King Of Fixed 2014 (15.-17.8.)

  1. Siirrytään kaikki fillarifoorumille?

aika hauras identiteetti tota.

edit. …koskien lähettisössönsöötä, ei niinkään tasa-arvokysymyksiä.

paikalla oli suomen kaikki ajavat pyörälähetit, joista toinen järjesti ja toinen ajoi. lisäksi oli jonkin verran entisiä mukana menossa tai jeesailemassa. tapahtuman juuret ovat kiinteästi lähettiyhteisön kulta-ajoissa, jolloin ammattireppuja oli enemmän kaduilla. nyt vaan kehitys on mennyt niin, et nitä ei niin paljoa ole enää, mut jengi tykkää ajaa älläreitä ja pääralleja.

tasa-arvolähettiasiaan tahdon vielä sössöttä, että ehkä kovin giffi mille oon aamupaskalla nauranu.

Heh,
Musta teillä oli hauskat kisat. Ulkopuolisena paikalle tulleena sain vain ensimmäisenä " trollauksia." Kysellessäni toiminnasta. Tietynlainen avoimuus kaikkia pyöräilystä kiinnostuneita kohtaan olisi varmasti luonut positiivisemman kuvan. Nyt jäi vaikutelma ylimielisyydestä ja vakavuudesta. Lähettilarppaus tuo terveen itseironisen kuvan kisailusta, päänaukomimen tuntemattomille ei.

ununu - 12:22, 18.8.2014 » tasa-arvolähettiasiaan tahdon vielä sössöttä, että ehkä kovin giffi mille oon aamupaskalla nauranu.
eihän noita takana käveleviä tyyppejä ees huomaa jos ei tiedä niitä kuvasta etsiä joten täysin samaa mieltä. voin mä ne maskata piiloon tässä tylsyydessäni jos joku kertoo hyvän ilmaisen giffineditoimiseen kykenevän ohjelman.
lotta - 12:26, 18.8.2014 » Nyt jäi vaikutelma ylimielisyydestä ja vakavuudesta.
En voi allekirjoittaa, meininki oli ehkä leppoisinta ja yhtenäisintä niiQ evö. Oliko vaikutelma yhden henkilön ansiota, vai koko porukan?
konkeli - 12:35, 18.8.2014 »
lotta - 12:26, 18.8.2014 » Nyt jäi vaikutelma ylimielisyydestä ja vakavuudesta.
En voi allekirjoittaa, meininki oli ehkä leppoisinta ja yhtenäisintä niiQ evö. Oliko vaikutelma yhden henkilön ansiota, vai koko porukan?
Joo, jos näin on ollut saa luvan hävetä.

aika moni ottaa tämmöisen puuhastelun tosissaan vasta järjestäessään sitä tai osallistuessaan itse kilpailuihin, ja vaikka se onkin meidän oma vika että ironian (ei sarkasmin) syvyys hipoo välillä samoja pohjamutia hommafoorumin kanssa, olemme aivan ok tyyppelöitä tai en tiiä.

mitä tuohon palkintoasiaan tulee, niin ihan aiheellinen kysymys eikä lotta ole ainoa joka sen asian on ottanut puheeksi.

ruotikoot muut kekä sen tietää notta miten helppoa / vaikeaa se oli ja on järjestää. en esimerkiksi tiedä onko konga itse halunnut lahjoittaa yhden rungon palkinnoksi, ja nyt vain kävi näin, mutta pitäisin jonkin sortin käytännön sattumusten sumaa aika helvetisti todennäköisempänä syynä tuohon kuin valtoimenaan rehottavaa seksismiä.

kisailuihin osallistui kaksi naispuolista ja voittaja oli se, kumpi ei lähtenyt kesken mainracen alkoon. olisiko siis syytä olla palkintona n. 1500€ arvoinen käsintehty raami?

lotta - 12:08, 18.8.2014 » Teillä on oma yhteisöllisyys joka on aivan erilaista kuin lähettien yhteisöllisyys.
http://therumpus.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/01/Boom-200x200.jpg

ei tuolla kukaan palkintojen vuoksi aja. olettaisin, että eniten kof pisteitä kerännyt pokkaa pääpalkinnon, oli sitten nainen tai mies…
parhaalle miehelle kunkun kruunu ja parhaalle naiselle kuningattaren kruunu

onneksi en kerenny kasata jos tässä joutuu vielä salomonin tuomiolle

lotta - 12:26, 18.8.2014 » Lähettilarppaus tuo terveen itseironisen kuvan kisailusta, päänaukomimen tuntemattomille ei.
En ymmärrä internetissä maanantaina suoritetun päänaukomisen yhteyttä lauantaina ja sunnuntaina saatuun kuvaan terveestä itseironisesta kisailusta, mutta sanon kuitenkin, että mielestäni päänaukominen tuntemattomille on ihan oo ja koo.
Jooona - 12:57, 18.8.2014 » ei tuolla kukaan palkintojen vuoksi aja. olettaisin, että eniten kof pisteitä kerännyt pokkaa pääpalkinnon, oli sitten nainen tai mies... parhaalle miehelle kunkun kruunu ja parhaalle naiselle kuningattaren kruunu
Tämän selkeämmin tätä on ehkä vaikea ilmaista.

http://static.comicvine.com/uploads/original/11114/111142124/3898460-8864152835-

Haluan muuten tässä vaiheesa tuodsa esille tämän.

asb - 13:36, 8.4.2013 » [b]Helsingin Veloranking 2013 - Lopulliset tulokset[/b] [Samat ajat Google Drivessä](https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmDbSsSW4JIjdF9JUzVZek9qRFEtMk1Od2xlQmMwaHc&usp=sharing) [b]Flying lap - F[/b] ? #:##.# (#.#.) ##/## [b]Kilo TT - F[/b] ? #:##.# (#.#.) ##/## [b]4k TT - F[/b] ? #:##.# (#.#.) ##/##
asb - 9:50, 11.3.2014 » [b]Helsingin Veloranking 2014 - Tulokset[/b] [b]Flying Lap / F[/b] . [b]Kilo / F[/b] . [b]200m istuen / F[/b] .
Miksei naiset aja?

Hah! Ethän uska osallistunut palkintojen vuoksi. (Läppä jos jotku saatanan herkkikset ei ymmärrä )

Kuningattaren palkinnot oli ihan ok mielestäni koska kuningas oli kumminki #1 ja kuningatar vaikka #2 sillä nyt ei tainnut saada edes prestigious dfl palkintoo joka iski enemmän silmään.

Lähettilarppaus on kivaa

Hei,
Jokin ei tässä nyt kannusta naisia ajamaan, joten täytynee järjestää naisille oma jaosto:)