Satulat in general

Brooks Cambium kiinnostaa.

Scoop näyttää hyvältä, jos se on yhtään samanlainen kuin Spoon tai Knife, niin varmasti myös mukava.

Apropå, mulla on yks Knife jonka nyljin & laitoin vanhan pehmusteen tilalle ohutta solumuovia jonka päällystin entisen paremman puoliskon nahkahousuilla. Tuli yllättävän mukava, joskaan ei kovin kaunis :slight_smile:

https://lh6.googleusercontent.com/-SEJ-SZdpk9c/UnIA_Md_BsI/AAAAAAAABFQ/kzZ4NF4RCoI/w717-h538-no/naif.jpg

Se solumuovi tuli boksissa, jossa oli alunperin Zippin stemmi, jotain 5 mm ohutta ja aika jämäkkää tavaraa. Mistäköhän sellastakin tai vastaavaa sais, muistaakseni Etrassa ei ollut. Jos löytäisin, niin voisin ottaa vastaan lusikoita tai veitsiä joista on päällysteet bashana ja tehdä uusiks.

spoonin rungossahan on keskellä todella suuri monttu, ei sitä 5mm muovilla täytetä.

Jani S - 12:15, 31.10.2013 » spoonin rungossahan on keskellä todella suuri monttu, ei sitä 5mm muovilla täytetä.
No saakeli. Kuvittelin jotenkin että se olis ollut rungoltaan kuten Knife. No, samapa tuo.

Tyttöystävä haluaisi uuden, mukavamman, satulan lenkkipyöräänsä. Fizik Arione Donnaa ja Selle Italia Divaa ollaan mietitty. Onko noista kokemuksia? Tai olisko parempia ehdotuksia? Ilmeisesti myös Spessun reikäsatulat on olleet täällä suosiossa. Missäköhän niitä olis kattavin valikoima pääkaupunkiseudulla?

Spessun Toupea löytyy ainakin Suomen urheiluaitasta hintaan 99 euroa. Sopii ainakin minun tyttöystävälle. Tuskin on kuitenkaan yleistettävissä.

SDG:n Allure on todettu monessa taloudessa asialliseksi mimmien penkiksi. Hi5bikesistä löytyy. Spessua löytyy nyt melkein kaikkialta, Annankadun urheiluaitta on tietty se klassisin vittuilumesta.

Erik - 15:07, 11.11.2013 » Spessun Toupea löytyy ainakin Suomen urheiluaitasta hintaan 99 euroa. Sopii ainakin minun tyttöystävälle. Tuskin on kuitenkaan yleistettävissä.
On yleistettävissä minun tyttöystävääni.

Specialized Toupe, 3/3 will sit.

Spessun satuloitahan annetaan useammassakin kaupassa testikäyttöönkin, urheiluaitan lisäksi esim. sellon pyörä… mutta varsinaisia naisten malleja ei testikappaleina ole kummassakaan.

Laitetaan Toupelle 5/5. Emilia istui sillä kapeimmalla mallilla 400 km putkeen, mistä innoittuneena tein perässä. Perskohtaisia juttuja tietty, ja aika kovahan se on rungoltaan, kun vertaa omiin SDG TiFlyihin.

SuicideHub - 16:51, 11.11.2013 » Spessun satuloitahan annetaan useammassakin kaupassa testikäyttöönkin, urheiluaitan lisäksi esim. sellon pyörä...
Ja Erikin lähihuudeilla MTB-shopissa. Ja Bike Companyssa meklulla.

Brooks cambium c17 poistettu, ykkössatulana ollut b17 ei tykkää vedestä ja toivon tämän c17 olevan yhtä hyvä perseelle. Tai edes lähes. Kokemuksia kun kilometrejä saa kunnolla.

Vertut saapui Suomeen. Postin vaa’alla (ja ohuen suojamuovin kera): 178 ja 182 grammaa.

Kyllä toi c17 tuntuu todella mukavalta perseen alla. 25km on tainnut olla pisin matka minkä ton päällä istunut ja tämä oli pääosin gravel grindausta. Tyylikäs, kova, joustava. Jatkoon.

…eiks tollasen varttihuntin istu vaikka nastojen päällä?

#justsayin

ite oon tykänny fizikin antareksen muodosta jo pidempään. niinpä onkin erikiva kun sopivanmuotoinen jakkara löytyy, niin voi siirtyä ihmettelemään eri versioita. parhaaksi itselleni on osoittautunut kurve-malli, jossa voi vaihtaa jäykkyyttä softin ja hardin välillä mukana tulevalla tuunauspalalla. päällisen kiertävä osa on lisäksi vahvistettu, joten fizikkien perinteinen kärjen kuukaudessa kuluminen ei ole näissä ns. aktualisoitunut.

Selle c2 (flow):

+edullinen
+vaippojen kanssa hyvä
+kevyehkö
+saa reiällä ja ilman

-ruma
-ilman vaippaa tuntuu pahalta perseessä

Kokemukset 0-140 km kertakäyttö, kokonaisarvosana harrastepyörään 4/5

^^ mites kidi se kurve snake mistä laitoit kuvan?

…luulin laittaneeni kurve chameleonista - oon liika öh, iso ja kömpelö kärmeksille

Mites tota, onkos joku omistanut chargen spoonin, tykännyt siitä ja sen jälkeen löytänyt jotain vielä parempaa? Toi on ollu omalle perselle tosi hyvä, mutta tuntuu menevän suht nopealla tahdilla rikki, ja syö farkut samalla. Tulevaan katurataan vois speksaa jotain muuta satulaa testiin talven aikana, mutta mitä?