Satulatolpat

scphnt - 11:19, 2.1.2014 » Mistä 25mm tolppa? Tarjonta netissä aika nihkeää. Jos jollain on nurkissa, niin saa tarjota myös käytettyä vintaakikamaa.
Mulla on Kalloyn yksipulttinen kirkas setbacktolppa ylimääräsenä nyt ehkä kuitenkin. Laita PM jos kiinnostaa.
netspider - 9:41, 2.1.2014 » Meikän ysärimaasturin vanha satulatolppa löystyy vähän väliä yläpäästä. Eli satula alkaa keulia. Pitääkö vain vääntää vihalla enemmän momenttia vai onko jotain toimivaksi todettuja kikkoja kitkan kasvattamiseksi pintojen välillä? Mitään uria siinä ei ole. Tolppa on muutenkin liian lyhyt, mutta olisihan se kiva saada silti kuntoon. Äsken ajoin 7km putkelta kun ei ollut työkaluja messissä. Tollanen pää: http://www.bikepro.com/products/seatposts/seatpst_jpg/ww_ritch_comp_post_side.jpg
Eipä tarvii tapellakaan ton kanssa, postinainen toi juuri uuden tolpan. Harmi vaan että tässä on ihan identtinen clämppi.

poskitärinämomentti

hiomapaperia väliin?

Tollaset ykspulttiset kannattaa heittää sillalta ja ostaa kunnon tolppa, kaikkein paras ratkaisu.

Pitää ny kattoo pysyykö toi uusi paremmin. Saan nyt satulan nostettua oikealle korkeudelle joten paino ei tule ihan niin taakse.

Ei ole hirveästi vaihtoehtoja pitkissä 26.4 tolpissa.

netspider - 12:56, 2.1.2014 » Pitää ny kattoo pysyykö toi uusi paremmin. Saan nyt satulan nostettua oikealle korkeudelle joten paino ei tule ihan niin taakse. Ei ole hirveästi vaihtoehtoja pitkissä 26.4 tolpissa.
Jooh, toi kyllä pitää varmasti paikkansa, varsinkin jos tarttee setbäkkii. Jos suora riittäis ni toi [sörssin](http://www.chainreactioncycles.com/fi/en/brand-x-inline-6061-seatpost/rp-prod6257) halppis on ihan [s]jees[/s] vitun hyvä. Ja kyllähän tommonen ykspulttinenki ajaa asiansa jos sen saa säädettyä ja se vielä kestää paikallaan, ei siinä.

Tekeekö Look mitään kivoja 31.6 satulatolppia? Foorumilla myynnissä ollut ergostem kiinnosta, ja siihen ois hyvä saada tolppa kaveriksi.

Hinta pls

Jos alumiinista puhutaan, minkälaisia eroja hyvän ja huonon tolpan välillä on? Miksi maksaa Thomsonista satanen?

Halvimmat alumiinitolpat on useimmiten 6061 seosta. Paksua ja pehmeää putkea, taittuu helposti jos putkea on paljon esillä ja massaakin tolpalta löytyy. Aika monta olen taittanut. Viidellä kympillä pitäs jo päästä parempiin seoksiin käsiksi, eikä niissä mitään vikaa ole jos ei jotain uudelleen keksittyä ja kohta unhoon painuvaa uutta super ihmeellistä klämppisysteemiä ota, ne osaa olla vähän paskoja.

On niitä Thomsonejakin ihan kotimaassakin hajonnut useampia kappaleita maastotouhuissa. Suht laadukas keventelypalikka se on ollut aikanaan kun valinnanvaraa ei juur löytynyt.

Dura ace easton erittäin hyvä tolppa.kcnc ti pro lite suora tikku epämiellyttävä jotenki perseen alla.syntace p6 hiflex oli paras.oisko se näin et alussa setbäck tekee mukavuutta ja kuitu nyt tietty tasottaa tietä iha omal levelillään.e. Ja nniin se seos tietty.e.kandee must välttää keventämistä täl alueel.giljotiin clamppi vie järjen.

demppaako nuo titskutolpat oikeasti yhtään mitään?

Satulaputki jättää satulatolppaan naarmuja. Onko aunut ratkaisu pyöreä viila?

domppa92 - 21:26, 26.2.2014 » Satulaputki jättää satulatolppaan naarmuja. Onko aunut ratkaisu pyöreä viila?
onko tää oikeesti ongelma

No siis naarmun syvyys on ongelma ei naarmut sinänsä :slight_smile:

Jos onnistuu murtamaan paikoilleen jumitetun alutolpan, niin onko tuohon muuta keinoa kuin porakone, hoonaustyökalu ja kierroksia kunnes alumiini hiottu pois?

Tolppaa jäljellä putken sisällä päälle 12 cm.

edit: pienemmät kuvat

Täältä ohjeet liuottamiseen, jos ja kun tuo on teräsraami

Tällaseen viritykseen törmäsin eräässä vanhemmassa Konassa. Uhka vai mahdollisuus?