pikku-antti, Johan Nus ja eebinen pyöräretki.

Jestas. Melko äärimmäistä. Hyvä.

Aamukahvit meinasi mennä väärään kurkkuun tätä lukiessa. Hyvää paluumatkaa!

Kovia hommia. 6/5!

Onks sulla vanha akku kännykässä vai kuin se noin äkkiä imasee sen tyhjäksi? Mä tykkään tehä niin, että kirjotan paperille listaksi risteykset, joista pitää kääntyä: nuolen, joka kertoo kumpaan suuntaan käännytään, mitä tienviitassa lukee ja tien numeron tai nimen. Tän listan laitan vedenpitävään pussiin tankolaukun päälle. Kännykästä laitan päälle lentokonetilan ja virransäästön ja käytän sitä vaan, jos tarttee varmistaa mapsistä jotain. Tälleen se kapine pysyy käyttökunnossa pitkälti toista vuorokautta.

Nää varotoimet vähentää yllättävät eeppisyydet lähes olemattomiin.

Mut meno muuten kova. Pyöräily on ku viinan juontia: välillä pitää juoda enemmän, kuin pää kestää, jotta tietää rajansa. Ja lopuksi on paha olo.

Eihitto tä stoori! 5/5 ollu hetken sellane fiilis et ku työt loppuu ni vois lähtee reissuun, tämä sai haluni lähteä entistä kiivaammaksi.

Mahtava stoori! On muuten ällistyttävä loppumattoman epätoivon lähde kun huomaa, että kartta/reittikortti on jossain jonkassa ja itsellä ei oikeastaan mitään hajua, että minne sitä nyt pitäisi lähteä polkemaan.

Toi mökki oli myös mahtava yllätysratkaisu, fiilikset välittyy aika tehokkaasti.

Jopas!
Paljo tuohon päivään nyt tuli kilometrejä, vai ootko ollu monta päivää jo reissussa?
(en jaksanu lukea koko ketjua läpi)

Mä näytin tätä lankaa naisella ja tultiin siihen lopputulokseen, että viedään tuholaiset mummolaan tuossa joku kesäinen pitkä vkl ja lähdetään pitkästä aikaa ihan kahdestaan fillariretkeilemään :smiley:

Hyvä raportti! Kuvia tarinan messiin jos löytyy, vaikkakin synkkinä hetkinä kuvaaminen on se asia mitä vähiten tekee mieli tehdä ja toisaalta se asia mitä kannattaisi tehdä.

No sehän meni hienosti.

Ihan ilman tätä tarinaakin olisi oma linjaus matka-ajoon fiksillä jatkossa sellainen, että yöpyminen hoidetaan kavereiden ja puolituttujen nurkissa.

en tiijä sitte.

pieni merenneito - 10:39, 23.6.2014 » Ihan ilman tätä tarinaakin olisi oma linjaus matka-ajoon fiksillä jatkossa sellainen, että yöpyminen hoidetaan kavereiden ja puolituttujen nurkissa.
Totesin tuossa yhdelle reissulle lähtiessä, että jos kaikki laukkujen sisältö tulee käyttöön matkan aikana, on tulossa aika surullisen ankea reissu. Onkohan matkasuunnitelman kanssa sama, että katsoo itselle valmiiksi kaikki ne taukopaikat ym. huollot, ja käyttää vaan ne mille on tarvista. Tämä ei tietenkään toimi, jos sattuu eksymään.

Joo. Kotiin on selvitty. Lisäsin vähän kuvia tonne pidempään stooriin. Siel on pari, mitä en ees muistanu.
Ja asb, puhelin on tosiaan mennyt aggressiivisesti huonompaan suuntaan koko ajan. Akku saattaa daivata 30%:sta nollaan parissa minuutissa ja kun yrittää käynnistää, se saattaa herjata olevansa nollissa, tai sit se käynnistyy ja siel on 29% jäljellä. Sain luurin jossain kohtaa päälle, ku pidin sitä tovin hätälaturissa, mut noi muutaman kuvan räpsäsin ja sit se oli siinä. Gps ei toimi ja nyt se hukkaa jatkuvasti noi alarivin napit, joten jään sovelluksiin jumiin, kun ei ole valikko- tai back-nappeja olemassa. :frowning: Uusi hankintaan juu.

Numeroiden mukaan:

Kilometrit: 176km (+ n. 70km kotiin sunnuntaina, H:linna - Hki väli tultiin junalla)
Flätit: 3
Tauot: 10-30, en tiiä
Eksymiset: 2-3
Ylimääräinen lenkki: ~40km
Aika satulassa: reilu 14h + ~5h sunnuntaina
Oluet: 6x 0,5l
Jallu: 1,5pll
Kalaa: 4 vaaksan mittaista ahventa
Tienvarren otukset: 1x mäyrä, 3x kissa, 1x orava, 2x jänis, 1x hiiri

kadehdittavan hyvin dokumentoitu silti o7

Aika eeppinen seikkailu tästä sitten kehkeytyi. Flättien määrä kyllä melkoinen, millä kumeilla liikenteessä?

Pasela PT 25x700. Veikkaan, et flätit on ns. suoraan johdannaisia tohon metsässä “tykittelyyn”. Sitä ennen meni aivan hyvin, sen jälkeen paukku urakalla ja sit taas vikat melkein 100km meni hyvin.

tolla yhdistelmän kokonaispainolla >35mm kumit

kaikki flatit takakumissa arvatenkin?

Njet. 2 eteen, 1 taakse, luojan kiitos. Olisin ollut valmis ennemmin runkkaamaan juutoraastimella, ku vaihtamaan takaflätin uudestaan…

vitun nättiä myydä pyörä reissun päätteeks. Mä möin eri pyörän ku millä olin reissussa mutta samalla tripillä ollaan näköjään vähän liiankin sakiasti :smiley:

Nyt vielä pitäisi pikku-antin hoitaa kauppansa loppuun asti,eli toimittaa myymänsä kengät ostajalle!!!Jari-setä alkaa hermostua ja laittaa Isot-pojat pian perintäreissulle!

Mahti meno! Kiitoksia retkikipinän iskemisestä. Nyt polttelee päästä tien päälle.