Kengänpäälliset, overshoes..mitä näitä nyt oli

Ihiis - 2:57, 27.11.2014 » Vitun kengänpäälliset, paskat käyttää, paskat kestoltaan, mut pakko niit on vaa käyttää ku ei nuo sidin gtex gladiaattoritkaa mitä vettä piä.
Teet jotain väärin ja veikkaan että tiedän missä vika on.

Sun kengänpäällisissä ei ollut tällaista lappua, kun ostit ne:

Kolmas talvi alkoi samalla parilla. Toinen repes vähän jalkapöydän päältä viikko sitten, kun ompeleet kului puhki, mutta tikkasin sen takaisin kiinni neulaa ja nylon-lankaa käyttäen.

Mul on noit kolmet, yksis panta, ärsyttelevää noiden kans on ährätä, ja kaikis on reikä joten ovat siis paskoja ;), voi kyl johtuu siit et oon rullannu jossai pensaas eteenpäin et elikkäs user error.

e.joo ei mul tollast hardshellii oo vois olla kokeilemisen arvoinen.

Itte ajellu muutaman vuoden Pron Endure NPU+ neopreenipäällisillä. Nykyisin noi kengänsuojat on Shimanon logon alla. Kestäny maastotouhujakin ihan kiitettävästi ja lämmittää mukavasti. Kengän alta menevää lenkkiä jouduin aikoinaan tarrapinnan osalta liimaan takas kun rupes repsottaan, mutta sen jälkeen onkin pysynyt kunnossa. Neopreenipintaan saa kyllä maastossa nirhaumia, jos puskee risukoista läpi. Tuon lisäks oon talveks vaihtanu ajokenkiin villapohja/“folio”-pohjallisen. Lämpösemmille ja vesikeleille löytyy joku Pearl Izumin triathlon/aika-ajo -malli.

Mites näissä kengänsuojissa, kun omissa Yosemiteissa tulee vesi läpi pohjasta ja kovalla sateella pääsee sitten kengän päälle ja sukkaan, miten näissä on pyritty ratkaisemaan ongelmaa?

Kun tuntuisi että jos on niin tiukasti kengän päällä ettei falskaa, niin sitten ei saa pois.

Sadesuojat spd-sneaker käyttöön - oisko hyviä kokemuksia mistään mallista?
Vartta sais olla vähän keskivertoa enemmän.

Tee - 18:05, 10.11.2015 » Sadesuojat spd-sneaker käyttöön - oisko hyviä kokemuksia mistään mallista? Vartta sais olla vähän keskivertoa enemmän.
Tän langan perusteella huonojahan noi ilmeisesti on olleet jokaikinen paitsi nuo asbin ostamat BBB:t. Mulla on XXL:stä parillakympillä ostetut Northwavet missä on vartta jonkun verran, mutta ei kuitenkaan niin paljoa että saisi housunpuntit tungettua sadesuojan varteen. Vetoketjukiinnitys on hankala, kärjet on jossainmäärin kuluneet ja parinkymmenen kilometrin jälkeen alkavat päästämään vettä läpi, mutta on noi kaikista miinuspuolistaan huolimatta olleet kyllä ehkä parhaat parikymppiä mitä oon käyttänyt pyöräilyvarusteisiin. L-kokoiset menee 41-koon Chromejen päälle hyvin.
madutin - 17:18, 10.11.2015 » Tän langan perusteella huonojahan noi ilmeisesti on olleet jokaikinen paitsi nuo asbin ostamat BBB:t. Mulla on XXL:stä parillakympillä ostetut Northwavet missä on vartta jonkun verran, mutta ei kuitenkaan niin paljoa että saisi housunpuntit tungettua sadesuojan varteen. Vetoketjukiinnitys on hankala, kärjet on jossainmäärin kuluneet ja parinkymmenen kilometrin jälkeen alkavat päästämään vettä läpi, mutta on noi kaikista miinuspuolistaan huolimatta olleet kyllä ehkä parhaat parikymppiä mitä oon käyttänyt pyöräilyvarusteisiin. L-kokoiset menee 41-koon Chromejen päälle hyvin.
Tähän update, nää tais nyt tänään päätyä lopullisesti eläkkeelle kun vetoketju hajosi aamulla toisestakin suojuksesta. Ei nyt mikään täyspaska ostos kun kestivät kuitenkin vuoden verran ja maksoivat vaan parikymppiä, mutta harmittaahan toi aina kun varusteet hajoaa.

Vois koittaa seuraavaksi Velosportista noita Lookin kengänsuojia kun niissäkin on vaan kakkosella alkava hinta.

Asb:n linkkaamat BBB:t täälläkin, harmittavasti vaan kokoa liian isot. Pitäis hommata noi 41/42:t.

Ostin nuo LIDL:n suojien jälkeen ja onhan ne odotettavasti aivan eri kaliiberia. Vetoketjun uskaltaa vetää kiinni ilman pelkoa sen repsahtamisesta.

Mieli tekisi ottaa uudet kengät jo käyttöön, mutta ohuemmalla sukalla. Hakusessa siis ohuet tuulta/“vettä” hylkivät ohuet päälliset maastokenkiin hakusessa. Kivijalkasaatavuus plussaa. Nim. Neopreeni alkaa olla jo liikaa.

https://merlincycles-img.s3-eu-west-1.amazonaws.com/productImage_470_470_ffffff_image-jpeg/11937_bbb_bws_02b_heavyduty_shoecover.jpg

Mullon nämä pykälän heikommat BBBt, tiedän mitä ostaa kun näistä aika jättää joskus.

asb - 8:58, 27.11.2014 »

Teet jotain väärin ja veikkaan että tiedän missä vika on.

Tämmöset Löfflerit olleet käytössä, hmm, kuus vuotta. varpaiden alta kuluivat jossain vaiheessa puhki, kun rymysin jatkuvasti kivikoissa nää jalassa. Ompelija veti farkkukangasta paikaksi ja vielä mennään.

https://varuste.net/en/tiedostot/1/kuvat/tuote2/alkuperainen/12699759.jpg

Ei oo BBB:tä tarvinnu paljoa sitten, kun ostin Laket. Tänään tartti. Vetskarista katkes vetonipukka. Pieni avainrengas tilalle. Ja taas mennään. En ees muista monesko vuosi. Eiku tuolla ylhäällähän se lukee, että neljä takana.

biltsun neopreeneistä saksitut varpaista nilkkaan -kärkimallit ne vaan kestää ja kestää, tosin käyttöä aika vähän lakejen takia mutta noi on jo toista vuotta varmaan näyttänyt siltä että kohta ratkeaa saumat loppuun asti ja pitää heittää roskiin.

vähän oikeastaan jo odotan että tulis hyvä syy ostaa noi bbb:t jotka saattais just täyttää sen aukon kun laket on jo vähän liikaa mutta nykyiset huput mtb-spedukenkien kaverina kuitenkin vielä kylmähköt.

hei yksi homma tuli mieleen kun toisaalla kirottiin mavicin kokohommia. eli mites noiden hyvien bbb kokotaulukot soveltuu esimerkiksi shimanon wide mtb -malleihin onko kokemuksia?

noi biltsun kamat meni muuten ihan hyvin spd-sl:n kaveriksikin. paitsi että melko kryptoniittista yrittää klipata esimerkiksi jossain harju-criteriumeissa samalla kun katsoo miten tyypit pyyhkii ohi vasemmalta ja oikealta.

vallilan amer sportsin myymälässä oli muuten mavicin kengänpäällisiä alelaarissa
siellä voi mennä testailee ihan (ehkä)

peltsip, Mulla 46 wide ja 47-48 BBB.

Rumat ja lämpimät. Alati pakastuvat varpaani ovat pysyneet lämpöisenä Etelä-Suomea riivaavien pakkasten keskellä. Ovat palvelleet jo useamman talven. Ei optimoitu kävelyyn, mutta kommuuttiin passelit.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/7377374/Fillari/misc/IMG_0104.jpg

Ajankohtaista. Olisko se sitten BBB HARDWEAR jotta sais ajella dragoneilla vähän pidempään syksyä kohti.

Lämpimimmät lämpimämmät vaihtoehdot, 5mm neopreenia - suosittelen

https://www.rosebikes.fi/zwolfender-classic-mtbroad-bike-overshoes-444164?product_shape=yellow+fluo%2Fblack

Näissä myös esim. vetoketju ihan eli kaliiberia kuin esmes BBB

tohtisin väittää että ylläolevaa neopreenistä lämpimämpi vaihtoehto on esim kotimainen Sportfiren vuorellinen suoja

https://www.miastore.fi/WebRoot/vilkasfi03/Shops/2018030703/5B73/D18E/4C8C/6A3A/EB54/0A28/1011/1412/Maasto_suoja_miatuote_musta_m.jpg