Isi, mitä on polkupyörälähettiys?

Vein kerran kaverin paketin postiin pyörällä ja sain palkaksi kaljaa. Oonko lähetti?

Wikipediasta puuttuu suomenkielinen artikkeli pyöräläheteistä. Tässä on mahdollisuutenne.

^^Vai olitko lähetti. Meneekö se niin, että kerran lähetti, aina lähetti vai miten. Virallinen lähettiys vaatinee jollain firmalla/omalla yrityksellä palkollisena olemista?

itellä oli nuorena poikana(silloin 2005)mielessä fillarilähettiys mutta jäi sitten kokematta sekin. vähän harmittaa kun olisin hienosti päässyt mukaan muokkaamaan skeneä.

FF - 12:04, 19.8.2014 » itellä oli nuorena poikana(silloin 2005)mielessä fillarilähettiys mutta jäi sitten kokematta sekin. vähän harmittaa kun olisin hienosti päässyt mukaan muokkaamaan skeneä.
[i]He is too old. Yes. Too old to begin the training. [/i] ???

Huhhuh onneks tää juttu nostettiin nyt pöydälle, tajusin lopulta itsekkin kuinka paljon vahinkoa eri kulttuureille oon tehnyt omalla irvokkaalla apinoinnillani. Mulla on maantiepyörä, vaikka ikinä en oo tosissani kisaa ajanut, ja ton läskipyöränkin hankin ihan kesälläkin ajettavaks. Just mun kaltaisten runkkarien takia niihin viritellään jo joustokeuloja ja ties mitä muita hirvityksiä.

itkee tukahtuneesti

Kaikki pyörät on pantava rälläkällä poikki nyt ja hommattava SA-int vastine tilalle. Sellaisella mä saan varmaan ajaa. Onneks mä oon ollut melkein vuoden päivät lähettinä niin fiksillä voin ajaa aina sunnuntaisin kunhan ennen lähtöä kumarrun nykkiin päin ja ruoskin itseäni ketjupiiskalla nivusiin.

ziGo - 11:54, 19.8.2014 » Vein kerran kaverin paketin postiin pyörällä ja sain palkaksi kaljaa. Oonko lähetti?
ite meinasin viedä netspille sille osoitetun paketin joka tuli mun kamojen mukana seuraaviin yhteisajoihin mutta se tulikin hakemaan paketin itse mun kotiovelta, olenko lähetti?

Trolli lähti jo.

oot muuten afa aivan oikeassa.

one day…

trololotan aloitus vastaa ainakin yhteen kysymykseen: mitä jos sataa

tsa - 12:12, 19.8.2014 » Kaikki pyörät on pantava rälläkällä poikki nyt ja hommattava SA-int vastine tilalle.
Entä jos (kun) on sivari? Jopo vissiin ainoa vaihtoehto? Vai millaiset on initiaatioriitit jopokulttuuriin? Side silmillä ajellaan neljä viikkoa jalkakäytävillä ja kirjoitetaan tekstareita vauhdissa?
RTZ - 12:23, 19.8.2014 »
tsa - 12:12, 19.8.2014 » Kaikki pyörät on pantava rälläkällä poikki nyt ja hommattava SA-int vastine tilalle.
Entä jos (kun) on sivari? Jopo vissiin ainoa vaihtoehto? Vai millaiset on initiaatioriitit jopokulttuuriin? Side silmillä ajellaan neljä viikkoa jalkakäytävillä ja kirjoitetaan tekstareita vauhdissa?
Jopoihinkin saa koskea vaan jos on lapsena ajanut mökillä uimarannalle sellaisella liian korkealla satulalla. Jos nyt on sellainen tilanne, ettei ole osallistunut orgaanisesti mihinkään pyöräilykulttuuriin, ei ole muuta mahdollisuutta kuin hakea se Insera lähimmästä prismasta ja nitkuttaa sillä eteenpäin hyväksyen asemansa osana harmaata kapitalistista massaa.
tsa - 12:33, 19.8.2014 » Jos nyt on sellainen tilanne, ettei ole osallistunut [i]orgaanisesti[/i] mihinkään pyöräilykulttuuriin, ei ole muuta mahdollisuutta kuin hakea se Insera lähimmästä prismasta ja nitkuttaa sillä eteenpäin hyväksyen asemansa osana harmaata kapitalistista massaa. [painotus lisätty]
:D kova

Tarkottaaks toi “orgaanisesti” siis vaakaputkelle tippumista tai stemmiin kolhimista?

tsa - 12:12, 19.8.2014 » Kaikki pyörät on pantava rälläkällä poikki nyt ja hommattava SA-int vastine tilalle. Sellaisella mä saan varmaan ajaa.
Et saa. t. nimim. Taistelulähetti95

^^ Lue tämä artikkeli.

konkeli - 12:15, 19.8.2014 » Trolli lähti jo.
mitämitä? metrolla campukselle kirjotteleen graduaan?? no, toivottavasti laittaa Ninalle sen tiivisteltän yms ni se voi sit referoida tänne sen sössötyksen
ununu - 12:18, 19.8.2014 » mitä jos sataa
Mo'oon ihammärkä, ei tuolla sada.. siellä kaadetaan saavista!!

Onko se fillarilähettiyttä, jos kaverille käydään sateisena päivänä hakemassa vara-avain tämän asuntoon, kun tää ei ite töiltään ehdi? Palkkioksi luvataan joskus tulevaisuudessa tarjota esim. terveellistä suomalaista olutta.

^Oliko selässä lähettilaukku?