Kehitysprojekti: Pieni sinkula eli Biciolli Leggero (Uusi runko)

Et oo maza- vieläkään huomannu, että tässä projektissa ei oo kyse toimivasta geometriasta vaan vaikutelmasta?

Joo. Ja DISAINISTA. Mun mielestä tossa NJS teräksessä on hyvä vaikutelma, ja design.

En osta :slight_smile:
Kerro silti mitat ja paino, kaikki aina kiinnostaa!

Lukee siellä linkin takana.

http://imageshack.us/a/img69/881/388e.png

Tämän kuvan pohjalta nyt sitten laitoin kyselyn Duratecille.
Jännityksellä odotan mitä vastaavat.

Mä en edelleenkään tajua, miksi sun pitää speksata niin kapeet kumit että joudut ajamaan mukulakivikaduilla jalkakäytävällä?

RTZ - 20:19, 15.12.2013 » Mä en edelleenkään tajua, miksi sun pitää speksata niin kapeet kumit että joudut ajamaan mukulakivikaduilla jalkakäytävällä?
#5

älä kuuntele näitä olli, 25c on just hyvä.

Viittasin tuossa siihen, et Olli ite on perustellut jalkakäytävällä pyöräilyä sillä, että mukulakivellä täristää liikaa.

^ Olen parantanut tapani.

Mukulakivillä tärisee enivei jos ei alla ole sit joku läskipyörä. Asian kanssa on vain diilattava ja joko #5 tai vaihtoehtoiset reitit.

manuelkala - 20:20, 15.12.2013 »
RTZ - 20:19, 15.12.2013 » Mä en edelleenkään tajua, miksi sun pitää speksata niin kapeet kumit että joudut ajamaan mukulakivikaduilla jalkakäytävällä?
#5 älä kuuntele näitä olli, 25c on just hyvä.
25c paras

Se on oikein.

hiilarikeula ja perse ylös penkistä jos täristää liikaa.

Pieni terminologiatäsmennys:

Mukulakivet ovat niitä ison miehen nyrkin kokoisia pyöreitä kiviä, joita on esmerkiksi Tampereen vanhan kirkon edessä. Niillähän ei aja kuin läskipyörällä.

Nupukivet ovat suorakaiteen muotoisia kiviä, joista tehdää jopa katujen pintoja. (Tampereella Hämeenkatu) Nupukivet menee 25 millisilläkin kun ajaa tarpeeksi lujaa.

Niin eiks noi kumit kannattais speksata ennemminkin tyylin Min ##mm?

Ts. “haluan vähintään tän verran” eikä “haluan enintään näin paljon”?

Onks tää joku arkkitehtijuttu vai oletko vaan niin vaatimaton?

^

  1. En tule koskaan laittamaan tähän pyörään paksumpia renkaita. Max 25 mm -tieto antaa Duratecille pelivaran haarukan ja emäputken tekemiseen.

  2. Täällä on fiilistelykuvissa ihailtu etuhaarukoita, joissa on vain pari milliä ylimäräistä tilaa. Haluan sellaisen tyyliin pikku Olli haluaa karkkia :wink:

kaukomieli - 20:30, 15.12.2013 » Niin eiks noi kumit kannattais speksata ennemminkin tyylin Min ##mm? Ts. "haluan vähintään tän verran" eikä "haluan enintään näin paljon"? Onks tää joku arkkitehtijuttu vai oletko vaan niin vaatimaton?
"Clearance for max xx tyres" elikkäs "tähän mahtuu tän kokoset kumit maksimissaan" on yleisesti käytössä about joka raamin spekseissä.

^Toki, valmiiden raamien kanssa mutta nythän speksataankin kustomia.

Jotenkin vaan koen ton lähestymistavan tässä tapauksessa nurinkurisena, ihan kuin speksattaisiin jotain kompaktia keittiötä tai jotain vastaavaa rajattuun tilaan.

Toivotaan että Duratecillä riittää tuon Biciollin mainitseman “pelivaran” kanssa pelisilmää…esim. mun Fujissa ei pysty slämmäämään takakiekkoa +25 nakeilla koska kumi ottaa jarrusiltaan kiinni huomattavasti ennen seatstaytä. Tämä rajoittaa aivan turhaan rengasvalintoja ja on mielestäni hölmö design-moka, joka on kai sittemmin korjattu.

Aina voi heittää 23/571 tilalle 28/559

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1492447_10152063041997552_1699604156_o.jpg

viinipullot voi laittaa jo tulemaan. TÄÄ on se minkä tarviit.

^jos täällä voisi “tykätä” jostain niin tämä ansaitsisi sen. Paljon sopusuhtaisemman näkönen kun Ollin cädäilyt.