Brevetit (ja muu pitkänmatkan suorituspyöräily)

tomppa - 11:30, 22.9.2017 »
asb - 9:02, 22.9.2017 » Täytyy ens syksynä yrittää kovemmin päästä mukaan.
Tämä kyllä jotenkin härskillä tavalla kiehtoo myös itseäni ja kiinnostaisi ehdottomasti kokeilla, jos ehtisi ajamaan ja treenaamaan enemmän minkä nyt vaipanvaihdolta ehtisi. Veikkaan, että ensi syksynä tämä(kin) tapahtuma kerää enemmän ajajia lähtöviivalle kuin nyt oli.
Nyt vasta lueskelin näitä #yksivaide:n tarinoita.

Harjoittelusta sen verran, että koko alkukausi heinäkuun lopulle taukoa sääriluun rasitusvamman takia. Yksi 14h 300:n ja yksi 2 päivän 300:n alle koko vuodelle. Ei se niin paljon treeniä tarvitse kuin vajausta aivotoiminnassa :).

Ens syksyn ruskapyöräily onki TURUSTA Kilpisjärvelle!! Nyt teillä Turkulaisilla onki hyvä syy lähtä ajeleen porukassa…kontrolleistaki oli jotain vihjeitä tuolla toisella foorumilla…
Entäs nyt joulukuussa tapahtuva talvipäivänseisaus pyöräily…menijöitä??

tomppa - 11:30, 22.9.2017 »

Tämä kyllä jotenkin härskillä tavalla kiehtoo myös itseäni ja kiinnostaisi ehdottomasti kokeilla

Pitäis vaan saada enemmän just kilsoja että perberi tottuu satulaan ja en tiedä muutenkaan edes että missä asun ens syksynä elikkäs

Mutta huudellaan nyt näin julkisesti: pyrin osallistumaan

pyrsta - 15:16, 16.11.2017 »
tomppa - 11:30, 22.9.2017 » Tämä kyllä jotenkin härskillä tavalla kiehtoo myös itseäni ja kiinnostaisi ehdottomasti kokeilla
Pitäis vaan saada enemmän just kilsoja että perberi tottuu satulaan
Täähän se ois.

Ruska '18 -kontrollit julkaistu:

"Start:
Turun linna, Turku castle, is one of Finland’s oldest buildings. Oldest parts are from late 1200s.

Control 1:
Kuolema, literally “Death”, a tiny village near Alajärvi. There is really nothing to see at Kuolema. It is just death.

Control 2:
A long, over 300 km, parkour from middle of Finland to middle of nowhere. Puolanka is one of many locations that claim to be center point of Finland. Salla fell however claims to be in the middle of nowhere. Wether they are or not is up to you, but that is where your route goes. Parkour also passes through Iso-Syöte and Pikku-Syöte fells so that everyone gets to do a little climbing. Climb to Sallatunturi is mostly gravel.

Control 3:
Last control is Esrange space center near Kiiruna. Space is always interesting, but what makes Esrange worth a visit is it being one of the ground stations of Galileo navigation satellite system. Ever used GPS? Somebody has to keep those things up and running for all of us enjoy.

Finish:
Start of final parkour is from near Hatteng by Storfjord. Exact location is there to make the finish a little more interesting. Which way are you going to ride? Finish is at Kilpisjärvi.

Details are subject to change, but you can start planning your route based on this information."

Jep, kovat kontrollit ja saattaapa säiden kanssa olla melkoinen vaihtelu.
Kyllä tämä nyt on itselle merkattuna ns. listalle ensi vuoden juttuja, mutta katsotaan. Töiden ja perheen kanssa pitäisi saada aikataulut osumaan.
Keväälle nyt olisi treeniksi tiedossa yksi noin 1200km veto joskin kelit tuossa kohtaa aika erilaiset ja yhtään noin pohjoiseen ei pääsr tuossa menemään.

Luonnostelin tota reittiä karkeasti googlemapsissa ja juuuuu-uh, hiljaseksi vetää. Reilusti 8 vuorokautta aikaa ja mikäli laskee ton 2200km mukaan niin siinä saa vetää 275km vuorokaudessa…
https://1.bp.blogspot.com/-aP69UTYfi4c/WhCAp_SqOzI/AAAAAAAADMM/Rt4luNpl_xEdISbUNWbR_x3KTDF2-_jEACLcBGAs/s1600/Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva%2B2017-11-18%2Bkello%2B14.15.05.png
Edit. karttaan jäi yks turha pätkä Karesuvannosta Kilpisjärvelle ja ilman sitä reitti näyttää olevan vaan 1961km. Eli ei paljon mitään, vaatimattomat 250km päivässä… Huh.

Tuohonhan sitten CP2 osalta Puolanka-Salla tulee määrätty reitti mitä tulee ajaa mikäli ymmärsin ohjeista oikein.

Sain vihiä notta pomo olis lähdössä IPWR:een bullittilla.
Edit siis ei Pave vaan Blane :smiley:

spacer - 20:57, 18.11.2017 » Edit. karttaan jäi yks turha pätkä Karesuvannosta Kilpisjärvelle ja ilman sitä reitti näyttää olevan vaan 1961km. Eli ei paljon mitään, vaatimattomat 250km päivässä.. Huh.
Kontrollit Google mapsiin, patikointimoodi päälle ja viiva pois pahimmista 1-numeroisista teistä, niin 1777km. Reittiin saattaa kuulua eeppisiä metsäpolkuja ja maatilan pihan poikki hiippailua.

Edit: Eiku vika parkouri olikin Norjan puolelta.

Tommonen ultra race tosta http://www.silkroadmountainrace.cc/

Itseä jotenkin harmittaa vähäsen että toi on tommonen ympyrän mallinen reitti, jotenki semmonen “jostain-johonkin” hommeli kiinnostaa enemmän.

Maistuis kyllä, hyvältä on näyttänyt ja kuulostanut ton valmistelut, mitä Nelson ja Jeff on tosta kertonut ja postaillut. Oispa aikaa ja rahaa. Meinaatko mennä?

Meinaatko mennä?
Oispa aikaa ja rahaa ja sopiva fillari ja kovempi kunto.

Etelä-Afrikassa starttaa tänään kolmatta kertaa järjestettävä semi-supported maasto/soratiekisa, 1000km. On huoltoa kylissä ja juomapisteitä reitin varrella, mutta omaa huoltoa ei saa järjestää, sen verran kannettava mukana. FAQ:ssa sanotaan että krossarillakin voi ajaa, kuvissa näyttää kulkevan melko lailla tietä pitkin. https://mtb.themunga.com/

^ Ei ihan halpa, osallistumismaksu noin 1 € per km.

Tosin 2018 Cape-Epic on 75 000 ZAR = 4 600 € per kahden hengen tiimi, mistä tulee 7 € per km (658km)…

No ei tosiaan. Sekin kivaa noissa unsupported-tapahtumissa ettei osallistumismaksu sinänsä paljon rajaa osallistumista. Tossa on toisaalta rahapalkintojakin.

Tästä ei liene foorumilla ollu juuri juttua tänä vuonna, mutta talvipäivänseisauspyöräily starttaa ihan justiinsa ja tällä kertaa on myös liveseuranta.

Oma lähtö saattaa skidisti viivästyä, mutta koitan toki pitää pisteen kartalla.

^Juum mck187 kanssa heitetään lenkki Tampereelta Tampereelle.

Mä lähden kans. Mäkipään ja muutaman muun kanssa.

Turvallista matkaa. Kelikin on ihan keli.

Liveseuranta ei taija oikein toimia kaikilla…puolikymmentä ajajaa vaan näkyy…mutta ei yhtään Oulun ympärikiertäjiä…