King Of Fixed 2014 (15.-17.8.)


Adonis-Santtu sprinttifinaalissa.

Jäikö jollain poolopiknikille tommonen pieni tummansininen kylmälaukku, jossa kaksi kylmäkallea ja kylmäpussukka? Löytyy multa. PM

Kiitos ihmiset ja onnea kunikaalliset!
Oli huippu meno. Pääralli oli kova, siitä erityiskiitos Paulukselle ja kaikille rastityypeille.

Parit kuvat.

ritari_s - 21:02, 17.8.2014 » https://lh4.googleusercontent.com/-mJj_WKg105k/U_DuCbxesKI/AAAAAAAAFBg/JsZDVt4le7M/s800/IMG_20140816_222328260.jpg Fuck Maaaaaan!
Fuck maaaan!

https://farm4.staticflickr.com/3853/14947069861_fd15480f79_b.jpgP8166146 by LISÄÄ kuvia flickrissä

Viltsu - 22:17, 17.8.2014 » Jäikö jollain poolopiknikille tommonen pieni tummansininen kylmälaukku, jossa kaksi kylmäkallea ja kylmäpussukka? Löytyy multa. PM
kunnon kiertopalkinto. kema unohti sen siis tampereelle poolokisoihin ja mää toin sen drasille ouluunvietäväks joka vissiin unohti sen sinne? :D
Traceur - 23:06, 17.8.2014 »
Viltsu - 22:17, 17.8.2014 » Jäikö jollain poolopiknikille tommonen pieni tummansininen kylmälaukku, jossa kaksi kylmäkallea ja kylmäpussukka? Löytyy multa. PM
kunnon kiertopalkinto. [s]kema[/s]drassi unohti sen siis tampereelle poolokisoihin ja mää toin sen drasille ouluunvietäväks joka vissiin unohti sen sinne? :D
Korjasin. Kuuleman mukaan laukku on jo tofun hyppysissä. Katotaan tuleeko Ouluun asti..

onkohan tuo hämähäkki perua niistä pateettista goottibileistä, joissa jostain herran syystä olin puolitoista vuotta sitten?

ot, eli on-topic: kiitos järjestäjille!

jesse v - 19:09, 17.8.2014 » Kadonnut: Pikalokasuoja. Wäiskiin asti kuulemma tuotu. Onko liikkeistä sen jälkeen kellään tietoa? Alkujaan jätin sen siis perinnelajipaikalle :(
Otin yhden lokasuojan matkaan. Sille ei ilmottautunut ottajia, niin ruuvailin sen Valtosen Annan pyörään. Jos tarvetta, niin voidaan selvitellä takaisin...

Major props and 2.4 street creds to the organizers, hadn’t had this much fun in a long while. Was great to both see familiar faces and meet lots of new, nice people, I’ll definitely have to come back over next year!
/Veljo

Crusty - 22:24, 17.8.2014 »
ritari_s - 21:02, 17.8.2014 » https://lh4.googleusercontent.com/-mJj_WKg105k/U_DuCbxesKI/AAAAAAAAFBg/JsZDVt4le7M/s800/IMG_20140816_222328260.jpg Fuck Maaaaaan!
Fuck maaaan!
mulla on näemmä kämmenselässä kaksi punertavaa pientä neulanpään kokoista täplää ja niiden ympärillä tumma mustelmamainen rengas. Voitte arvata kekä tuli mieleen, joskin toi on todnäk. tullu tuohon jonkun lentävän kusipään toimesta eilisen aikana nukkuessani tai myöhemmin.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille. Oli aivan loistava viikonloppu!

Erityiskiitos Pyörien pyörälle sekä seuralaiselleen, jotka roudasi mut sekä pyöräni perjantaina Magneettiin parantelemaan haavoja.

Omistettu illan DJ:lle eli Kapteenille:

Helsinki. Kyllä jännitti ja vähän pelottikin. Ekaa kertaa Helsinkiin oleilemaan. Pyrin yleensä välttelemään tommosia liiallisia ihmiskeskittymiä, Ihmisiä, liikennettä, melua, taloja, mutta sitten olikin ihan mukavaa. Teinit näytti yhtä tyhmiltä ku täälläki. En nähny varmaan yhtään deekua. Ruuhka-ajan jälkeen liikenne oli aika kesyä, mitää ei rikottu, mikään ei hävinny. Joo-o joo-o, sitten vielä crustyn hirsimajotukseen huhhuh! Kyllä tässä nyt käsityksiä rikottiin. Lunki meno! Kiitos kaikille ja nähää! ja jos siellä etelässä alkaa kuitenkin ahistaa nii tervetuloa hengittää hetkeks tännekki, no keväällä sit ainaki.

jooh oli kyllä hauskaa, jokaisena iltana väsy iski ennen puoltayötä ja se vähän heikensi reissua.

mut ällärit meni hyvin ja ens vuonna paremmin, myös kokonaiskabaan pitäis osallistua.

ja ne poolot, ne poolot

Kiitos kaikille tulijoille!
Kiitos rastihenkilökunnalle!

Pieni päärallipuinti vielä ennen kuin jätetään aihe:

Ralli oli ehkä piirun verran hankala, jopa itsellenikin, koska tiesin/huomasin lähdössä lisänneeni maustetta ja koukkua melkein täytteeksi asti. HCM ja “jännä täti” mailoineen aiheutti tarpeettomia muutoksia, jotka varmaan sotkivat pikkasen päätä.

Kaikilla oli kivaa ja se on minusta tärkeintä.

Yhtään manifestia ei hylätty, edes sitä vähän revennyttä. Osalla tuli sakkoja, joita vähentelin (2 pts/ minuutti) ja siitä saattaa johtua että saikin todellisuudessa vähemmän pisteitä kuin palauttaessaan laski.

Pistetilannetta kun katsoo, niin melko tasaisesti 1-2 pisteen päässä olette toisistanne ja kärjellä oli selkeästi jännää.

HYVÄ TE!

Erityismaininta ja hatun nosto annetaan Matiakselle (14 v), jolla oli pokkaa tulla tähän karvanaamaporukkaan vähän niinkuin yksikseen, mahdatko seurata YV:tä… odotan näkeväni sinua enemmänkin.

Kiitos teille juhlista. Minua jäi vaivaamaan 2 asiaa joihin toivoisin selitystä ( ei oma kapasiteetti riitä ;)) 1. Miksi tyttöjenkisan voittajan palkinto ei ollut samanarvoinen miestenkisan voittajan palkinnon kanssa? Tasa-arvon kannalta hypättiin aikalailla taaksepäin.
2. Miksi kisoissa puhutaan “lähettikisoista” kerta kyseessähän on kaupunkipyöräilykisat? Jos pukisin poliisiuniformun, niin olisiko kyseessä pyöräpoliisikisat…

Smurf - 10:53, 18.8.2014 » Erityismaininta ja hatun nosto annetaan Matiakselle (14 v), jolla oli pokkaa tulla tähän karvanaamaporukkaan vähän niinkuin yksikseen, mahdatko seurata YV:tä.. odotan näkeväni sinua enemmänkin.
joo frendit messiin ens kerralla!
lotta - 10:57, 18.8.2014 » Kiitos teille juhlista. Minua jäi vaivaamaan 2 asiaa joihin toivoisin selitystä ( ei oma kapasiteetti riitä ;)) 1. Miksi tyttöjenkisan voittajan palkinto ei ollut samanarvoinen miestenkisan voittajan palkinnon kanssa? Tasa-arvon kannalta hypättiin aikalailla taaksepäin. 2. Miksi kisoissa puhutaan "lähettikisoista" kerta kyseessähän on kaupunkipyöräilykisat? Jos pukisin poliisiuniformun, niin olisiko kyseessä pyöräpoliisikisat...
Vastaan lyhyesti: 1. Ei kannata sotkea tasa-arvoasiaa tähän. Tasa-arvoa olisi, että kaikki kisaavat samassa sarjassa. Naistensarjan toteutuminen on aina kokonaisuudessaan epävarmaa aina aloitukseen asti, joten palkintoakin vaikea miettiä ennakkoon (hoitaa ennakkoon). Tämä vaikuttaa palkintoon aika paljon. Ymmärrät varmaan. 2. Sanoisin, että kaupungissa ajettava criterium tai A-B-C ällärit voisivat olla myös kaupunkipyöräilykisoja. Mainrace pitää kuitenkin sisällään selkeästi lähetin työtä simuloivia juttuja, eikä ns. reittiä ole.

^ olin sanomassa tämän mutten kerenny