Yskivaihde Twitter

muuttofirma #1 teki katselmuksen. partaveden katku leijailee asunnossa voimallisena. kevyenä keskusteluaiheena paperien täyttelyn jälkeen: http://www.theamphipolistomb.com/

rokpete - 10:28, 24.11.2014 » http://www.theamphipolistomb.com/
[i]"The skeleton of the Dead has been found"[/i]

Tuli mielikuva Tom G. Warriorista laulamassa “skeleton of the deeeeead”.

E. Taidan laittaa Morbid Talesin soimaan.

Chrome Truk Pro kenkänä, oikeassa jalassa lesti puristaa päkiää siten, että päkiän nahka painunut laskokselle ja vitun kipiä. Ei oikein hyvät kengät sittenkään varmaan. Molemmissa kantapäissä rakot.

kyttyra - 9:07, 24.11.2014 » Mut ei helvetti ei saatana; en ehkä osaa enää kävellä kunnolla sillä myös eilen jouduin paarustamaan jotain 3-4 km ja nyt sattuu :o
Tämä: itse kun pyöräilen melkein vessaankin pyörällä, niin jalat on ihan hajalla sen jälkeen kun joutuu vähän kävelemään.
Munarkki - 14:44, 24.11.2014 » Chrome Truk Pro kenkänä
En sano, että olet tyhmä tai laiska, mutta voi vitun pällispede ei tullu mieleen valita [SPD Sneakers](https://www.yksivaihde.net/old/1009)-topiccia tai jotain muuta kymmenestä kenkätopicista?

foorumin hengessä on jotain vikaa ku sageborn-runko on myymättä ja jengi hamuaa jotain vigorelli-tusinapalpaa

^^Kävi mielessä. Tein näin. Oli enemmän tällainen yleispurkaus harmituksesta. Mun mielestä sä olet tyhmä kun ryhdyt heti huutelemaan pällispedeksi.

manuelkala - 14:50, 24.11.2014 » foorumin hengessä on jotain vikaa ku sageborn-runko on myymättä ja jengi hamuaa jotain vigorelli-tusinapalpaa
onhan toi sageborn nyt runkona aika kova. jonku kivan keulan vaan vaatis, ehkä jotai njs-glitterijuttuja?

varmaan sijainti kans vaikuttaa myyntiin… eio tosin kyllä hinnan kiroissa postitettunakaan.

FF - 14:52, 24.11.2014 »
manuelkala - 14:50, 24.11.2014 » foorumin hengessä on jotain vikaa ku sageborn-runko on myymättä ja jengi hamuaa jotain vigorelli-tusinapalpaa
onhan toi sageborn nyt runkona aika kova. jonku kivan keulan vaan vaatis, ehkä jotai njs-glitterijuttuja? varmaan sijainti kans vaikuttaa myyntiin.. eio tosin kyllä hinnan kiroissa postitettunakaan.
no se just, et 240e + joku 30e matkahuoltoon - ei kelpaa. vigorelli planetäxästä 400 puntaa mieluummin. #whatsgoingon

Mitä seiskafemmoille muuten kävi tos yhes kohtaa kun hinta räjähti? Oliko jotain muuta tekijöitä, kuin se et mr. chinaman möi loppuun?

räjähti?

No ok nousi satasesta, ellei jopa halvemmasta, sinne 150e hujakoille

jos meinaat phil_the_power_taylorin hintoja niin kaverihan nosti kaikkia hintojaan kun rupesi tarjoamaan ilmaisia posteja. lisäksi euro on sukeltanut dollariin nähden vajaat parikymmentä senttiä tämän viimeisen 7kk aikana $1.39(04/14)–>$1.25(11/14) mikä tekee shoppailusta kalliimpaa.

ootko muuten huomannu että kaveri hinnoittelee myös kunnon mukaan?

palstalla hinnat samoissa kuin ennenkin eikä ko. kampisettiä näy edelleenkään tarjoustuotteena missään.

En tiiä noista philin hinnoista, mutta yleisesti vaikuttaa nousseen. Muistan kyn vielä vuos sitten pyöri foorumilla satasella käytettyjä seiskafemmoja ja ebayssa oli läjäpäin seiskafemmoja just tohon satasen pintaan. Nykyään hankala löytää alle 150e yhtään mistään ja tuntuu olevan ylipäätääb vähemmän markkinoilla. Voi olla, että muistan väärin, kunhan lämpimikseni pohdiskelen.

Keirinmyyjillä oli tuohon satasen pintaan kampia juu, mutta niihin sai laskea postikulut ja tullit, joten ei niitä kyllä satasella kotiin saanut. Enkä kyllä muista foorumillakaan kovin usein nähneeni huntin seiskafemmoi.

^ Ei niitä kerkeekkään näkemään, ne menee senverta nopeesti.

IhanaTaina - 15:39, 24.11.2014 » Muistan kyn vielä vuos sitten pyöri foorumilla satasella käytettyjä seiskafemmoja
miglos

allekirjotan kyllä ton “vähemmän markkinoilla” steitmentin - ne oli sitä edeltävänä kesänä muotia varmaan sit? tuntu, että one year sitten voi myydä seiskavitoset pois ja ostaa ens viikolla takas samaan hintaan.

Odie - 15:43, 24.11.2014 » Ei niitä kerkeekkään näkemään, ne menee senverta nopeesti.
75:set on nopeimmat kammet.
tutam - 14:46, 24.11.2014 »
kyttyra - 9:07, 24.11.2014 » Mut ei helvetti ei saatana; en ehkä osaa enää kävellä kunnolla sillä myös eilen jouduin paarustamaan jotain 3-4 km ja nyt sattuu :o
Tämä: itse kun pyöräilen melkein vessaankin pyörällä, niin jalat on ihan hajalla sen jälkeen kun joutuu vähän kävelemään.
Ja kävely on vielä niin pirun tylsääkin (enimmäkseen, luonnossa dogen kaa ihan ok) - matkalla ehtii monta kertaa toivoa et ois fillari alla kun tuntuu, että ei millään etene. :D Ehkä just siks jalankulkijat on niin ärsyttäviä eiku mitä häh