Crazy Helmet a.k.a. Mad Biker

CH ei ikinä aja ilman kypärää ja laseja.

Eilen miehellä oli Calgary Flamesin pelipaita yllä Tullipuomin kohdilla puoli kuuden pintaan.

Joo ilman kypärää se olisi vaan “Crazy .”, ja sehän on mahdotonta

Näin CH:n tulevan Konalassa vastaan, kun olin tiistaina lenkillä. Seuraavalla vilkaisulla mies oli täysin kadonnut. Useilla lisävilkaisuillakaan ei miestä enää näkynyt. Järkytyin ja menin ostamaan kaupasta jotain verensokeriarvot normalisoivaa.

CH spotattu pitskussa. Pyöränä todella rad musta naistenrunko kesän muotiyksityiskohdilla: pelkkä jalkajarru ja 26 (tai 24, näin tietenkin vain vilaukselta) etukiekko 28 takakiekon kanssa.

http://www.yehudamoon.com/images/strips/2011-07-08.gif

Sanat crazy ja helmet yhdessä puhekuplassa… ja on toi jääkypärä aika kitso.

Pitsku… surrur

Polvisyndit on kyl kova sana!

Tässä muutama viikko sitten joku jantteri avasi meidän talon roskakatoksen oven yläkautta käyttäen maastofillariaan tikapuuna, tonki hetken sielä ja poistu ovesta kera japanilaisen kädet yhdessä kumartaen kiitoksen, minkä jälkeen siirtyi naapurien roskiksille. En tiedä mitä löytyi, mutta jotain todella hienoa varmasti.

Minusta kyseessä ei kuitenkaan ollut tämän säikeen päähenkilö (mm. suojien vähyyteen perustuen). Mad bikerin olen nähnyt vain kerran. Erikoistuntomerkkinä tämän dyykkarin pyörässä ei ollut satulaa…

^^pursuitmixte!

Minulla oli kunnia nähdä CHMB eilen kahdesti; ensin Liisankadulla puolen kymmenen aikaan illalla ja hieman myöhemmin Unionin ja Kaisaniemenkadun yhtymäkohdassa. Näiden kohtaamisten jälkeen hän suoritti katoamisen.

Toi reppu taitaa olla jonkin sortin jetpack/morffausväline. Jos joku uskaltaa kysyä asiaa Mr. CH:lta, hän saa multa kunnioitusta.

Viime viikolla eräänä aamuna vähän hikoillen astuin sisään Pääposti-rakennukseen suuntanani postilokerot. Kummastelin rakennuksen värjymistä, vaikka mielestäni siihen aikaan aamusta ei niin kuuma ollut että ilma olisi väreillyt.

Työnsin asian sivuun kävellessäni kohti lokeroita ja sain asianikin hoidettua rauhassa, kunnes se iski.

Kuin paineaalto todellisuus aaltoili lävitseni ja ryhtyi sen jälkeen muodostamaan vorteksia. Liike pysähtyi, hajut, maut ja muut aistit hävisivät kokonaan.

Oli vain 5. elementti - aika, joka sekin värjyi ja kieppui ympärilläni.

Vorteksi tiivistyi hahmoksi, suuriksi aurinkolaseiksi ja vaaleiksi sekaisiksi hiuksiksi.

Agentti.

Hän tyhjensi pari postilokeroa ja kirjoitti postinouto-lappuihin allekirjoitukset. Avaimien kilinä ja kynän raavinta kaikui tilassa kuin maankuoren repeäminen, mutta vain vähän aikaa sillä äänikin lakkasi yhtäkkiä kuin imeytyen itseensä.

Minä, agentti ja pysähtynyt, värjyvä aika.

Olin juuri näkemässä totuuden tai ainakin vilauksen siitä.



.

Avasin silmäni, olin postitalon parkkipaikalla u-lukko kädessäni. Kello oli pysähtynyt näyttämään aikaa 9.03

Tänään, noin kello 17, agentti rullasi alas Kaisaniemenkatua Mikonkadun kohdalla. Hän ajoi kadulla, vastaantulijoiden kaistalla, autot oli luonnollisesti ohjattu muualle. Yritin ilmoittaa havainnon mutta serveri pukkasi vain erroria. Onko tässä jokin yhteys? Is he on to us?

^ oltiin aika lähellä koska näin just tuohon kellonlyömään agentin poistuvan Kaisaniemenkadulla parkkihallista (!) ja lähtevän rullaamaan kohti Mikonkatua. Mitä asiaa siellä toimitti, jää vain arvailun varaan.

Nähty pe-iltapäivänä Etelä-Espalla.

Satunnainen matkaaja oli tänään kasvotusten tämän aika-avaruutta uhmaavan ilmestymän kanssa eduskuntatalon edustalla. Katsoin, totesin nähneeni hänet, mutten uskonut itseäni. Takavanne vipatti ja hän oli mitä ilmeisimmin aivan omassa ulottuvuudessaan. Hämmentävää, todella hämmentävää!


Onko sama jätkä? Pari kertaa tullu nähtyy.

hellcop - 22:30, 17.9.2009 » Niin ja toi minishortsit, pikkutoppi, walkmanit ja rullikset-hemmo menee jo ankarasti freak-shown puolelle. Lasipalatsin edusta tammikuussa paras bongausmesta.
Ledengaarinen Dex Laserskater http://www.image.fi/artikkelit/laserskater-y-n-ritari http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001557374248

Agenttihavainto: Taka-Töölössä ILMAN KYPÄRÄÄ. Ajat muuttuu.

Ajan rakenne on muuttunut.

~kk sitten tein havainnon Bulevardilla, kypärä oli päässä.
Tiedä sitten onko CrazyHelmet nähnyt yksivaihdekuskeja Bulsalla (tuppaavat ajamaan aina ilman kypärää)ja omaksunut että tässä on jotain jännää ja vaarallista.

Mutta oli kuitenkin Samsonite selässä?