AMA: Bella Bellini

jouns - 1:05, 1.10.2014 » kultajutut yleensä näyttää vähän överiltä ja mauttomalta mut tässä 6/5
Grazie! Harkitsin sitä todella pitkään ja tulin siihen tulokseen, että pakko saada vähän väriä. Ajattelenkin sen pikemminkin keltaisena, mutta ite asiassa ketjuhan ny sotkee melko tehokkaasti, joten sama se mikä siellä lopen on. Ainoa vain, että tuo Velosolon kevyt aluratas ei älyttömiä kestä. Sit EAI:ta kehiin.
Koivulan dynamo - 1:00, 1.10.2014 » Myös korkkinen tankonauha ja satulan materiaali sekä kuvista kuvittelemani ajoasento antavat olettaa, että tällä voi olla miellyttävä ajaa.
Ja kyllä, tällä on älyttömän miellyttävä ajaa =))) Satula tosin menee vaihtoon jossain vaiheessa. Kovin ohutta on tuo nahka. Ekat pannut siinä näkeekin jo.

Eikai noi alurattaat takanakaan hetkessä lopu. Toki kuluu nopeemmin kuin teräs.

Kyllä mää tykkään, että hieno on.

Enpä kyllä oikein keksi mitään huonoa. Tämä ois tämmöinen malliesimerkki siitä, että ensiprojektikin voi olla aika 5/5 eikä vain pelkkiä oppirahoja. Tosi kiva!

Tulin postaamaan samaa kun Coocos tuossa yllä. So fresh & so clean. Ei valittamista!

Kaunis pyörä!
Värikoordinointi on aika kivasti kohdillaan.Musta satula,remmit ja tankonauha tähän kävisi toki myös,mikäli nuo nykyiset alkaa kyllästyttämään.

Kuvia tummaa taustaa vasten olisi kiva nähdä…
Kiristyspultti ilmeisesti näkyy tuossa satulan alla?Ettei olisi ihan C-Record tolppa?

Paljonko se kuuluisa ketjulinja nyt lopulta edessä on ja minkä verran välystä eturattaasta/hämähäkistä ketjupysykkeeseen(oma suomennos huom.)?

edit: no voihan tuo tolppa tietysti olla 90`s Chorus?

josbanse - 6:29, 1.10.2014 » Eikai noi alurattaat takanakaan hetkessä lopu. Toki kuluu nopeemmin kuin teräs.
Juuh eihän se aluminninen juuri kestä. Mulla kesti puolvuotta, että oli piikit taipunut.

Rattaat voisivat olla suuremmat, mutta muuten kyllä aivan hyvä pyörä.

Soittokellokuva on paras kun omistajakin on päässyt mukaan:) Klassinen kokonaisuus, johon vaihtaisin korkeintaan tangon tai nykyiseen asentaisin kahvat, jos ilmenee enemmän tarvetta ns huppuotteelle.

Siisti, tosi siisti.

Upea! Varsin onnistunut ensiprojektiksi. Ei mitään korjattavaa, vaikka itse rupesin jo mallailemaan tähän Campan 8-gruppoa. :stuck_out_tongue:

Mulla muuten saattais olla ylimääräsenä noita Gipiemmen kampien pölysuojia, jos kaipaat. En mee nyt lupaamaan että löytyy, mutta joku muistikuva tuollaisista pyörimässä laatikon pohjalla on.

Joo, ei tästä keksi oikein mitään pahaa sanottavaa. Hieno on.

PS. Scottin & Gaveniuksen autoritatiivisessa pyöräkirjassa todetaan, että vakavat pyöräilijät eivät ikinä käytä kampien pölykapseleita. Ehkä kyseessä on 1970-luvun venttiilihattu: pois vaan :wink:

Koivulan dynamo - 1:00, 1.10.2014 » kuvista kuvittelemani ajoasento antavat olettaa, että tällä voi olla miellyttävä ajaa.
Itse taas kattelen tuota tangon "huppuotteen" jyrkkää alakulmaa, ja mietin ettei jarruttomana skidailu varmaan ole kovin miellyttävää pelkästään yläotteelta tai alaotteelta. Vaihtaisin itse ehkäpä nitto noodlen tms jonkun sellaisen tangon, jossa huppuote menee enemmän vaakatasossa, jolloin saisi yhden otteen lisää käyttöön.

http://www.rivbike.com/v/vspfiles/photos/hb1-2.jpg

Mutta se olikin ainoa juttu, joka tässä häiritsee. Muuten niin oikein kiva ja hallitusti toteutettu kokonaisuus.

Tämä on kyllä kaunis ja kuvat on tosi hyvät! Harmoninen ja perinteitä kunnioittava paketti, hakkaa todella monet värisotku-katuratapyörät mennen tullen.

Saisko tohon rungon tyhjään vaihdenuppiin jonku kromatun pultin/hatun ettei se näyttäis niin kolkolta? Ja löytyiskö uutta satulaa ton korkin sävysenä? Joka tapauksessa, helposti 10/10. :slight_smile:

Edit. Ainoa mitätön parannusehdotus mitä mulla tulee mieleen, ois et kuvatessa asettelee renkaiden venttiilit samaan kohtaan, esim osottamaan takaviistoon klo 10 kohtaan. Ja polkimet täsmäis rungon putkien mukaan.

Onko täällä mainittu jo, että pyörä on tosi kaunis ja kuvat upeita? Samaa mieltä siis.

Satula on ainoo joka mua mietityttää, mutta koska sekin on päällystetty ite ja tästä välittyy hyvämeno niin 5/5.

Jes!

un gatto bianco! molto affascinante, fresco e dolce :3

ei mulla kyllä muutaku et looosa.

Kellon lähikuva oli hauska!

tutam - 8:53, 1.10.2014 » PS. Scottin & Gaveniuksen autoritatiivisessa pyöräkirjassa todetaan, että vakavat pyöräilijät eivät [i]ikinä[/i] käytä kampien pölykapseleita. Ehkä kyseessä on 1970-luvun venttiilihattu: pois vaan ;)
Jätän ite venttiilinhatut pois, mutta kampien pölysuojat on ihan aiheellista jättää paikalleen kierteiden suojaksi ja löystyvää pulttia pidättelemään.

Sauce: Installing Cranks by Jobst Brandt

Kammet ilman pölysuojia on puutteellisen näköiset - toki ihan mitä hyvänsä tulppia niihin ei sovi tökätä esteettisyyssyistä. :slight_smile:

elisa, kai sulla on sit ajaessa valkoset farkut, ruskea (nahka)rotsi ja kultaset korvikset?

Eipä tähä ole muuta lisättävää, kuin että ihmettelen miten yleensä vieroksumani valkosivukumitkin näyttävät tässä noin hyviltä.