Satulat in general

uus pyörä on tuonut mukanaan ajoasennon muutoksen, saddle-to-bar-droppia on paljon enemmän kuin ennen. tää on aiheuttanut sen, että ennen hyvän tuntuiset satulat ei tunnu istuvan mitenkään, eikä hyvää ajoasentoa löydy millään. paikat ns. puutuu.

ajelin ennen kashimax aerolla, nyt on viimeisimpänä ollut testissä Rolls eikä sekään ei tunnu tuovan helpotusta. fliten testaus kiinnostelis, ostamalla en viitsi testata. lainatkaa testiin plz. Lainattu.

vai pitäiskö suoraan mennä näihin lovellisiin malleihin? johonki lovelliseen slr?

mikä satula on tuonut helpotuksen muille samojen ongelmien kanssa painineille?
share your thoughts

http://www.brooksengland.com/cambium/images/pict_1.jpg

hyvän näköne, klikkaa kuvaa ni faktat

^saakohan noita mustina?

…tai äh, ihan hirvee ankkuri toikii varmaan on. Mut raileissa näyttäis olevan säätövaraa selvästi enemmän kuin nahkasissa Brookseissa.

nutip - 19:23, 11.6.2013 » uus pyörä on tuonut mukanaan ajoasennon muutoksen, saddle-to-bar-droppia on paljon enemmän kuin ennen. tää on aiheuttanut sen, että ennen hyvän tuntuiset satulat ei tunnu istuvan mitenkään, eikä hyvää ajoasentoa löydy millään. paikat ns. puutuu. ajelin ennen kashimax aerolla, nyt on viimeisimpänä ollut testissä Rolls eikä sekään ei tunnu tuovan helpotusta. fliten testaus kiinnostelis, ostamalla en viitsi testata. lainatkaa testiin plz. vai pitäiskö suoraan mennä näihin lovellisiin malleihin? johonki lovelliseen slr? mikä satula on tuonut helpotuksen muille samojen ongelmien kanssa painineille? share your thoughts
Tuli tästä mieleen, että se istuinluiden leveyshän muuttuu, kun asennosta tulee jyrkempi. Mut kumpaankos suuntaan se nyt muuttuukaan?

Toisena tulee mieleen, et satulan pieni laskeminen voisi olla kokeilemisen väärti.

vanttera - 12:03, 18.6.2013 » [http://www.brooksengland.com/cambium/images/pict_1.jpg](http://www.brooksengland.com/cambium/) hyvän näköne, klikkaa kuvaa ni faktat
on hyvän näköne mutta 145€

Selle C2 ajossa kellään? Tekis mieli kokeilla tommosta satulaa missä on rööri keskellä. Markkina miesten mukaan perseen hikoaminen vähenee myös 30%.

e selle italia

tmar - 19:41, 18.6.2013 » Selle C2 ajossa kellään? Tekis mieli kokeilla tommosta satulaa missä on rööri keskellä. Markkina miesten mukaan perseen hikoaminen vähenee myös 30%. e selle italia
Löytyy maastopyörästä. Satulan geelssit imee mukavasti tärinät ja töyssyt itteensä, joten perse kestää istua pidempään. Vallan hyvä jakkara hintasekseen. Ruma, mutta ihana

^Löytyy myös. Mukavin satula omalle äässille missä istunut.

vanttera - 12:03, 18.6.2013 » [cambium.jpg] hyvän näköne
Kyl. Vieläkö olis musta ni voisin harkita vaihtavani pois sanmarcoista. Hintahan on nyt ihan naurettava, varmaan laskee kunhan tuo numeroitu ensierä on myyty pois.

Mulla kans C2 lenkkipyörässä. Ei mitään huonoa sanottavaa tuosta, oikein hyvältä tuntuu.

tya - 12:51, 18.6.2013 »
vanttera - 12:03, 18.6.2013 » [http://www.brooksengland.com/cambium/images/pict_1.jpg](http://www.brooksengland.com/cambium/) hyvän näköne, klikkaa kuvaa ni faktat
on hyvän näköne mutta 145€ http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/101/771/1879f18e_e542_e1c6.jpg
toi on ilmeisesti sen rajatun erän hinta? ps. noiden omat hinnat voi jättää arvoonsa, esim b17 tuolla sivuilla 90e, onko joku tosta oikeesti maksanu noin helvetisti?

e. kunhan tulee yleiseen myyntiin ni harkitsen ostavani

^ farkut puhki viikon ajon jälkeen. Bibseillä turha edes kuitella ajelevansa. Vtun vege-ekohipit.

Spessun titaaninen toupe 143mm. Varovaisen toiveikas tän suhteen parin viikon jälkeen.

Spessun Romin 143mm all day everyday

Käytössä 2xPro ja yksi Comp. Metallikiskoisen Compin olen saanut jo irrottamaan toisen kiskon satulan rungosta, joten senkin tilalle pitää päivittää kuitukiskollinen malli, kunhan tuo täysin laukeaa.

Spessun Toupe Expert 143mm ja Phenom Gel 143mm.
Ei tarvi enää miettiä millä jakkaroilla ajaa.

mitä on tämä joka puolelta tulviva tohkeilu spessun penkeistä? hyvä saatavuus/testausmahdollisuus kotikulmilta vai mikä homma?

toki hyvä jakkara on se sopivin jakkara, mutta epäilen, että kovin monella olisi laajan valmistajaskaalan testailuja takana. itse ainakin pidän enemmän fizikeistä.

kid_scientifik - 10:01, 19.6.2013 » mitä on tämä joka puolelta tulviva tohkeilu spessun penkeistä? hyvä saatavuus/testausmahdollisuus kotikulmilta vai mikä homma? toki hyvä jakkara on se sopivin jakkara, mutta epäilen, että kovin monella olisi laajan valmistajaskaalan testailuja takana. itse ainakin pidän enemmän [fizikeistä](http://www.fizik.it/en/teams/).
Mulla ainakin kiinnostuksen syynä se, että satuloita löytyy kahta-kolmea eri leveyttä. Toki myös kohtuullinen hinta, maltillinen ulkonäkö ja LBS-mahis bonuksia. Mutta siis, esim. Selle Italian penkit on lähes järjestään jotain 130mm leveitä, eli mulle liian kapeita.

e: no ei nyt järjestään, mutta kuitenkin, arvostan valintamahdollisuutta!

(uusi) flite on ainakin 145 mm leveä. omaksi harmikseni moisen kärki on kuitenkin turhan kapea.

fizikkien mittoja en jaksa kaivaa, mutta tuon spine concept -pohdinnan (ja arioneen puutumisen) kautta löysin heidän mallistostaan itselleni mieleisen, antareksen. manganeesikiskoisen perusversion ostin reilulla viidellä kympillä uutena…

Jooh, onhan toki noissa vintage/katu/maasto/comfort-osastoissa leveitäkin jakkaroita. Mut jos niinku esim. SLR:ää sporttaa, ni ainut leveämpi vaihtoehto on se kallein titaanikiskoinen avaruusalus. Mulla kuitenkin hakusessa joku oikea performance-penkki pidemmille matkoille. B17 — mikä ei todellakaan oo mikään performance tietenkään — oli joskus, en tykänny. Turbolla en saanut koskaan mukavaa matka-asentoa, puudutti munat tai kaatoi kuskin tangolle, veikkaan muodon perusteella myös Fliten tekevän niin.

Kauheeta arpomista kyllä tämmönen tuolileikki. Pitäis käydä mittauttamassa rearviewmirror.

kid_scientifik - 10:01, 19.6.2013 » mitä on tämä joka puolelta tulviva tohkeilu spessun penkeistä? hyvä saatavuus/testausmahdollisuus kotikulmilta vai mikä homma? toki hyvä jakkara on se sopivin jakkara, mutta epäilen, että kovin monella olisi laajan valmistajaskaalan testailuja takana. itse ainakin pidän enemmän [fizikeistä](http://www.fizik.it/en/teams/).
Ootko minkä verran ajanu Spessun penkeillä? Ihan hyviä penkkejä Spessu kyllä tekee, täytyy myöntää ja meidän taloudessakin on tätä nykyä itsellä yks Romin Expert ja naisella Ruby Expert. Muitakin penkkejä löytyy ajosta - ja vielä isompi kirjo on tullu vuosien mittaan ajettua läpi.