Velorution 28.6.2014 //Käpylän velodromi

onks velo oikeesti käpylässä?! ilmeisesti.
täytyy toivoa, että yks festarikeikka ei onnistu niin voi tulla ajaa!

Kai se Pasilaa on vaikka Käpylästä aina puhutaankin.

E: korostan sanaa KAI.

Käpylän velodromi on Käpylän velodromi koska sitä rakennettaessa Itä-Pasilaa ei ollut vielä olemassakaan ja nykyinen Länsi-Pasila oli Pasila tai oikeammin Fredriksberg. Näin.

edit linkki

Käpylän liikuntapuisto on se lähialue.

Silloin kun velo rakennettiin, Pasilaa oli ainoastaan puutaloalue ratapihasta länteen (vaikka asemarakennus olikin itäpuolella). Nykyinen Itä-Pasila oli Mäkelän teollisuusalue.

Hienoa, että tänä vuonna pyöräileville ihmisille suotiin aika pyöräilyareenalta, eikä tarvinnut kumarrella soikeiden pallojen tai mutkalle väännettyjen puukeppien suuntaan.

Aivan varmasti ajetaan!

Olis hitsin kiva, kun olis sisävelo, ni vois järkkää velojuttuja talvella ja kesällä vois keskittyä kesäjuttuihin. Harmittaa nimittäin, kun olen jo tullut luvanneeksi muutamalle ihmiselle reissun Nilsiään samalle viikonlopulle. No, katon valokuvat sitten jälkikäteen.

asb - 11:53, 18.3.2014 » Olis hitsin kiva, kun olis sisävelo
Kun tuli puheeksi, niin hyväksyntämeilissä Käpylän velodromi on määritelty sisä-veloksi (tuolla tavoin kirjoitettuna).

hienoa! Ei tuolla ole pariin vuoteen tullut käytyä, mut tämmönen isompi tapahtuma on pakko tulla tsekkaamaan.

Voinko kysyä länsinaapureita mukaan?

tuotah, ei näissä hommissa olla juuri passeja tarkasteltu, joten osallistujat saavat edustaa ihan mitä kansalaisuutta vaan.

Passit, viisumit ja kisalisenssit kuntoon ja laivaan:) Virohan on ollut viimeaikoina isommissa tapahtumissa hyvin edustettuina. Miksi ei siis ruotsikin. Pietarista vois pojat tuoda cinelli laserinsa näytille.

HOI!

Ei mitään sen ihmeempiä uutisia, mutta jotain pientä tippuilee.

-On päätetty, että pääasiassa radalla tässä tapahtumassa ajetaan yhteislähtöjä eli mikäli on epävarma ihmiskokoisessa ampiaisparvessa ajamisesta kannattaa siihen totutella.

-Jollain konseptilla toteutuu myös NJS-miitti + ajo. Vielä ei ole varmuutta järjestetäänkö erikseen jokin NJS-lähtö vai ajavatko “tavisten” seassa ja sieltä poimitaan nopein leimapyörämies erikseen.

-Iltasella on sitten alleycat-kilvoittelu.

asb - 12:53, 18.3.2014 » Harmittaa nimittäin, kun olen jo tullut luvanneeksi muutamalle ihmiselle reissun Nilsiään samalle viikonlopulle. No, katon valokuvat sitten jälkikäteen.
- Maastopyörä osina & matkarahat toisessa projektissa.

Nilsiä: OUT
Käpylä: IN

Hei tyypit!

Olis huippua jos sais ihan perkeleellisen kamera-arsenaalin kuvaamaan liikkuvaa kuvaa ja jos vaikka sais jonkun kivan koosteen.

Pyörissä olis kiinni kameraa ja kaarissa jne jne.

Itsellä ei ehkä paukut riitä virittelyyn tms. mutta jos joku tuntee piston itsessään, voi jonkun askartelujengin perustaa.

tämä olisi tosi kiva. kameroiden kohdentaminen yms. on tuolla velolla kuitenkin aika helppoa kun ajetaan varsin ennustettavaa reittiä. uskoisin, että saisi hienon videon.

Hyvänä esimerkkinä tuo nimim. Juhanin koostama ällärivideo jonka materiaali oli otettu kahdesta kamerasta.

Ilmoittautuisiko joku quadrotorin omistaja?

joo ei hätää. nykyään taitaa olla mahdoton päästä ajamaan ilman, että tähystyskuva välittyisi reaaliajassa tinderiin tai jonneki

jos oon kaupungissa niin voin säätää yhden gopron paikalle ja mahdollisesti digijärkkärin. en kyl oo hirveen kiinnostunu editoimaan joten matskut sais sit joku muu käsittelyyn

Multa löytyy kans gopro jota saa lainata tapahtumaan. Voinen asentaa myös omaan pyörääni.

tervepäterve arvon järjestäjät. Onkos tätä happeningiä jo suunniteltu eteenpäin ja keitä on mukana järjestelytoimikunnassa. Olisi kivaa tietää miten homma etenee, varsinkin kun tuota NJS meetingiä mietiskelen täällä taustalla.