Projekti: kasauskuva

Uskoani ihmiskuntaan lisäisi huomattavasi se, että tämä topik olisi käsittämättömän nerokas asb-ansa.

ununu - 10:29, 22.10.2014 » näin käy kun myy ratarunkoja liian halvalla internetissä.
Pitäisköhän ostaa Lookki, jos tahtoo [i]keltaisen krossarin[/i]? Mut sitten ei enää ois rahaa ostaa sitä rälläkää...

No eiks josbanselle oo ostoilmotkin ollu projekteja… Kyl kaikesta saa projektin, kun vitkuttelee ja pohtii tarpeeks kauan “entä jos sittenkin”

Vitkuttelua indeed. Neljän sivun projektilanka, vaikkei pyörä käsittääkseni ole edes vaihtanut omistajaa vielä.

Marttinaattori - 14:46, 22.10.2014 » Vitkuttelua indeed. Neljän sivun projektilanka, vaikkei pyörä käsittääkseni ole edes vaihtanut omistajaa vielä.
Sama sankari on kuitenkin alottanut lankoja aiheesta "mitähän tässä ostas?" joten eipä kauheen pitkä oo tuo yllättyneiden lista.

Ketju ei olisi neljää sivua pitkä, jos kaikki koulukiusaajat eivät pyörisi täällä sössöttämässä.

Kuinkahan monta oppirahaprojektia tarvitaan?

Omalla kohdalla 51 ja ollaan lähes alkupisteessä.

Oppirahatileissä on sellainen vittumainen homma, että ne ei koskaan täyty. Pärrien kohdalla itse huidellaan reilusti päälle kymppitonnin jo. Pyörissä vasta satasissa.

Pyörähän vastoin oletuksia on vaihtanut omistajaa jo viikonloppuna kun rahoja makseltu, ja haltuuni saan sen tänään. En ole vittuuntunut, mutta ihmettelen vaan porukan touhua, ottaen huomioon, että aloituspostauksessa lähinä pohdin mahdollisuutta edes lähteä tällaista tekemään, en niinkään ilmoittanut, että vitu rälläkkä

Ja omatpahan on rahat jokatapauksessa. Ei mun mielestä tällasesta hyvästä teräsraamista pari sataa ei mun mielestä oo sellanen keräilyhinta vaan sellanen hinta minkä maksaa about mistä vaan perushyvästä raamista.

Ootsä josbanse jossain asiakasrajapinnassa duunissa, kun toi ihan suorankin vittuilun kesto vaikuttais olevan melko hyvällä tasolla? Ehdotan myös, että siirryt suoraan postaamaan pelkkiä AMA-lankoja.

josbanse - 15:02, 22.10.2014 » Pyörähän vastoin oletuksia on vaihtanut omistajaa jo viikonloppuna kun rahoja makseltu, ja haltuuni saan sen tänään. En ole vittuuntunut, mutta ihmettelen vaan porukan touhua, ottaen huomioon, että aloituspostauksessa lähinä pohdin mahdollisuutta edes lähteä tällaista tekemään, en niinkään ilmoittanut, että vitu rälläkkä
Lähinnä tässä vaan huvituttaa ja kummastuttaa (ainakin itseä) ajatus siitä, että maksetaan jostain ajatuksena rälläköidä siitä sopiva johonkin muuhun hommaan vs. ostaa samalla rahalla valmiiksi tiettyyn hommaan sopiva laite. Eli jos talvipyörää meinaa, niin siihen on markkinoilla vaikka minkälaista vaihtoehtoa valmiina ilman että tarttee ruveta modailee tai kärsimään ratageosta varvasylityksineen jne.

Mut kuten itsekin sanoit, jokainen saa rahoillaan tehä mitä lystää.

Ismo Repi - 19:58, 20.10.2014 » Ranskis myyntiin. [i]Taskut täyn käteist[/i] käymään uusikselle laik a [s]boss[/s]banse. Talvipyörällä vihellellen himaan.
Sama käynyt mielessä, siis U6. Jos on noin kauhee speksauskiima ettei oikein tiedä miten päin olis niin mun mielestä sitä kannattais purkaa ensisijaisesti kierrätyskamaan. Kattoo sit jotain muuta kun on vähän helpottanut.
josbanse - 15:03, 22.10.2014 » Ja omatpahan on rahat jokatapauksessa.
josbanse - 11:38, 1.9.2014 » rahat vaan mielestäni huonosti käytetty anyways.
Makkon kanssa samoilla linjoilla. Eikö järkevintä olis suoraan ostaa ja spekasta sellaista mikä käy käyttötarkoitukseen? Hämmentäväksi tän tekee se että aloitetaan projekti ja ennenkuin ees runko on kotiutunu ollaan jo sitä vaihtamassa sopivampaan.

Jos mul ois paljon rahaa niin hämmentäisin tän foorumin pikku kitisijöitä omaksi ilokseni. Rälläköisin retkituoleja laaserien putkista tai jotain.

Kyllähän siinä tulee vähän mieleen ettei projektinjohdolla ole hajuakaan siitä, mitä on tekemässä, jos ehjästä vintageratapyörästä ollaan ensin rälläköimässä talvipyörää nappulakumeille ja sen jälkeen tekemässä samasta raamista krossaria canteilla. Tulee semmonen olo, että tarve saada joku projekti on paljon suurempi kuin tarve tehdä mitään järkeviä suunnitelmia. Eikä siinä mitään, jos on

http://tieku.fi/files/bonnier-ill/imagecache/std_3_2/pictures/komodovaranen.jpg

mut kun näitä suunnitelmattomia projekteja sitten julkistaa hirmuisella kiireellä, niin turha varmaan ihmetellä, että kommentteja riittää.

Edelleenkin, runko oli samoissa hinnoissa tai jopa halvempi kuin perus rossinin rungot. Älämölö nousi siitä kun todettiin tämän olevan vintaasia. En edelleenkään sanonut tätä rälläköiväni, mutta nostin mahdollisuuden esille. Eipä tätä kukaan muukaan ostanut. Projektilanka tämä silti on, koska selvästi rungon ja projektin lopputulema puhututtaa ja omaankin visioon on tällä ollut vaikutusta.

^Oliko paljonkin edukkaampi kuin vaikkapa ale-Pompino V4?

No tiedä sitten kun sain kerralla kaiken paitsi satulan ja kiekot. Veikkaan, että pomppiksessa laakerihommat, kampihommat ym alkaa budjetillakin mennä yli parin sadan…