Speksailuongelmaiset - tukikerho

no siis vasara-aasialainen on aidon aasialaisen puuttuessa mullekin pistäny hintapyynnön verran tuohta kämmenelle siitä toisesta palpamiekasta niin miksei sitten siitä toisestakin

ununu - 11:45, 28.8.2018 » postaan relevanttia sisältöä [Komponenttikirppis #2/2018 // 1.9. Teurastamo](https://www.yksivaihde.net/old/32807)
Nää on onneksi aina just ennen palkkapäivää. Jos olisi heti palkkapäivän jälkeen, voisivat aiheuttaa speksailua.
ununu - 12:31, 28.8.2018 » no siis vasara-aasialainen on aidon aasialaisen puuttuessa mullekin pistäny hintapyynnön verran tuohta kämmenelle siitä toisesta palpamiekasta niin miksei sitten siitä [toisestakin](https://www.yksivaihde.net/old/29201)
Commondalet on niin meh.

onhan se toisaalta näinkin :slight_smile:

ihan hyvä veikkaus tuon tyyppiseksi veikkaukseksi mut ei

Seuraavaksi joku oikean kokoinen pyörä?

itel ollu kans täs semmosta selittämätöntä kutinaa jo pidemmän aikaa

toisaalta mul on toi orlowski ja caad jotka toteuttaa ihan hyvin maantiepyörän ja allroad pyörän virkaa eli kerää pölyä tällä hetkellä. Orloon on low trail keke kaikilla maailman kiinnikkeillä ja valmiiks hankituilla randotartseilla ja lowridereilla, mut en ole jaksanu niitä asentaa koska ei huvita lähteä touraamaan. Aika ajoin saan päähäni et myisin sekä orlon että caadin ja ostaisin open upin (ja säästäisin 700c ja 650b kuitukiekot) semmoseks full seks allroad vehkeeks, mut en tiedä viittinkö ryhtyä tähän projuun ku en ole tän vuoden puolella ajanu ku kaks droppitankopyörälenkkiä. Sit toisaalta ei mulla olis sen jälkeen enää tourausjuttuakaan. Hmm mitäs :-/

Tääki (cdalen yläkivi) kiinnostelee ujosti

ouppeni se ois ouppeni kyllä.

kyllä sille pelille sitte käyttöä löytyy ku semmosen hankkii.

tää on kans oma suosikki mut en khyl osta enää <70 bbdrop droppitankovehettä

harmi ku grail on niin erikoishousumiespyörä

niin.

tää eio onneks koskaan ollut este touring pyörän maaniselle speksaamiselle foorumilla

ittee ei toi grailin erikoishousuhenkilöys niin haittaa ku pidän itteeni jonkin verran erikoishousuhenkilönä eli pitäis ehkä tarkastella sitäki sitte tosi tarjoituksella.

aika paljon eri haluja mut eio kyllä tarkoitusta kasata mitään kymmentä pyörää nurkkiin. joku kevyehkö ja kuituisa ois kiva, semmone et evocciin tunkiessa painorajan puitteis menis ajokamat ja säkit myös.

ununu - 11:08, 30.8.2018 »

tää eio onneks koskaan ollut este touring pyörän maaniselle speksaamiselle foorumilla

josse huvitus sitte jossai vaiheessa realisoituiski potentiaaliseksi reissuksi ni tyssää sitte viimeistään passin puuttumiseen.

kukin tyylillään.

tbh ajattelin alkaa itse ainakin rapsuttamaan tätä kutinaa seuraavaksi ku dedikoidut low trail loaded touring hommelit saadaan pakettiin talven aikana ja masterit uuteen kotiin kaakkois-aasiaan

toivottavasti joni-negaatio ei baittaa signatureväriäni myöten projua :confused: luulen kyl, että tää harrastukseen laitettuja rahoja ei lasketa -tyyppinen toitotus dissonoi taustalla tarpeeksi ettei orloa ja caadia tulla koskaan näkemään tori.fi etusivulla ja haaveita realisoitua ilman koneen säätiön interventiota.

näkisin tämän mielelläni mutta taitaa jäädä puheen asteelle

pallohan on siis toden totta täysin jakartalaisten päädyssä tällä hetkellä

ei taida kaks colnagoa riittää open uppiin, viiden tonnin kännärillä oltais jo käsirahaa pidemmällä

toisel freimi, toisel partsit. tosin kaks masterii taitaa just ja just riittää myös päälle kaatuvan masterilaskuni kuittaamiseen. jos kaikki menee pitkin vittuja niin kyllähän mason bokehillakin pääsee ulosotto_ukkoja haneen vuorille.

kaiken kaikkiaan olen silti sikainskana tästä uudesta projektistani eikä se johdu pelkästään aamupalaksi imppaamastani tyhjästä gifflar-pussista ja ykkösellä tycitellystä triplaespressosta*

*https://i.imgur.com/2H6leqY.jpg

Lastenhankinta tuo elämän realiteetit peliin. Niinä viikkoina kun ei oo töissä luppoaikaa, niin ehdi kuolata ja kaivata kaikkee kivaa. Ja sitten kun on, niin takaraivossa kutkuttelee, et pitäis se vaimo viedä syömään, ostaa tenavallekin oma pyörä, huoltaa auto, jiiännee…

Ja sit taas toisaalta, kun on saanut hommat silleen et on vain se harrastuspyörä ja työmatkakulkine, niin ajattelee, että kyllä sitä miehellä nyt harrastus pitää olla. Yht’äkkiä on taas visalta lähtenyt katetta parisataa euroo pyörän osiin. Kai sitä pitäis elää absoluuttisessa köyhyydessä, että näist ensimmäisen maailman ongelmista pääsis.

Jos kaikki rahat ei mee pyöräilyyn niin ei sit harrasteta tosissaan. Kunnon tasoille päästään vasta sitten kun järjestelet asuinpaikkasi, syömisesi, sisustuksen, tutut ja työpaikkasi vain pyöräilyä ajatellen. Myös muutto pois loskapaskan keskeltä jonnekkin italia-ranska välille on jees valinta.

Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi paskoissa duuneissa, sen ajan voi käyttää mielummin lapsien kanssa, kasvattaen heistä jotain kestävämpää kuin muut.

jos järjestelyllä tarkoitat nyt full hd laiminlyöntiä ja kokonaisvaltaista elämästä marginalisoitumista niin taidan olla tosiharrastaja ja oikeutettu unbeaten path -babylon espace podiini :slight_smile: