Lattija erotiikka

Vuokralla asuessani, kun oli kuukauden vuokratakuu jätin aina vikan kuun vuokran maksamatta. Kukaan ei koskaan valittanut.

kaukomieli - 22:01, 12.1.2015 » ^^Ei lähde mistä, muovimatosta, laminaatista? Väärät aineet/metodit? Kai se ny jollain lähtee, kysykää vaikka joltain martoilta.
Muovimatosta.

Dear yksivaihde. Kuinka estää kissan pääseminen vastamaalatulle lattialle?

Asbesti on siitä kiva haitta-aine et siitä tuskin on mitään haittaa jos sitä ei sörkitä/pölytetä. Enemmän oisin huolissani muovimattojen, liimojen ym. höyryistä kuin jostain linoleum-lattiasta. Jos on ehjä ja kämppään sopiva linoleum niin vahaisin sen ja unohtaisin parketin.

Juuri vetäisin pohjamaalit muovi ja stragulamaton alta kaivettuun lautalattiaan. Otetaan valmiista sitten kuvat.

nysimum - 20:40, 12.1.2015 »
Odie - 20:28, 12.1.2015 » Mitähän sille vois tehdä, auttaisko jos maalais valkoiseksi?
Lattian vai haarukan? Vai vaimon? Vaimon haarukan?! Haaveilen että mulla ois joku päivä pähkinänvärinen lautalattia leveästä lankusta. http://st.houzz.com/simgs/78216fee00acdb5c_4-5634/modern-hardwood-flooring.jpg Sais olla totakin leveempi. Byyh. Myyh. Tahdon!
ite olin yksisauvaisen kannalla niin kauan kun katoin hintalapun. sit tuli kolmesauvainen. semmonen ylhäällä ja olkkarissa samanlainen kuin munarkilla paitsi vm 88 ja sen näköinen että kärsinyt on. ei haittaa jos tippuu yvtyökalu lattiaan.

konkeli taitaa miettiä lattiaremonttia

Täällä kylppärin jo kevyesti fermentoitunut vaalea muovimattolattia värjääntyy putkikamelia puhdistellessa herkästi, vetää likaa kuin imupaperi. Onneksi lähtee paperitupolla ja ompelukoneöljyllä.

Pyyhkäse laminaatista ne renkaanjäljet asetonilla. muovimattoon en suosittele

peltsip - 22:39, 12.1.2015 » ite olin yksisarvisen kannalla niin kauan kun katoin hintalapun. sit tuli kolmesarvinen.
Luin väärin. Tää oli paljon mielenkiintoisempi. Niin mielenkiintoisia kuin lattiat ovatkin.

Oispa yksisarvinen.

Oon huomannut, että etenkin tollanen vanha muovimatto joka mullakin on hoasin kämpässä on renkaiden alta tummunut vaikkei mitään sutasuja tulisikaan. Onneksi kämppien lähtökuosi on sellainen ettei paljoa huoleta. Myös kaikki mustat rasvapaskat joita putsailuissa tulee ja joita ei muista pyyhkiä samantien imeytyvät

betoni- ja lankkulattia kiinnostaa

Ite arvostan eniten tämmöstä asbestista terveyskeskuksenlattia-tyyppistä

Mitä mieltä kattotuoleista?

vanttera - 10:15, 13.1.2015 » Mitä mieltä kattotuoleista?
talonrunko teräspalkeista kiinnostaa

edit: terveisiä ilkka tai iiro, ei tarvii kirjottaa teräspalleista


80+ vuotiasta lehtikuusta

^^ Myös seinät voi tehdä teräsohutlevysandwichelementeistä. (Kiva sana.)
Katso http://teraselementti.fi/referenssit-sivu/julkisivut/kvatro/

Ei vitu sitä teakin aulan lattiaa. Päätypuu on tietty päätypuuta, mut ei saatana niitä koloja on varmaan hieno pitää puhtaana.

^^^^ Omakotitalo on helppo ja ehkä aika edullistakin rakentaa kokonaan teräksestä. Pitää vaan olla moderni maku eikä pidä haaveilla kuviotapeteista ja tyylihuonekaluista. Teräsarkkitehtuuriakin voi artikuloida pienipiirteiseksi ja kodikkaaksi. Väreillä ja täydentävillä materiaaleilla saa aikaan lämpimyyttä.

inforest → Ei ole koloja vielä näkynyt kuuden vuoden aikana, kun tätä ei ole tehty erillisistä palikoista, vaan noi päätypuut on liimattu tehtaalla aluslevyyn, jossa kunnon pontit ja päällä on permadur kestopinnoite.