Yskivaihde Twitter

-Danske Bankin sivut eivät ole toimineet Safarilla uudistuksen jälkeen muistaakseni kertaakaan.
-Firefoxilla toimi aikansa, mutta sitten lakkasi toimimasta kunnolla: maksuja vahvistaessa kyykkäsi. Sain maksut vahvistettua iPhonella.
-No nyt kolmannessa vaiheessa Firefoxilla ei toimi edes kirjautuminen ja iPhone-sovellus herjaa kaikkien maksutietojen jälkeen, että palvelu ei olekaan käytettävissä.

Erilaisten palveluiden huonous on aika pieni juttu ja kuitattavissa huumorilla, mutta kun ihmisillä, yhdistyksillä ja yrityksillä on saatavia, se vähän harmittaa.

Tällaisina hetkinä sitä taantuu henkisesti ja vittuuntuu niinkin pienistä asioista kuin gramman (g) lyhentäminen muotoon “gr”.
1 g on nimittäin noin 15,43 gr.

“juu pistä semmonen 120 gr luoti siihen ni jo lähtee siiseli autuaammille syömämaille”
“hä, eihän semmonen mahu edes haulikkoon, 120g??”

Ite joutuu kanssa päivittäin muuntelemaan g->gr ja päinvastoin. Siimapainoja ilmoitetaan molemmissa ja harva asiakas osaa niitä konvertoida…

Myykää joku fiksi tolle jäbä leissonille.

Ihiis - 21:41, 13.1.2014 » Juu tuta tuota, pyydän anteeksi kaikilta randoneurin ystäviltä.Olen alkanut pohtimaan sitä että lopettaisi tämän fiksedpeleilyn ja siirtyi snigelsppeedeihin. e.myös vaihdepyöräily voisi olla harikinnan arvoista!
Itsehän vaihdoin viikonloppuna vaparista kiinteään. Ja randot ovat huonot renkaat.

Olin vähällä provosoitua vaahtoamaan tuumista, hevosvoimista ja kaloreista. Onneksenne olen ratikassa enkä jaksa kirjoittaa kännykällä pitkää vuodatusta SI-järjestelmään kuulumattomista yksiköistä.

Huomenta.
Iso mukillinen kahvia, ehkä tää aamu lähtee tästä.

Kiitos Hestra Army Leather 0845 - 0920.

Citroën Jumper raiskasi pyöräni ja persposkeni.
ps. käyttäkää sitä kypärää.

JJ90 - 10:12, 14.1.2014 » Citroën Jumper raiskasi pyöräni ja persposkeni. ps. käyttäkää sitä kypärää.
auh! voimia

Muistakaas välillä öljytä lukkojanne. Vanhempi Bulldogi itsellä hirtti kiinni, mutta kun vihdoinkin sai runnottua auki ja öljyttyä niin toimii taas oikein nätisti.

JJ90 - 10:12, 14.1.2014 » Citroën Jumper raiskasi pyöräni ja persposkeni. ps. käyttäkää sitä kypärää.
Missä päässä sitä kypärää pitäis sitten käyttää?

Yläpäähän suosittelen. Kolisi pää sen verran mukavasti laskeutumisvaiheessa, että vois olla vähäsen hiljasempaa ilman kypärää.

Ai saatana mankkis, jumpper-miehet asialla???

Jeh. Taannoisen kanveesikokemuksen jälkeen ei ole kauheasti tehnyt mieli ilman kypärää polkea. (Laskeskelin joskus, että pannutuksia tulee tosi harvoin, mutta kolmessa tapauksessa viidestä on yleensä pää kolissut.)

JJ90 - 10:12, 14.1.2014 » Citroën Jumper raiskasi pyöräni ja persposkeni. ps. käyttäkää sitä kypärää.
Onks sulla nyt tulossa fyrkkaa uuteen fillariin? [Ununulla](https://www.yksivaihde.net/old/17876) oli kaikkee siistii kaupan...

^ Viittasit ununun lankaan. Siellä luki seuraavaa:

Pyörin aikoinaan tuhansia kilometrejä ns. Itä-Euroopassa. Näin hyvin läheltä, miten asiat aiellä olivat. Oli uskomantonta se propaganda mitä ns. länsimaissa levitettiin. Siellä oli moni asia varsin hyvissä kantimissa. (Erityisesti muistan kuinka köyhänä opiskelijana häpesin tyylikkäiden ihmisten Puolassa omia kuteitani.) Kaikki TV-dokumentit oli kuvattu jossakin purkukunnossa olevien rakennusten edessä, vaikka maat olivat täynnä mitä hienoimpia historiallisia rakennuksia. Sitten tuli “vallankumous”. Kamerat siirrettiin niiden hienojen rakennusten kohdalle ja ikään kuin kaikki talot olisi rapattu ja maalattu yhtenä yönä. Yksi kuva valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa.

kaunis haloilmiö auringon ympärillä Jyväskylässä tällä hetkellä.

Halot on kivoja. Harmi kun Haagassa on liikaa valosaastetta, en nähnyt yöllä revontulia.

Biciolli - 11:22, 14.1.2014 » Halot on kivoja.
http://distilleryimage9.ak.instagram.com/6fdf21a87c7611e39686129d69e7bd65_8.jpg

Oot Olli ihan oikeassa :wink: