1V7V Jyvääskylässä 15.-17.5.2015

Mayhemeistä kyllä elämäni helpoin voitto. Ei tarvinu ku istua kyydissä, runtata ja antaa Uskan hoitaa kaikki muu.

Hyvä meno, hyvät bailut. Tänks.

ekaa kertaa jyväskylässä eläissäni ja oli lupsakka vuorokausi

tandemimäyhäys oli kivvaa, älläri ei ollu koska ensin ratkaisuyritys portaissa fubaroi kynän jonnekki, seuraavaksi katosi kartta jossa rastit, ylämäessä irtosi klossi kolmesti kiitos shimano, lopulta ebin bonk ja evvk

mukava nähhä miten maantiejuna- sekä katuratikkakulttuuri suomessa voi hyvin, niin minäki

normaali - 19:44, 17.5.2015 » Cogkolas kannattaa varata nuotiopuita, ettei juhlapaikan parkettilattiaa tarvi polttaa. .
cogkolasa ei oo tavannu pikkupuut loppua.

olipa kerrassaan mukavat juhlat. kiitos järjestäjille, kanssajunailijoille ja voltarenin tarjoajille. pikkusen harmittaa ku menin hajottamaan matkalla nilikan ja polovet ja nii jäi sitte kaikki kisailut ajamatta. no, näit tulee!

jonielmeri - 20:57, 17.5.2015 » runttas pappiksella.
:D Morjens!

Tästä minä nautin. #aah

Myöskin kotiuduttu. Olipa suorastaan hienoa! Laittelen kuvia jahka saan purettua kameran.

Ja Jyväskylä pisti paineita 1V8V:n järjestämiseen. Kokkolassa vuoden päästä. Availen langan tuota varten kohtsilleen.

Kiitoksia kaikille!

Kukas muuten oli siellä harjulla napsimassa kuvia? Oma #mäkinaama kiinnosta.

Kyseessähän oli Antti Konga. Kiitokset myös vielä Antille vierailusta Jyväskylään, oli mukavaa kun pääsit paikalle!

minä oon sitä mieltä, että on tää fiksipyöräily kyllä ihmeellinen harrastus. merkkarista tuli ihan mun lempitoteemieläin. kiitos skeneveljille, kun jaksoitte järkätä tän tapahtuman, kettään ei ees kuollu. kiitos johno, kun oot niin mahtavan reipas ja helkkarin positiivinen skeneveli. kiitos snjjj kun hoidit raheasioita eli Roope Ankan hommia ja möit t-paituleita ja tarroja jajajja. kiitos jonielmeri hyvistä mytkeistä la-iltana, vedit hyvin bönthöö. kiitos Muli tsemppauksesta, bikinifitnesskuuri ei voi hyvin, koska jätski ja sibsit. kiitos susijussi ukkometsosta. kiitos Mulin vaimo yleisestä avusta ja siitä, että voitit minut goldsprinteissä niin sain rauhassa keskittyä pidättelemään oksennusta patjalla. kiitos Pave, zykkeli, nem5rut ja Eetu Normaali näistä henk.koht. sponsseista. kiitos myös kaikille muille sponsoreille. Hai on kanssa tosi mukava sälli, toivottavasti polvi paranee. kiitos Munarkki että tulit ja kiitos, että myös lähdit, nähdään pian. kiitos jokaikiselle mimmille, joka saapui näihin kinkereihin ja näytti miehille, että kyllä meissä kissoissakin vaan on sitkeyttä, voimaa ja karismaa. kiitos jokaiselle osallistuneelle, iso kumarrus kaikille älläreihin ja sprintteihin osallistuneille, jokaiselle joka runttasi sen Harjun mäen ylös saakka ja ajeli tandemilla. kiitos Oulu, että veitte sen ruman Foreverin pois. tsemppiä Munekselle ja Nealle pääsykokeisiin. nähdään taas pian Jusmu! ilmeisesti hurjilta pannuilta ja sairaalakeikoilta säästyttiin tällä kertaa. kiitos sille, joka koitti polttaa grillin terassin. kiitos Tappo, että esittelit tämän saavutuksen talkkarille tunnollisesti. kuka paskoi vajan taakse? odottelen innolla paljon kuvia tästä tapahtumasta kaikilta, joilla vain kamera oli kädessä.

mitäpä muuta… täällä on nyt vähän pilvinen ja sadetta enteilevä keli kun lähditte. 1v8v odotellessa. taidan hakea kaupasta lisää jätskiä ja ehkä uskaltautua itsekin selailemaan nuo kuvat kameralta.

kiitti hei.

Kiitos escobar kiitoksista ja niistä kirvonneista nauruista.

ilonanne - 22:00, 17.5.2015 » Kukas muuten oli siellä harjulla napsimassa kuvia? Oma #mäkinaama kiinnosta.
Kurkkasin Antin kamerasta #mäkinaamoja lävitse, olivat eeppisiä. Myös sinun.

tl dr en lue teidän viimeisimpiä kommentteja mutta jos jotain jäi mieleen niin nauravat naiset. ei tule mieleen mikään mikä ei olisi naurattanut. siis oikeesti mitä hittoa kaikkeen reagoitiin nauramalla. nautin siitä asenteesta yli kaiken. varsinkin te ja myös kaikki muutkin olette tervetulleita jatkossakin.

tosiaan on vähän vuorotyömuuttujia kotona mutta jos aikataulut natsaa niin ei muuta kun tervetuloa. rakastan teitä kaikkia ja kiitos rakkauden lähetti siitä että pidät yllä oikeanlaista ilmapiiriä yhteisössä. koen sen äärimmäisen tärkeäksi muistutukseksi kaikille.

e: plus esco hyppäsi isoihin saappaisiin tänään, hoiti hommat kiitettävästi ja tuli vielä bilettämäänkin vaikkei olisi tarvinnut.

disclaimer: jää varmaan vajaa 100 tyyppiä kiittämättä tässä, toivottavasti kaikki ymmärrätte oman tärkeytenne.

Odie - 22:23, 17.5.2015 »
ilonanne - 22:00, 17.5.2015 » Kukas muuten oli siellä harjulla napsimassa kuvia? Oma #mäkinaama kiinnosta.
Kurkkasin Antin kamerasta #mäkinaamoja lävitse, olivat eeppisiä. Myös sinun.
Jotain tälläistä:http://www.kawapaper.com/d/4899-2/Kawapaper_FLCL_0000005_1600x1200.jpg

Kiitos Jyväskylä ja kaikki ihanat ihmiset! Oli aivan huippusuperihanat kemut ja kelit. Tää viikonloppu hymyilyttää vielä pitkään :slight_smile:

Kiitti hei kaikille, olin vähän huono tutustuun keneenkään, mutta pari uutta nimimerkkiä tuli kuitenkin tutuksi.

Tykkäsin erityisesti älläreistä. Hampaat irvessä jokaisen mäen kohalla aattelin, että perkeleen mäki et mua voita. Kaks mäkeä piti taluttaa, mutta aina mäettömässä paikassa asuneena meni aivan hyvin.

peltsip - 22:49, 17.5.2015 » siis oikeesti mitä hittoa kaikkeen reagoitiin nauramalla.
:D

ihan perus :smiley:

Jes, siistii. Oli kiva nähä, et jengi tykkäs! Aina velorinteelle tullessa nauratti ku meininki näytti ku miltäkin leirikoululta :smiley: Älläreissä oli mukava katella ihmisten ilmeitä siinä ekan manifestin palautuksessa, kun pääsi kertomaan Harjulle noususta :))

Kivaaa, Kokkolassa nähään!

Tuossa muutama räpsy. Jos haluat kuvan pois, niin ilmoita ja napsin ulos. Voi käyttää edelleen kun vaan muistaa etiikan.




manuelkala - 23:46, 17.5.2015 » https://c1.staticflickr.com/9/8895/17602149950_f89785149f_z.jpg https://c1.staticflickr.com/9/8895/17602149950_f89785149f_z.jpg https://c1.staticflickr.com/9/8895/17602149950_f89785149f_z.jpg https://c1.staticflickr.com/9/8895/17602149950_f89785149f_z.jpg
kyynel tirahtaa visp-miehen silmäkulmaan

salutations and god speed

en tahtois olla negis mut tota

oon vaa katkera ku ilmeisesti noin 60 ihmistä valorinteellä tilas ja söi pizzaa
mut
kukaan
ei
koskaan
kertonu
mulle
koska
ne
tilaa
pizzaa