AMA: Duratec T3

^ Totta värien osalta! Navat ovat irrallinen yksityiskohta. Pari pientä punaista yksityskohtaa jossakin muualla tekisi värityksestä täydellisen.

Komee postipyörä! Miltä vuodelta tämä lienee?
Tarviis varmaan omaaki tsekkiä ulkoiluttaa.

On tää kyl menevän näkönen. Mustat navat ois tässä mustakin siistimmät (:D), mut hyvä tää on näinkin. Kerrankin ei toi vinoon istuttu tolppakaan haittaa silmää paljoa.

Jani S - 9:43, 9.4.2014 » Komee postipyörä! Miltä vuodelta tämä lienee? Tarviis varmaan omaaki tsekkiä ulkoiluttaa.
2000-luvun alusta, 2003 jos muistan oikein.

tosi hyvä.

saatiin taas internet rikki kun laitoit punaiset navat vaikkei pitäisi.
26.0mm matalan dropin tankoja tolla taivutuksella löytyy moniakin mut voisit hanskaa nitton M186:sen jostain…

ei varmaan tartte rehkiä pyörää sisälle ja ulos…?

Helvettin hyvä, pienet epäcorrectiudet on vaan hyväksi

Tee - 12:05, 9.4.2014 » Helvettin hyvä, pienet epäcorrectiudet on vaan hyväksi
Tämä oikein alleviivattuna. Netti on täynnä "korrektisesti" kasattuja filoja. Ne ovat toki tyylikkäitä, mutta niin nähtyjä ja vähän tylsiä
Biciolli - 9:23, 9.4.2014 » Pari pientä punaista yksityskohtaa jossakin muualla tekisi värityksestä täydellisen.
Tarkkasilmäiset huomaa satulan takaosassa tuon punasen [i]selle italian[/i] -logon. No joo, mut oon kyl miettiny, et jos tähän laittais tasapainottamaan vaikka punaset bar end plugit tai jotain en ehkä taida tietää..

Mulla löytyy toi bontragerin ssr vr-c, joka on spekseiltään aika sama mitä toi vero. Reach tais olla sentin pidempi. Ja siis se on 26 klämpillä ja aivan hyvä droppi. Ja joo, stemmi tulee vaihtumaan jossain kohtaa sirompaan. X4möntti oli vähän hätäratkasu, mut ajanut asiansa silti paremmin kuin hyvin.

Crusty - 9:51, 9.4.2014 » 2000-luvun alusta, 2003 jos muistan oikein.
Jotenkin vanhemmaksi luulin. Samanikäisessä Cännärissä on toki kuitukoipihaarukka vakio-osana.
artpow - 12:37, 9.4.2014 »
Tee - 12:05, 9.4.2014 » Helvettin hyvä, pienet epäcorrectiudet on vaan hyväksi
Tämä oikein alleviivattuna. Netti on täynnä "korrektisesti" kasattuja filoja. Ne ovat toki tyylikkäitä, mutta niin nähtyjä ja vähän tylsiä
Komppailen. Nätti pörä kaikin puolin, itelleni vähän laidbackit tökkiii mutta eipä tuo kokonaisuus siihen kaadu. Seksivau.

T-leibäkki on esineenä yks vahvimmin porukkaa jakavista. Muistan et itelle se oli joitakin vuosia sitten always anti, mut jotenki tänä vuonna alkanu fiilistellä. Yks 2014 trendeistä vahvasti (y).

täällä sitä vaan trendejä rakennellaan! Jooh yks kova on kans laidback väärinpäin. Oisko se sit 2015? Ainakin eräässä Joensuussa erään pyöräliikkeen näyteikkunassa olevassa airkräftwerkalumiinium Terry Dolan TT-pyörässä on tömssöni laidbäk väärinpäin.

eiks TT-pyörissä muutenkin oo edempänä se ajoasento, joten tompan layback tolppa lie siinä aivan oikein päin.

kiva duratec.

manuelkala - 20:45, 9.4.2014 » eiks TT-pyörissä muutenkin oo edempänä se ajoasento, joten tompan layback tolppa lie siinä aivan oikein päin. kiva duratec.
correctamundo

Pitääkö Duratecin runko feissauttaa ennen keskiön asentamista?


Etusivulle lisätty kuva uudesta kokoonpanosta. Ei täs mitää, hyvin tuntuu kulkevan.

Ihana kuulla.

Törmäsin viikonloppuna pyörän edelliseen omistajaan Tampereella, ja otin tän vähän merkkinä et vois laittaa duran kasaan ja pistää katuratakauden käyntiin.
Tänään oli vähän krapula, mut kampesin itseni ulos kuitenkin. Laitoin reppuun kameran ja yhden oluen.
Eksyin johonkin esikaupunkialueelle citymaastureiden keskelle ja täysiitteling sit siellä kujilla ja kaduilla like never before. Awesome. Ja siis eksyin ihan oikeesti kun vaa innostuin menemään eteenpäin. Olin et hei no garmin no rules, mut sit olin et hei fuck your fascist bike blog standards don’t tell me what to do ja piti kattoo kännykällä sijainti. Lopulta päätin lähteä seuraamaan jotain polkua, joka vähän matkan päästä muuttui kurapoluksi, joka ei ollut ihan soveltuva ratapyörälle. Pyörä olalle ja eteenpäin. Astuin koiranpaskaan mut ei ees vituttanu. Avasin oluen ja nautiskelin hetken elämästä eli lifestä. Päädyin jonkun takapihalle vanssit paskassa, ratapyörä olalla ja kalja kädessä. Mut paikat alko näyttää tutuilta ja olinkin sit Tahmelan kautta Pispalassa repimässä mun reisiä piloille. Menin himaan ja tein pizzan, aaah.

Siis tuli nyt jotenkin todella kuraset kuvat, enkä ois näitä laittanut ellei olis ollut niin hyvä fiilis tästä päivästä. Päivittelen ne joskus ajan kanssa.

hmmm, mitäs tässä nyt on vaihtunut

Kiekot Dura-Ace 7600 x Mavic cxp 12 x On-One 18t x DA-lukkorengas
Kammet DA-7600 167.5 x Gebhardt 47t
Polkimet Shimano 105 x Christophen remmit
Istuinosasto Thomson setback x Zoncolan
Ohjaamo Thomson 25.4 110 5° x ritchey pro x ritchey foamit
Mielentila katurata

jatkoon. heittämällä. rattaan vaihtasin kokomustaan. ja ajaisin. ajjaijai.

tofumosh - 20:54, 15.3.2015 » https://farm8.staticflickr.com/7591/16822016521_b7b3836f30_b.jpg
miten tää pysyy pystyssä