AMA: Bella Bellini

RandySpaniel - 8:02, 1.10.2014 » Kuvia tummaa taustaa vasten olisi kiva nähdä... Kiristyspultti ilmeisesti näkyy tuossa satulan alla?Ettei olisi ihan C-Record tolppa? Paljonko se kuuluisa ketjulinja nyt lopulta edessä on ja minkä verran välystä eturattaasta/hämähäkistä ketjupysykkeeseen(oma suomennos huom.)? edit: no voihan tuo tolppa tietysti olla 90`s Chorus?
Kuva tummaa taustaa vasten olikin alun perin mielessä! Alkoi vain eilen valo loppua ja halusin saada kuvat otettua eikä sopivan väristä seinää löytyny, mutta kyllä minä tästä vielä jonku räpsyn otan studiossa tummanharmaata taustaa vasten =) Mitä tolppaan tulee, se on todellakin Campan Chorus Aero. Satulan klampin kiristysboltti Campan Record. Ketjulinja on 43mm, mikä heittää nyt millin siitä optimista, mutta aivan hyvä. Chainstayn ja eturattaan väliin mahtuu luottokortti - vaivattomasti.

Mitä tulee tuohon stongaan niin jotain siitä ehkä puuttuu ja tuolla maantiemuotoilulla ne on nimenomaan ne kahvat (not gonna happen). Skidailu ei ainakaan vielä tunnu mitenkää hankalalta yläotteella.
Kammenpulttien pölysuojat on harkintalistalla! Kuin myös se uusi satula :))

spacer - 9:27, 1.10.2014 » Edit. Ainoa mitätön parannusehdotus mitä mulla tulee mieleen, ois et kuvatessa asettelee renkaiden venttiilit samaan kohtaan, esim osottamaan takaviistoon klo 10 kohtaan. Ja polkimet täsmäis rungon putkien mukaan.
Odotinkin, että milloin joku tulee tästä [s]ulisee[/s]sanomaan, veikkasin [b]asb[/b]:ia, mutta ehdit ensin! =D Kävi oikeasti mielessä, mutta sit ajattelin, niinku monesti elämässä muutoinkin, että taiteessa ja rakkaudessa on kaikki sallittua, joten ne on nyt sopusuhtaisesti ikään kuin vastavuoroisesti aseteltu. Siis taaempi poljin off ojennus/vetopuoli on ja venttiilit kans toisiaan vastaan. Niinku ying ja yang, u know. lol

Nysimum, “Runko = valkonen, renkaan kylki = kerma (tai “beige”, kuten valmistaja virheellisesti! ilmaisee)” I agree! :-))

escobar - 10:34, 1.10.2014 » un gatto bianco! molto affascinante, fresco e dolce :3
Grazie mille! Prende uno per conoscere uno :>

Oikein piristävä kokonaisuus todellä nätillä rungolla, jopa beigesivut toimii.
Lisää plussaa kehistä, TB14 sopii klassiseen runkoon open prota paremmin.

spacer - 14:29, 1.10.2014 » elisa, kai sulla on sit ajaessa valkoset farkut, ruskea (nahka)rotsi ja kultaset korvikset?
mulla oo edes reikiä korvissa :/

pikkurungot näyttää yleensä aina jotenkin hassuilta mutta on kyllä nätti ja tosi viimeistellyn näköinen.

Jos olisin nainen, haluaisin just tällaisen pyörän… Helkkari, mä haluan tällaisen pyörän, naisellinen tai ei. Tässä on makua.

elisa - 22:21, 1.10.2014 » mulla oo edes reikiä korvissa :/
APUA! Miten helvetissä sä kuulet? Onpa kamala kohtalo... :/
RTZ - 14:33, 1.10.2014 » Eipä tähä ole muuta lisättävää, kuin että ihmettelen miten yleensä vieroksumani valkosivukumitkin näyttävät tässä noin hyviltä.
Valkosivurengas on, ja on muuten aina ollut, ihan vitivalkoinen.

http://www.dbtires.com/images/100_1727_MX_whitewall.jpg

5/5 tätä seurasin myös IIGEESSÄ.

Näyttää polkupyörältä. Nuoremmat eivät ehkä tiedä, mutta tollasia ne olivat ennen mvstaa kannua ja korkeaprofiilisia kehiä. Sen puolesta ihan piristävä ilmestys.

kiva pyörä tuli.

y’all !

peltsip - 22:39, 1.10.2014 » pikkurungot näyttää yleensä aina jotenkin hassuilta mutta on kyllä nätti ja tosi viimeistellyn näköinen.
Niin, eihän tämä ihan miniminirunko kuitenkaan ole =) Kunhan tuo ketju tuosta vähän venähtää (lisälinkillä liian pitkä) niin siirrän takakiekkoa vielä vähän taaemmas niin tulee vielä viimeistellympi vaikutelma clearencien ollessa samat. Tällä hetkellä tuo on melko huulilla.

E:

Munarkki - 11:43, 2.10.2014 » APUA! Miten helvetissä sä kuulet? Onpa kamala kohtalo... :/
Munarkki, kaikesta päätellen olet varmaan ihan rattoisaa seuraa!

Nätin näköinen ja pyöräkin on ihan komia .

hieno bellini kultaisella bellillä :wink:

Kiitos! Saapa nähä kuinka kauan tuossa kellossa päällyste kestää. Spurcyclen bell kiinnostais.

vielä ehtii laittaa honeybrooksit & semiviiksen

^nopeampi näin. Noi vaatis minusta vähän tuhdimman rungon ja letkeämmän ajajan.

no ok sit.

koska Scarlett.

koska Scarlett.
http://s14.postimg.org/t6bquj69t/10648899_10204939110383071_3166584103799722956_o.jpg

Applemainen? Ehkä hiukan liian kliini, kuluneena voisi kiihottaa enemmän!