/tolppa +40€
Takaratas +15€

=> +275€ :frowning:

Itse olen onnistunu tekemään voittoa omista osistani kolme kertaa. Suurimman rahallisen voiton tein täpärirunkoreklamaatiossa, joka oli kaikkineen 6 viikon keissi. Kyseinen firma oli nimeltä mainitsematon iso brittikauppa. Homma vaati uhkailua euroopan kuluttaja-asiamiehellä ja pari kymmentä mailia, mutta lopullisesti ratkesi vasta kun postasin tapauksen heidän fb-sivuille tuhansien tykkääjien luettavaksi kuvineen. Sain kiitokseksi bännit heidän sivuilleen, mutta puhelin soi tämän tapauksen johdosta seuraavana päivänä. Loppupeleissä sain uuden runkosetin, eivätkä jaksaneet enää vanhaa kysellä takaisin. Nettosin vanhan rungon iskarista 150€.

Tämän lisäksi olen vähemmän netonnut pari kertaa. Muutama vuos takaperin hommasin kesälomaprojektiksi poliisien huutokaupasta ysärimaasturin muutamalla kympillä ja sain huuto.netissä 100€. Jarrupalat oli ainoa rahallinen uhraus. PRO:n XCR -hiilarikeulasta nettosin 5-10€ vuoden käytön jälkeen. Nykyään ei onnistuisi, koska esim. Exoticit maksaa uutena about saman verran kuin tuosta PRO:sta sain.

Ehkä lähinnä eniten huvittaa toisten myyntiketjujen suolaaminen jonku parin roposen tähden,usein myyjä voi olla tietämätön tai muistamaton mitä se pala nyt tarkalleen maksoikaan ja jos kyseessä ei oo järjestelmällinen pitkäaikainen ylihintahuslaaminen niin.Toki onhan se korrektia ilmoittaa mistä kyseisen osan halvimmalla saa.

hölmöintä mitä voi tehdä on suuttua hintapoliisille, siinä tulee vaan todistettua poliisin väite oikeaksi rivien välissä.

Tokihan se nyt kannattaa jänkää ja vänkää asia monelta kantilta.Makukysymys.Muuttujia on monia näissä jutuissa.

Riippuupi myös siitä onko räikeä ylihinta.esim femma ylimäärästä vaikka uudesta palikasta jonka saa käässhmanialla kouraan vaikka samantien.En näe ongelmaa.

jojo - 13:33, 20.1.2015 » Sain kiitokseksi bännit heidän sivuilleen
Aika kova asiakas on mulkku
Ihiis - 13:47, 20.1.2015 » Tokihan se nyt kannattaa jänkää ja vänkää asia monelta kantilta.Makukysymys.Muuttujia on monia näissä jutuissa.
jos hintapyyntö on oikeasti perusteltu niin toteaa että myyntihinta on mikä on koska xxx ja jos muualta löytää halvemmalla niin ostaa sit muualta.