Crazy Helmet a.k.a. Mad Biker

Manskua etelään vähän Oopperasta pohjoiseen tossa pari päivää sit.

Howler - 18:24, 17.9.2009 » Liekö kyseessä sama viheltäjä, jonka näin tänään Manskulla rokkimäkin kohdalla noin 18.23. Vanhalla ritsalla polki kaveri tarroilla teipatussa pottakypärässä, selässä vihreä Samsonite ja jalassa shortsit ja polvisuojat. Nimi ainakin sopisi kuvaan...
Tuntomerkit ja paikka tasmaa.

Kannatan Mikan aukko aikajatkumossa-teoriaa, koska itsellanikin havaintopaikat on noi samat e-haaga ja taka-toolo (manskulla, namaskaarin edessa).

Hmm, pelottavan hyvin menee porukalla noi havaintopaikat yksiin noiden omieni kanssa.

Mä oon bongaillu tuota heppua säännöllisen epäsäännöllisesti jo jostain vuodesta 2003 asti. Helpoiten BackToTheFuture-äijä näkyy Urheilukadulla, josta tältäkin kesältä jo useat havainnot.

Mistä se on tulossa ja mihin menossa?

Niin ja toi minishortsit, pikkutoppi, walkmanit ja rullikset-hemmo menee jo ankarasti freak-shown puolelle. Lasipalatsin edusta tammikuussa paras bongausmesta.

Manskun varressa asuessa Hullua Kypärää näki hyvinkin usein, mutta mun havainnot osuu melkein yksinomaan välille Pizza Center (tai niillä main) - Nordenskiöldinkatu. Kerran näin kaverin eduskuntatalon hujakoilla.

Ehdin jo toiseen ketjuunkin postata mutta lisätään tännekin…

Mulla on vahva epäilyt että herra asuu jossain Konalatien loppupäässä tai siitä risteävillä kaduilla, riukutie, Hilapellontie tms…

Omat bongaukset sijoittuvat myös yleensä finnair-stadionin paikkeille. Tuntuu että hullu kypärä aika uskollisesti näyttää sahaavan keskusta-haaga-pitäjänmäki-konala akselia, pari havaintoa olen tehnyt pitäjänmäentiellä ja pisimmillään kuuri aivan konalantien loppupäässä.

eräillä instansseilla on tietoa kyseisestä hahmosta, mutta kovin monella ei ole tarpeeksi korkea turvallisuus-luokitus, joten lukekaa internetistä:
http://www.underlife.fi/old-www/madbiker_stories.shtml

About 5 vuotta sitten mad biker bongattu Larun sillalla, jossa hän vaihtoi pyörää! Lukitsi toisen siltaan ja sitten otti toisen rämän käyttöön.
Itse en nähnyt, mutta frendi oli ihan stoked kun illalla tavattiin: se oli seurannut mb:tä koska halusi nähdä pysähtyykö se ikinä. Meikusta asti (Kuusitie) oli seuranta lähtenyt.

Sen on pakko olla tilannu toi toinen pyörä sinne Larun sillalle, koska sitä seurattiin. Ei se muuten ois vaihtanu pyörää.

Vähän sama kuin harhautustoimet sotilaslentokoneissa.

Se oli sen sidekick joka toimitti tsygän sinne…
Mitä sotilaslentokoneet tekee?

Eli aikajatkumon taivutus ja folioroskatykit fillariin seuraavaksi? Laitetaan listaan.

Nyt isoo “siiaieitä” tai “änäsaata” kehiin! Possella kuitenkin tätä nykyä vakoiluteknologiaa jokaisella hirveet määrät kaikenlaisten laitteiden muodossa mukana. Pakkohan se muukalainen on saada kuvattua.

Ellei se tosiaan taita mausteen tai muun avulla todellisuutta, kuten on epäilty…

basti - 7:58, 18.9.2009 » Mitä sotilaslentokoneet tekee?
Siis lämpöhakuisen ohjuksen harhautukset flareilla. http://www.aeronauticpictures.com/stock-photo/digital-photography/military-stock-photography/f-15e-strike-eagle-stock-photos/n_stock-photo_f-15e_strike-eagle_usaf_afghanistan_flares_fighter-jet_strike-fighter_860.jpg Tässä tapauksessa siis hylätään toinen pyörä, toiveissa että seuraaja jää sitä tukimaan ja lopettaa itse kohteen seurannan.

Minusta parempi kuva harhautusmanöövereistä on tämä “angel smoke” nimelläkin levinnyt:

nyt tarvittaisiin vielä rakeinen kuva mad bikerista katoamaan tuonne usvan taa

<ja sori, kun on iso kuva edit: pienempi kuva>

Perin mystistä. Näin hetki sitten ketjun sankarin Pikku Huopalahdessa kaljaa ruokaa hakiessani. Polki Manskun suuntaan. Samalla hetkellä muistin nähneeni tyypin pari kertaa aiemminkin, mutta ilmeisesti hänen kosmiset harhautusvälineensä olivat pyyhkineet muistini.

Täytyy kyllä seuraavalla Helsingin reissulla päästä itse todistamaan Crazy Helmetin olemassaolo. Melkein kuin lumimiestä etsisi.

Tänään klo 18.12 Mad Biker ajoi Manskulla Finlandia-talon paikkeilla vastaan Pohjoiseen päin. Klo 20.12 näin TippiToppiRullaluistelijan Tehtaankadun ja Telakkakadun kulmassa matkalla Merikadun suuntaan. Sillä oli joku valo otsalla tai harteilla. Enpä saanut kuvaa kummastakaan - tietenkään…

JRox - 20:27, 21.9.2009 » Klo 20.12 näin TippiToppiRullaluistelijan Tehtaankadun ja Telakkakadun kulmassa matkalla Merikadun suuntaan. Sillä oli joku valo otsalla tai harteilla. Enpä saanut kuvaa kummastakaan - tietenkään...
Meinasin ajaa seinään, kun ekan kerran näin ton rullaluistelijan viime viikolla Hakiksen torin kulmilla.