Yskivaihde Twitter

tmar - 12:39, 14.1.2014 » Ja planet-x ei ilmeisesti edes lähettänyt samaan aikaan (vuoden vaihteessa) tehtyä tilausta.
Siellä tuntuu olevan jotain isompaa häikkää nyt, koska FB-sivuilla monet valittelee samaa. Ite oon ootellu runkoa jo 15.12. lähtien, tilasin tosin Onniwannin puolelta. Puolenkymmentä kyselyä laittanu, osaan on vastattu, mutta mitään ei oo selvinny. Jokohan kohta laittas Paypal disputen vireille...

e: Luetaankohan siellä 1V:tä, tämä tipahti juuri sähköpostilaatikkoon:

"I have sorted your order and it will be going out the door today sorry for any inconvenience "

Joku ehkä muistaakin kun planetissa oli mm. gator hardshellejä halvennuksessa. No minäpä tilasin niitä pari ja saldokin väheni tilauksen jälkeen 8–>6. No meiliähän sieltä tuli että renkaita ei ole.

Jaahas laitan kuumotusviestiä menemään. Ei noilla kamoilla niin kiire olis kun on jalkapöytä paskana mutta saispahan projektit valmiiks ja siirrettyä olkkarista kellariin…

Savonlinnan Pyöristi 5/5 tänään. Ei mitään spesiaalia, mutta aito ja lämminhenkinen meininki tekee mut todella tyytyväiseksi.

Synttäreiden kunniaks tein sinkulasta fiksin…jee!

Pitäiskö luovuttaa ton BMX-kammen pultin ettiminen ja vaihtaa kammet ja keskiö perinteisempään?

Top Dog - 13:23, 14.1.2014 » Joku ehkä muistaakin kun planetissa oli mm. gator hardshellejä halvennuksessa. No minäpä tilasin niitä pari ja saldokin väheni tilauksen jälkeen 8-->6. No meiliähän sieltä tuli että renkaita ei ole.
Outoa, koska mä tilasin sun jälkeen ja saldo silloin 6 --> 4. Ja eilen tuli viestiä, että tilaus postitettu kaikkine kilkkeineen. Varmistetaan jahka paketti saapuu perille.

oi dpd:n kuriiri missä viivyt tuu jo

Iikeli - 13:50, 14.1.2014 » Pitäiskö luovuttaa ton BMX-kammen pultin ettiminen ja vaihtaa kammet ja keskiö perinteisempään?
myy mulle kammet

alko kummasti kiinnostamaan korvaläpälliset pipot jotka mahtuis kypärän alle.

Iikeli - 13:50, 14.1.2014 » Pitäiskö luovuttaa ton BMX-kammen pultin ettiminen ja vaihtaa kammet ja keskiö perinteisempään?
..mulla on dartmoorin nos/nib-pultti; pussin päällä on 8,90e-hintalappu, joten saat vaikka kolmella eurolla

laita pm-hommia, jos nappaa.

tmar - 13:28, 14.1.2014 » Jaahas laitan kuumotusviestiä menemään. Ei noilla kamoilla niin kiire olis kun on jalkapöytä paskana mutta saispahan projektit valmiiks ja siirrettyä olkkarista kellariin...
Vastasivat nopeasti, tuotteet edelleen varastolla ja "lähetetään 24-48 tunnin sisällä".

heh, tuulpyoraily.com hakkeroitu. mitäs helvettiä nyt taas.

Ilmeeni kun tilasin laatikollisen sentin liian lyhkäsiä pinnoja

http://eeppinen.fi/langat/15537535/index_files/tiedostot/135635418636491.jpg

drospouttien muutos
täytyy duunata tää… e: pitäskö samalla vähän lyhentää perää?

Biciolli - 8:39, 14.1.2014 »

Olin vähällä provosoitua vaahtoamaan tuumista, hevosvoimista ja kaloreista. Onneksenne olen ratikassa enkä jaksa kirjoittaa kännykällä pitkää vuodatusta SI-järjestelmään kuulumattomista yksiköistä.

Haha SI-järjestelmän ulkopuoliset yksiköt silkkaa parhautta( siis huumori mielessä)! Mua ainakin naurattaa joka kerta kun mietin jenkkien mittayksiköiden muuntuvuutta ja suhdelukuja... tähän ei päde "idiootit pitävät yllä järjetystä, nerot hallitsevat kaaoksen":) Toisaalta mitä voi odottaa [tälläiseltä](http://www.hs.fi/ulkomaat/a1389666027211) kansakunnalta;) ei sinänsä mikään vitsin aihe, mut toi niiden rahankäyttöpolitiikka on yhtä huoletonta ku meikäläisellä neljän promillen jurrissa. MADE IN USA... YEAH right!

…kaverini jenkkisedän legendaariset sanat vuonna 2004 hänen kuultuaan, että koukkasimme tiluksilleen iowan kosmopoliittisessa kulttuuriosavaltiossa nykistä toronton kautta: ‘do those hillbilly canadians still got the metric system?’ - ja täysin ironiatta.

Ale99 - 16:16, 14.1.2014 » [drospouttien muutos](https://www.yksivaihde.net/old/345) täytyy duunata tää.. e: pitäskö samalla vähän lyhentää perää?
Sanoista tekoihin ale.
kid_scientifik - 16:50, 14.1.2014 » ..kaverini jenkkisedän legendaariset sanat vuonna 2004 hänen kuultuaan, että koukkasimme tiluksilleen iowan kosmopoliittisessa kulttuuriosavaltiossa nykistä toronton kautta: 'do those hillbilly canadians still got the metric system?' - ja täysin ironiatta.
Onneksi aikanaan edistyksellinen USA on yksi kolmesta sivistysvaltiosta, jotka eivät ole lähteneet mukaan moisiin hullutuksiin.

edit. Hitto Burmahan on ottamassa SI-järjestelmän käyttöön.

^ tuli mieleen myös tämä kuva.

http://www.kaero.wz.cz/jokes/imperial-vs-si.png