Asiallinen epävirallinen YV-paita 2015 -lanka

Kerrankin oli sähköpostin joukossa muutakin kuin viagra-mainoksia.

^^^Ois ollu kyllä mukavaa jos olisi etukäteen kerrottu näin ripeästä aikataulusta. Ei siinä, tottakai pitää aina suht ripeään maksaa tilaamansa tuote ja hyviin tapoihin kuuluu että maksetaan heti mutta täältä santahaminasta on vaikea siirtää rahaa kun ei ole nettipankkitunnunksia mukana.

Jos tilaus on tästä kiinni niin eipä voi mittää ja joudun perumaan. Jos taas maksu voi odottaa perjantaihin niin olen kiitollinen

pakkaako äiti sunnuntai-iltaisin pullat ja kaakaot kans messii?

Hikky - 18:24, 13.1.2015 » Jos taas maksu voi odottaa perjantaihin niin olen kiitollinen
Ei hätää! Itsekin olen toki käynyt asepalveluksen ja tiedän millaista on elää keskellä erämaata, satojen kilometrien päässä rakkaistaan ja kodistaan. Millaista on aamulla ajaa porot pois marssikentältä ennen harjoituksia ja pelata jalkapalloa mäntymetsässä tai suossa.

Lähetän paidan sitten kun maksu näkyy, en tietenkään diilaa sitä eteenpäin kysymättä.

terkkuja paratiisisaarelle

Hikky - 18:24, 13.1.2015 » täältä santahaminasta on vaikea siirtää rahaa kun ei ole nettipankkitunnunksia mukana.
Hikkylle ammattilaisvinkki että ota kuvat nettipankin avainlukulistoista ja muistat real deal salasanan ulkoa. Siinä on ihan riittämiin tietoturvaa. Terveisiä Santahaminaan, etsi käsiis luutnantti Kuortti ja kysy vituttaako sitä vielä. Muista hakeutua Erikoiskomennusjoukkueeseen ja syö paljon soden kinuskimunkkeja <3
Munarkki - 18:54, 13.1.2015 »
Hikky - 18:24, 13.1.2015 » täältä santahaminasta on vaikea siirtää rahaa kun ei ole nettipankkitunnunksia mukana.
Hikkylle ammattilaisvinkki että ota kuvat nettipankin avainlukulistoista ja muistat real deal salasanan ulkoa. Siinä on ihan riittämiin tietoturvaa. Terveisiä Santahaminaan, etsi käsiis luutnantti Kuortti ja kysy vituttaako sitä vielä. Muista hakeutua Erikoiskomennusjoukkueeseen ja syö paljon soden kinuskimunkkeja <3
Erikoiskomennukset jees. Kiitos pääesikunta.
Npertj - 18:27, 13.1.2015 » pakkaako äiti sunnuntai-iltaisin pullat ja kaakaot kans messii?
Neitoystävä pakkaa, sulla vissiin ei?

Kiitos normaalille ymmärryksestä ja munarkille ammattilaiskärjestä.

juu ei ite piti tehä ruuat venäjänja norjan rajalla eikä näkyny munkkeja, minkäänlaisia

en vaan osaa oikein suhtautua vakavasti tai ymmärtävästi tuommoseen avuttomuuteen

Tähän aikaan vuodesta baareissa on taas muutama inttileski :smiley: Paras aika vuodesta poikamiehelle, pl. se inttileski on juuri sinun rakas.

^^Kyseessä oli hyvin pitkälti läppä.

^Sinne vaa mettälle, protippinä kirjoita “sori” aamulla vessanpöntön rinkulaan alapuolelle niin tulee totuus ilmi kun saapuu ukko lomille.

hyvän Mielen topicci

Hikky - 20:50, 13.1.2015 » ^Sinne vaa mettälle, protippinä kirjoita "sori" aamulla vessanpöntön rinkulaan alapuolelle niin tulee totuus ilmi kun saapuu ukko lomille.
Voi saatana, en ole ennen kuullut. Niin kieroa.

Mitä jiiteee teki?

Munarkki - 21:58, 13.1.2015 »
Hikky - 20:50, 13.1.2015 » ^Sinne vaa mettälle, protippinä kirjoita "sori" aamulla vessanpöntön rinkulaan alapuolelle niin tulee totuus ilmi kun saapuu ukko lomille.
Voi saatana, en ole ennen kuullut. Niin kieroa. Mitä jiiteee teki?
Autolla tuli suhailtua.

[on topic]
Tilasin paidan, supporttaus mielessä. Ajattelin että menee jotenkin yhteisön hyväksi, ja niin ilmeisesti on.
[/on topic]

SÖSNÖVENTA eli YKSIVENTA-t-paitoja saa nyt tilata!

Paidat tulee suomalaiselta R-Collectionilta.

Korkea laatu on kaiken toimintamme peruslähtökohta. Tämä koskee jokaista tuotantoketjumme vaihetta aina materiaalinhankinnasta painatukseen saakka.

Paidat tulee olemaan mallia Kapea T-paita.

Paita on valkoinen, printti musta.

Paidan hinta on 22,10 €.

Hinta koostuu paidan hinnasta (17,10 €) sekä foorumille tilitettävästä tukiosuudesta (5,00 €). Jos joku laittaa viestiä ja kysyy, että voisko saada pelkän paidan ilman tukiosuutta eli hintaan 17,10, lupaan olla vastaamatta. Kysyjän on myös hyvä tietää tässä vaiheessa, että tinkijöille ei myydä laisinkaan. Mutta eihän me sellasta tehdä. Ilolla maksetaan vaikka raaka vitonen suoraan foorumin kassaan.

Tilaus tapahtuu niin, että paidan ostaja siirtää miun henkilökohtaiselle tilille n X 21,10 €. Viestikenttään kirjoitetaan nimimerkki, koko nimi, paidan koko (S, M, L, XL, XXL) ja sähköpostiosoite. Jos paidan haluaa saada postilaatikkoon, lisätään loppusummaan vielä postimaksu 4 € sekä tietenkin osoite. Tilausten DL on viikon päästä perjantaina 23.1. klo 24.00. Tähän mennessä pitää näkyä joko rahat tilillä tai kuva maksusuoritteesta sähköpostin liitteenä.

Maksutiedot:

Saaja: Jyri Rasinmäki
Tili: FI42 5770 0520 2868 13
Summa: 22,10 per paita (+ 4 € mahdolliset postit)

Jos haluatte kysellä tarkemmin jotain, niin lähettäkää mailia yllä oleva etunimi.sukunimi ilman ääkkösiä ät gmail piste com. Mailin otsikkoon teksti “paitatilaus” ja vapaavalintaisia kirjaimia. Helpoiten tämä kuitenkin hoituu tekemällä maksusuoritteen.

TILAUSTEN DL 23.1. klo 24.00.

^ Jösses! +1!

Erik - 1:47, 16.1.2015 » SÖSNÖVENTA eli YKSIVENTA-t-paitoja saa nyt tilata! Paidat tulee suomalaiselta [R-Collectionilta.](http://www.r-collection.com/info/yritys/12/) [i]Korkea laatu on kaiken toimintamme peruslähtökohta. Tämä koskee jokaista tuotantoketjumme vaihetta aina materiaalinhankinnasta painatukseen saakka.[/i] Paidat tulee olemaan mallia [Kapea T-paita](http://www.r-collection.com/tuote/kapea-t-paita-unisex-valkoinen/132570060/?keywords=132570060). Paita on valkoinen, printti musta. Paidan hinta on [b]22,10 €.[/b] Hinta koostuu paidan hinnasta (17,10 €) sekä foorumille tilitettävästä tukiosuudesta (5,00 €). Jos joku laittaa viestiä ja kysyy, että voisko saada pelkän paidan ilman tukiosuutta eli hintaan 17,10, lupaan olla vastaamatta. Kysyjän on myös hyvä tietää tässä vaiheessa, että tinkijöille ei myydä laisinkaan. Mutta eihän me sellasta tehdä. Ilolla maksetaan vaikka raaka vitonen suoraan foorumin kassaan. Tilaus tapahtuu niin, että paidan ostaja siirtää miun henkilökohtaiselle tilille n X 21,10 €. Viestikenttään kirjoitetaan nimimerkki, koko nimi, paidan koko (S, M, L, XL, XXL) ja sähköpostiosoite. Jos paidan haluaa saada postilaatikkoon, lisätään loppusummaan vielä postimaksu 4 € sekä tietenkin osoite. Tilausten DL on viikon päästä perjantaina 23.1. klo 24.00. Tähän mennessä pitää näkyä joko rahat tilillä tai kuva maksusuoritteesta sähköpostin liitteenä. Maksutiedot: Saaja: [b]Jyri Rasinmäki[/b] Tili: [b]FI42 5770 0520 2868 13[/b] Summa: 22,10 per paita (+ 4 € mahdolliset postit) Jos haluatte kysellä tarkemmin jotain, niin lähettäkää mailia yllä oleva etunimi.sukunimi ilman ääkkösiä ät gmail piste com. Mailin otsikkoon teksti "paitatilaus" ja vapaavalintaisia kirjaimia. Helpoiten tämä kuitenkin hoituu tekemällä maksusuoritteen. [b]TILAUSTEN DL 23.1. klo 24.00.[/b]
ai että kyllä kelpaa sösnöttää tässä vuonna 2015

onhan valkoinen paita varmasti rapha cold black käsitelty jotta mukava ajotunnelma myös kesähelteellä?

Nettipankkitunnuket ja armeija… tirsk

Vieläköhän sotilaskodissa myydään puhelinkortteja?

zykkeli - 7:17, 16.1.2015 » Nettipankkitunnuket ja armeija.. *tirsk* Vieläköhän sotilaskodissa myydään puhelinkortteja?
itse olin jo moderniin aikaan kun sotkussa oli internet-huone missä pari nettikonetta ja kännykälläkin pääsi jo wappiin.

Noissa R colekshuunin paidoissa aika väljä fitti ja mitoitus mutta ovat kestäviä kyllä