Yskivaihde Twitter

pabskuli kävi hakemassa eilen loputkin romppeet nurkista kuleksimasta. vaikka raha kelpas ja tuli hyvä mieli kun pääs vihdoinkin taas yhdestä boksillisesta romua eroon ja siivoaminen helpotti, tuli vähän sellainen fiilis että oisko sittenkin pitänyt jaksaa harrastaa itse.

vastaus on tietysti: ei helvetissä ja good riddance, mutta toisaalta…

Tarrapommitin lokarin ja laitoin foamit bullikseen, olo jotenkin helvetin jonne.

mihin mittari ajon ajaksi?

mitä ihmettä toi ees tarkottaa? “älyliikenne” more like älyvapaaliikenne #byroslavia

Täh? Miten pyöräily tohon liittyy?

veikkaan et ne on ajatellut hsl matkalipulla lunastettavaa kaupunkipyörää, mutta ihan hauska quote noin niinku yleensä

voi hakea lbs:stä haluamansa fillarin ja polkea jonkun satkun kuukaudessa? :smiley:

Tosta oli jo joku aika sitten jossain artikkeli, mutten nyt löydä. Liikenneministeriö oli hahmotellut jotain kiinteällä kuukausimaksulla olevia paketteja, joihin sisältyisi vaihteleva määrä matkoja eri julkisilla kulkuneuvoilla ja/tai taksilla. Kai siinä koitettiin yksityisautoilua vähentää, mutten ihan ymmärrä miten.

En myöskään tiedä kumpi vituttaa enemmän, termin “reittaus” käyttö tuossa Ylen artikkelissa vai se että joku oikeasti kehtaa ehdottaa tuollaista paskaa.

negaatio - 13:19, 23.2.2015 » veikkaan et ne on ajatellut hsl matkalipulla lunastettavaa kaupunkipyörää, mutta ihan hauska quote noin niinku yleensä
mä veikkaan et ne aikoo tehdä jatkossa mun yksityiskaturatailusta maksullista ja rajoittaa sitä samalla tavalla kuin kuin esim kännykkäliittymän netin käyttöä.

sitku oon ajanu 80% kuukauden kilsoista ni vauhti saa nousta korkeintaan 10km/h.

täytyypä kääräistä vähä lisää foliota tohon hattuun

https://www.cyclechic.co.uk/sites/default/files/imagecache/mouseover_zoom/images/products/bobbin-chrome-bike-helmet-879.jpg

FF - 13:20, 23.2.2015 »
negaatio - 13:19, 23.2.2015 » veikkaan et ne on ajatellut hsl matkalipulla lunastettavaa kaupunkipyörää, mutta ihan hauska quote noin niinku yleensä
mä veikkaan et ne aikoo tehdä jatkossa mun yksityiskaturatailusta maksullista ja rajoittaa sitä samalla tavalla kuin kuin esim kännykkäliittymän netin käyttöä. sitku oon ajanu 80% kuukauden kilsoista ni vauhti saa nousta korkeintaan 10km/h.
et kai vaan ole jo ostanu sähkövaihteita?
walto - 13:20, 23.2.2015 » Tosta oli jo joku aika sitten jossain artikkeli, mutten nyt löydä. Liikenneministeriö oli hahmotellut jotain kiinteällä kuukausimaksulla olevia paketteja, joihin sisältyisi vaihteleva määrä matkoja eri julkisilla kulkuneuvoilla ja/tai taksilla. Kai siinä koitettiin yksityisautoilua vähentää, mutten ihan ymmärrä miten.
no jos asuu järkevien julkisten yhteyksien varrella niin taitaa jo subventoimaton autopaikka maksaa saman verran kuin tuollainen kaavailtu kokonaispaketti.

pelkät julkiset kun ei pysty koskaan täyttämään kaikkia tarpeita ja toisaalta hyvinkin pienillä taksi- ja vuokra-autoajeluilla julkisten lisäksi taas päästäis siihen 100%.

e: ei kelpaa isäm maam tyypeil le jotka tahtoo omistaa iki omam auton vaan koska siksi!

Liikkuminen palveluna, Sonja Heikkilä jne.

Visionääristä, sanovat.

#innovaatiohöpsis #sosiaalivisioyliinsinööraus #palvelutuotteistus #vitustitekesmassii

Nää on näitä, kun julkishallinto yrittää keksiä, mihin se kaikki keräämänsä veroeurot syytää. Syntyy kutsuplussaa, kaivetaan metrotunnelia peltojen alle ja tilataan visioita tulevaisuuden liikkumisesta. Aletaan toteuttaa niitä perustamalla selvitysryhmiä ja virastojen välisiä yhteistyöelimiä.

Viiden vuoden päästä suomalaiset huomaavat ulkomailla käydessään, että siellä liikkuminen on kätevää, kun on erilaisia mobiilipalveluita, joilla voi käyttää eri liikennevälineitä siten kuin tarvitsee. Miksi Suomessa ei oo?

Oon muute pohtinu miksei tääl oo semmost unelmapyörä lankaa. Sais postata just semmosta osalistaa mitä haluis, niin saatais ihmisten kuolaukset julki.

Oha meil sellane… Eti kovempaa.

lammaspaimen - 14:51, 23.2.2015 » Nää on näitä, kun julkishallinto yrittää keksiä, mihin se kaikki keräämänsä veroeurot syytää. Syntyy kutsuplussaa,
Kutsuplussa on muuten yksityisen sektorin firma, jolta kaupunki ostaa kuljetuspalveluja. Tiedän, koska olen töissä kilpailevassa firmassa samalla akalla.

Että haukut mielestäni väärää puuta.

Tai Kutsuplus tekee sitä tietojärjestelmää. En muista oliko autot HKL:n vai yksityisen.

samalla akalla kaks kilpailevaa firmaa

kielipoliisi- ja seksismitopaashit tulille heti