FIXIEman & Hoyo.

oltiin jossain muuramen kohdalla kun hartsport alkoi närästää. muistan sanoneeni jotakuinkin “minussa taitaa olla jotain vikaa, ehkä on parempi että sinä vedät letkaa” ja ääni päässäni sanoi “ei saatana näitä mopoautoja”

“We can’t stop here, this is mopoauto-country”

ei vittu huomasin vasta nyt että tossa mopoautossa on symboliikalla flirttailevat neofolk-vanteet

mä haluaisin ralph steadmanin kuvitukset merkkarin juttuihin. mitäköhän saisi irti hellasta? muutakin kuin makaroonilaatikkoa :wink:

eisss

asi - 14:55, 20.8.2014 »

eisss

:D

melko hauskaakin

Voi vitu ei jarru.

2 Likes

Kiitti, asb.

kättä lippaan

ja poloveen

FIXIEMAN always says that on this ride there is SHINTER other than the sun-gilded thigh, so we were going to PASILA to fill the pennies. You can splash there even in the frost. The wheels were crap because they were GRINDED GRÄVEL. Hoyo was involved, by the way, because it’s a ROLLER, so it splashes other substances. But it’s not oo kids that thing.

At the ice rink, a hell of a hound is glued behind us on the CUBE ROAD. Its XXL goretexes pushed its shin hair through and Hoyo snapped in front of it and say “go buy itelles GILLETTE and drive those twigs ni you might stay in the pee.” Fuck it can be rancid when annoyed.

We sent MUSEUM to the left lane of the counterball, the gas boots were all somewhere tweaking something like a VIRUS QUARANTINE. This way, the viruses in the lungs are not infected by viruses, so you don’t have to be very careful. FIXIEMAN had gone to test OXYGEN ABILITY and the national team troops had to go on a leotard roll as they saw the results. But that dog, it just hangs behind the tongue for a long time.

FIXIEMAN has a sick hard ZENI, meaning it can read traffic lights IN ADVANCE. It realizes that the lights on the Flywheel turn red just when we are in it and YOUR HAIR is left burrowing to the roof when the HARDS disappear uphill. Fuck from there came this time someone KEKE red on the open stage in front of us! Hoyo pulled a FIFTEEN-meter WHIPSKID and got hooked from behind right on the CHART, and you don’t fuck me, think, over the bar with UKEM’S FEET! It pulled the CORONAN from the thigh pocket and capped it with its TEETH. Namely, that dude realizes the situation comic.

This dachshund rolls next to it, pointing something like FUCK GOPROTA in its stonga. “See you on Youtube” and turn in the direction of the zoo. FIXIEMAN doesn’t easily go silent, but now it got what was said, but "few hounds in the cold fill up like Filmas Yes-Roi.

Pyysin ChatGPT tekee vähä lisää Fixieman ja Hoyo tarinoita :joy:

Tarina 1: “Leffaralli ja Pullotemppu”

FIXIEman ja Hoyo ovat täpinöissään menossa katsomaan MACAFRAMA-leffaa Bio Rexiin. Ne valmistautuvat eeppiseen leffaralliin uusilla CHROMEN kengillä, jotka tekevät heistä skenen eliitin kaupungissa.

Leffan jälkeen ne ovat niin hypessä, että suunnittelevat voittavansa KAGERON-palkinnon vaikka YKKÖSVÄLITYKSELLÄ! “Se on kuin ajeleisi sähköjohdolla, et kukaan muu nää muuta ku mustat vilahdukset!”, huudahtaa FIXIEman.

Matkalla kohti KAGERON-kisaa ne tekevät kaikkien aikojen skidiä, ja kaikki muut pyöräilijät ovat ihan WTF? Yks vanha setä yrittää ohjeistaa, että “älä vedä kumeista, ne on kalliita!”, mutta FIXIEman vaan tiuskaisee, “mä vedän täältä asti ja SPOTTAA mä sut!”

KAGERON-kilpailussa FIXIEman ja Hoyo lähtevät kuin salama maaliin, mutta yhdessä haasteessa FIXIEmanin välitys ei oikein toimi, ja se jää jumiin ylämäessä. FIXIEman parkaa kiukuttaa ja se huutaa: “VÄLITYS EI TOIMI! NO NAHKA!” Hoyo hörähtää ja toteaa, “EI OO HARJOTELTU YKKÖSELLÄ, LÖYSTYKÖ!”

Mutta Hoyo vetää kilpailun voittoon asti, ja ne juhlivat hulvattomasti! Seuraavana päivänä lehti otsikoi “Skidauskuningas Hoyon temppu - Vetänyt niin monta kertaa, että rytmiä ei löydy!”

Tarina 2: “Pyöräilyseikkailu Aloittelijoiden Kanssa”

FIXIEman ja Hoyo ovat taas menossa pyöräilemään, kun ne näkevät nuoren pyöräilijäjoukon aloittelemassa. Ne päättää lähteä niiden kanssa pyöräilyseikkailulle!

FIXIEman ottaa tyypit alle siipiensä ja Hoyo huutelee: “Tervetuloa AJO MIEHET ryhmään! Tänään opetellaan vähän KAIKKI NIKSIT, KUULITTEKO??”

FIXIEman näyttää ensin tempun, ja sen jälkeen Hoyo pistää oman skidausshow’n pystyyn. Ne näkee kuinka silmät suurenee ja niiden leukoja alkaa loksahtelemaan: “VOI VITUN KAUNISTA!” kiljuvat nuoret.

FIXIEman huutaa ylpeänä: “Siihen tarvitaan vaan luottamus ja päättäväisyys, ja tietenkin PALJON PÖRSSIÄ, voitteko painaa niin ku minä?”

“Kyllä!”, huutavat nuoret ja yrittävät perässä, mutta ei ihan mene niinku Strömsössä. Ne kompuroi ja kaatuu ja FIXIEman komentaa: “ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ JARRUJA! EI TÄÄ TEOORIAA OO! HUONOYÖNÄ EIKÄ KEMIALIIKKEELLÄ!”

Hoyo naureskelee ja tsemppaa niitä ylös: “Nyt kovempi vauhti ja CHROME jalkoihin, sit kaikki menee kuin RÖÖKI HUULEE!”

Lopulta, kun ne saavuttaa sen taidon, ne kaikki painaa viimeiset metrit ja saavat oikein KUNNARIT kaulaan! FIXIEman on niin liikuttunut, että se huikkaa “TEETTE MUN RYHMÄSTÄ PARHAIMMAN”, ja kaikki halaa toisiaan ja laulaa: “RISPEKTIII, RISPEKTIII!”

18 Likes

Arvasin että chatgpt on salaa kasinobotti!

2 Likes

kaikkien tarinoiden pitäs loppua näin kauniisti <3

2 Likes

FIXIEMAN ja HOYO olivat menossa ostamaan NUUSKAA. FIXIEMANilla oli tietty 25-milliset sliksit kun sulaa maata oli vielä aika niukasti. HOYO oli välittäny “todellisuudesta” vielä vähemmän ja ottanu ulos SIIS GTN PURSUITIN, HAH! Siis jengi vaan katto et oksne eksyny johonki RedBullin tapahtumaan kun ne RYKI MENEMÄÄN Alppilaa kohti.

No kun mestoille päästiin ni tää tyyppi ei ollu ees vielä PAIKALLA. Venasivat siinä melkee kymmenen minuuttia lankuttaen puistonpenkin kaiteiden varassa kun oli talvella ollu joku pitkä flunssa molemmilla eikä ollu päässy KOLMEEN VIIKKOON vetää jokapäivästä satasta. Ni pitää päästä taas kuntoon isoja tapahtumia varten, kun vaikka ne nyt tietty on joka tapauksessa PARHAAT ni sitä marginaalia VOI aina KASVATTAA. Ne kaiteet oli kyl LIIAN LÄHELLÄ TOISIAAN jotain KODITTOMIA vastaan alotetussa AGENDASSA.

TÄÄ TYYPPI lopulta saapu paikalle jollain sähköskuutterilla. NUUSKA oli tietty hyvää niinkun aina. HOYO ja FIXIEMAN laittoivat kummatkin kolme huuleen saman tien. TYYPPI kerto et se oli VIRITTÄNY skuutterin kulkemaan neljääkymppiä. “EITTÄMÄTTÄ NOPEIN kulkuväline kaupungissa liikkumiseen!” HOYO melkeen NIELAISI nuuskan kun räjähti hekottamaan. FIXIEMAN katso TYYPPIÄ kuin se olisi juuri väittänyt SRAMin PC-1t olevan yhtä hyviä kun sillon ku ne ekan kerran tuli.

“Hitto, EI NYT KYL OIKEEN LÄHE nää jutut. Ei oo oikeesti mikää pakko käyttää vessapaperia kun PILLUPUHELINKIN ON KEKSITTY.” FIXIEMAN huokaisi.

TYYPPI SIIS OIKEESTI NÄRKÄSTY SIITÄ NII, HAHA! “NO lyödään vetoa! Vedetää mustaan härkään kilpaa ja kun te häviitte ni tarjootte mulle KAHVIN, RÖÖKIN JA KOSSUPAUKUN!”

Saman tien porukka lähti kiskoo NUUSKAHUIPPAUKSISSA. Ku eihän se nyt liian helppoo ja turvallista saa olla. Karjalankadulla oli tietty jotain pirun tietöitä pitkin maita ja mantuja. HOYO ja FIXIEMAN tietty vetäs BUNNY HOPILLA kanttarin yli jalkakäytävän poikki Aleksis Kiven tien ajoradalle. SKUUTTIJÄBÄ jäi jotain kampeamaan sitä paskasta lautaansa siitä yli surkeana.

HOYO ja FIXIEMAN kiskoivat niin kovaa et maalit vaan IRTOS tienpinnasta. SKUUTTIJÄBÄ surruutti jossain kaukana perässä loittonevana PISTEENÄ. HOYO ja FIXIEMAN saapuivat Mustaan Härkään. STEVARI alko jotain änkyttää kun ne otti pyörät mukaan, mut paikan omistaja tuli palauttaa sen RUOTUUN. Se omistaja oli joskus LESONNUT jotain sen uudella urheiluautolla ja hävinny kisan, ni nyt on vähän myöhästä alkaa itkemään.

SKUUTTIJÄBÄä ei näkynyt. HOYO ja FIXIEMAN totesivat että se oli häntä koipien välissä päättänyt sit vaihtaa suuntaa ja unohtaa koko homman. Varmaan tilaili jo lentolippuja jonneki missä vois alottaa uuden elämän.

17 Likes