Yskivaihde Twitter

grep - 18:49, 9.1.2015 » Jotkut omenakannettavan käyttäjät hakevat uuden laturin kolmisen kertaa vuodessa, toiset oppivat varomaan.
Vähän kalliita käytettäviä ovat muuten, jos kerran kolmeen vuoteen joutuu ostamaan uuden laturin ja akun. Apple kun ei ole noita varaosia ihan hirmu halvoiksi hinnoitellu.

muualla myynnissä: city centerin käytävän “kiinan keramiikkaa” -kaupassa kaikki -90%. aika siistei veistoksii vaasei taului

oliks made in china

Mullakin laturin tasavirtapuolen johdin lähti viiden kuuden vuoden kuluessa spragaan mainitusta kohtaa. Aika pitkään sen pystyi korjaamaan kotelon ulkopuolelta, mutta nyt kun ongelmat on levinneet sinne muuntajakotelon sisälle, niin ajattelin hankkia toisen laturin. Varmaan käyn alkuperäisenkin avaamaan/korjaamaan vielä.

massi-arvassa oli 2 euron voitto. otin uuden arvan ja voitin 10e. pitäiskö ostaa 5 uutta arpaa? ~1/1000000 tsänssi että tulis 20000e…

GRR! On tää nyt perkele kun ei saa edes Brooksilta itseltään satulaan mätsäävää tankonauhaa >:O

Oliks liian tumma?

E: Siin olis viel se honey värivaihtoehtona. Se olis kyl varmaa liian vaalee jos ei oo vaaleemman ruskee satula.

Aika voi myös auttaa.

Joo, liian tumma ja kylmempi sävy kuin saadelissa, penkki on punaisempi. Paketissa siis kyllä lukee sama väri (brown) ku satulan paketissakin luki… Em tiie, pitää ehkä kysäistä Pelagosta samalla ku siellä käy et mitähän, niillä on varmaan lbs:istä paras Brooks-tietotaito.

Ei tää ollutkaan hauska juttu.

Saapasrasvaa vaan niin paljon että molemmat tummuu tarpeeksi…

Jos se sävy onki Chris Brown, saa hakata niin tummaksi ku haluaa.

nysimum - 21:19, 9.1.2015 » GRR! On tää nyt perkele kun ei saa edes Brooksilta itseltään satulaan mätsäävää tankonauhaa >:O
nahka, puu, jne. vitun luonto ja häilyvästi määrritellyt sävyt sun muut :D
nysimum - 21:19, 9.1.2015 » GRR! On tää nyt perkele kun ei saa edes Brooksilta itseltään satulaan mätsäävää tankonauhaa >:O
Osta setti: http://sella-berolinum.de/shop-teile/sattel-und-sattelstuetzen/rennsaettel/1605/charleston-old-sporting-rennsattel-griffe-und-satteltasche-set?c=10

Ekolilla saa nahkajuttuja tummennettua. Varmasti ratsastushommista tuttua litkua. Samoin erilaisilla lankeilla saa sävytettyä nahkaa vaikkapa just punertavammaksi.

Uutenavuotena kun katselin Wienin konserttia, jossa on balettiosuuksia, hoksasin miksi raksamiehistä ei voi koskaan tulla balettitanssijoita: Raksamiehet eivät saa nostaa työsuojelumääräysten mukaan kuin 20 kg ja ballerina painaa noin 50 kg.

Biciolli - 23:20, 9.1.2015 » Raksamiehet eivät saa nostaa työsuojelumääräysten mukaan kuin 20 kg
Voiko tää olla totta?

Edit: meni just usko raksamiesten kosanderin, nortin, mustan kahvin ja myskin tuoksuiseen maskuliinisuuteen.

Kyllä tämä on totta!

Tosin sementtisäkki ei paljon ponnista itse.

Mietin tässä, että olen tainnut lähes kaikissa työpaikoissani nostella painavampia juttuja, vaikkei mun työhistoria erityisesti painotu fyysisiin hommiin.

Tru raksaman dem ah gone.

Raksamies ei voi mennä perinteisesti naimisiinkaan, koska ei saa nostaa morsianta kynnyksen yli.

En mä ois ihan hirveän mielelläni lätkimässä ylenmääräisesti öljyä penkille jolla mun pitäis istuakin… Vaikka eipä toi Brooksi toisaalta kovin pian ois käytössä kun ko. pyörä on talviteloilla. Pitää varmaan tutkiskella vaihtoehtoja.

Rupesin jo miettimään, osuiko kohdalle joku piraattinauha (paketissa lukee made in China, vaikka Brooksin mukaan ton värin pitäisi olla Italiassa tehty) mutta näköjään tuolla Brooksin sivuilla muutkin valittelee samasta värierosta. Vois tietty ottaa kuvan ja kysäistä Brooksin FB-sivuilla niiltä itseltään.

Biciolli - 23:24, 9.1.2015 » Tosin semanttisäkki ei paljon ponnista itse.
Luin hieman huti. Semanttisäkki on niin merkityksentäyteinen, ettei jaksa liikkua.