Satulat in general

Mites vanha flite? On ainakin kupera edestä katsottuna, mutta en tiedä sitten täyttyykö suoran sivuprofiilin vaatimus.

turpomatikki

mindw - 21:39, 11.12.2014 » Mites vanha flite? On ainakin kupera edestä katsottuna, mutta en tiedä sitten täyttyykö suoran sivuprofiilin vaatimus.
[Uusin malli](http://www.selleitalia.com/en/prodotti/road/pagina_flite/). Vanhemmassa näyttäisi kyllä olevan pyöreämpi muotoilu..

Pittääpä tarkastaa tuo mainittu Phenom

Turbomatic tosiaan, olisi huokea laittaa testiin

ostan sulta sitten kympillä jos ei oo hyvä. on ollu jotenki joskus mielessä tuo johonki.

Mikä on paras tapa mitata oma perse kotona? ja miten sitten hyödynnän sitä tietoa oikein?

helpoimmalla pääset vaan käymällä spessussa.

jumppapatjan päälle istumaan ja jalat koukkuun, sen jälkeen mittaat jumppapatjasta välin.

.... - 19:40, 12.12.2014 » helpoimmalla pääset vaan käymällä spessussa. jumppapatjan päälle istumaan ja jalat koukkuun, sen jälkeen mittaat jumppapatjasta välin.
Totta.. Tuo spessuhan on tuossa huiman 500m päässä..

Miten esim tämä Kiina ryöttä ? Onko näitä kukaan oikeasti ostanu ja ajanu ilman hiilikuitua ankkurissa?

onhan noita jengi ostanut

Sopii pakaroille tai sit ei

kuitupinta tarttis liukuesteteipit.

Holgeri - 0:00, 13.12.2014 » Miten esim tämä Kiina [ryöttä](http://www.aliexpress.com/item/wholesale-2014-new-Brand-logo-3k-carbon-fiber-road-bicycle-saddle-cycling-mtb-bike-seat-saddle/1938251892.html) ? Onko näitä kukaan oikeasti ostanu ja ajanu ilman hiilikuitua ankkurissa?
Ajossa ollu koko syksyn mashissa tompan tolpalla. Kyllähän siihen oli vähän totuttelua, parin tunnin älläreiden jälkeen tiesi ajaneensa. Mut nyt on hanuri sopeutunut.

Onko kellään oman hanurin kokemustaSpessun Toupe Sport Roadista? erot perinteiseen toupeen kiinnostaa ja hintalappu houkuttaa.

http://images.evanscycles.com/product_image/image/0fc/768/a28/148458/large/specialized-toupe-sport-road-saddle.jpg

kommenteissa olikin:

Aika sohva toi.

Liikkeessä valittelivat uusista Toupeista/Romineista, joissa on tossa keskiraon ympärillä sellanen kiiltävä kumimainen aine. Se kuulemma halkeilee nopsaan ja senhän tietää, mitä seuraa reijistä satulan päällysteessä - märkä perse aina.

normaali - 17:46, 6.1.2015 » Aika sohva toi. Liikkeessä valittelivat uusista Toupeista/Romineista, joissa on tossa keskiraon ympärillä sellanen kiiltävä kumimainen aine. Se kuulemma halkeilee nopsaan ja senhän tietää, mitä seuraa reijistä satulan päällysteessä - märkä perse aina. http://s7d5.scene7.com/is/image/Specialized/11410?$Hero$
kiinnostais tietää vähä lisää esim millasen perseen alla ja millaisessa käytössä?

ite enno huomannu mitää.

FF - 18:05, 6.1.2015 » kiinnostais tietää vähä lisää esim millasen perseen alla ja millaisessa käytössä? ite enno huomannu mitää.
Tarina ei kerro. Varalta vaihdoin kaikissa pyörissä brooksiin vaikkei mulla edes ole noita uusia spessuja.

Prkule sentään. Ei taida Toupet olla entisenlaisensa. Tosiaan itselläni myynnissä oleeseen toupeen tullut omituiset halkeamat kummallekin puolelle reunoja. Halkeamat ekassa layerissä mutta kuitenkin. Ei edes napsu kun vääntää saati rutise. sormella kuitenkin tuntuvat ja näkyyhän tuosta selvästi et jotenkin tuo muovi on halkeillut.

Nämä tulleet ilmiselvästi tänään kauppareissulla pakkasessa, sillä ennen tällaisia ei ole satulassa ollut. Vasta asensin takaisin kiinni tolppaanparisen päivää sitten ja tämä oli kokonaisuudessaan ehkä 4 kerta kun tuo oli prsiin alla. Olen ajellut 2013 expertillä toisella pyörällä muut ajot. Siinä ole ollut mitään ongelmia vaikka ajeltu säässä kuin säässä.

Satula tullut mulle muistaakseni Evanssilta joskus alkuvuodesta. Oiskohan sittenkin kivijalasta kun ei kuittia löytynyt sposti-arkistoista…Liekö noilla jonkinlainen takuupolitiikka.

Huomenna Tapsalle tiedustelemaan.


Selle Italia Max SLS Flow. Kokemuksia? Yritin googlettaa jos oltais puhuttu mut en löytäny.

kokemuksia?

Hai Nguyen - 11:31, 16.1.2015 my anus is ready

Those who speak don’t know, and those who know don’t speak.