AMA: gaselli krossipalkinto

  • välityksen keventäminen vois olla ok

Miksei tää ollut eilen Silvolassa?

En uskaltanut tota.

Noni, ajoin tällä sitten noi tänpäiväset hel cx:t. Kun takarenkaassa on chainstayihin eroa sen 2mm per puoli ja mutanen rata niin aikanopeesti menee tukkoon. Mut tosi hyvä tatsi tällä oli ajella, nautin niin kauan ku sitä kesti.



Siisti nähdä et tää pyörä pääs ihan kunnon krossipoluille! Toi takarenkaan tilaongelma on toki mutakelissä vähän huono juttu ja myös se, ettei tohon saa varmaankaan 33-millistä leveämpää tai kuviollisempaa kumia taakse.

Mut siis hieno pyörä!

Näemmä VPCX-kelpoinen pyörä ja kulkee keskioluella kuten me muutkin. Uliuli!

Mua kyllä tosissaan harmittaa, että tämä on liian pieni, menin tämän tilalle ostamaan vielä jotain sielutonta palpaa. Ehkä tulevaisuudessa saan vielä uuden erän, sopivamman vintage-krossarin kanssa.

Crusty - 23:21, 16.12.2013 » Mua kyllä tosissaan harmittaa, että tämä on liian pieni, menin tämän tilalle ostamaan vielä jotain sielutonta palpaa. Ehkä tulevaisuudessa saan vielä uuden erän, sopivamman vintage-krossarin kanssa.
Mitäs palpaa?
Jukksd - 16:54, 17.12.2013 »
Crusty - 23:21, 16.12.2013 » Mua kyllä tosissaan harmittaa, että tämä on liian pieni, menin tämän tilalle ostamaan vielä jotain sielutonta palpaa. Ehkä tulevaisuudessa saan vielä uuden erän, sopivamman vintage-krossarin kanssa.
Mitäs palpaa?
Samaa jäin miettimään eilen. Ostitko tricrossin? Edit. Ja multa saa vertaistukea sit, itsekin ostin just palpakrossarin ja vielä parillakymmenellä yksivaihteella...

Onko tää siis myynnissä?

edit. Hmmmmm…

Zigura - 17:21, 17.12.2013 » Onko tää siis myynnissä? edit. Hmmmmm...
Kyllä vain

nam nam. Kiinnostaisi päivittää oma vintasch-krossari kevyempään ja sopivamman kokoiseen, mut ei oo taatelia just nyt. Huolitko 53x55 krossirungon vaihdossa?

Zigura - 17:38, 17.12.2013 » nam nam. Kiinnostaisi päivittää oma vintasch-krossari kevyempään ja sopivamman kokoiseen, mut ei oo taatelia just nyt. Huolitko 53x55 krossirungon vaihdossa?
Ei kiitos kun tuli hoidettua toi uusi runko jo.

No mitä palpaa hommasit

Niin, uus runko. Mimmonenkohan se mahtaa olla?

Laitan vaikka kuvia sitten kun tulee runko perille ni nähään mistä se on paskana.

hah, inhorealismi—>realismia sun kohdallas. harmittaa sun puolesta ihan ku aina tuntuu olevan joku killissä/paskana ku tulee

Murheenkryynit on kyl ikävästi osunut Villelle, kyl.

Anna edes vinkkiä tuleeko vaihdevaihtoehdolla vai pure ss?

Magic gear.