älä ikinä osta!!!

http://users.tkk.fi/~vniemine/fsa-slk.jpg
FSA SLK hiilikuitutolpan liimaus kesti allani alle kuukauden. Ei kovin vakuuttava rakenne.

Tosta Michen rataketjusta: mun ketjussa oli myös uudesta asti hirveesti väljää rullien ja sivulevyjen välissä niin että se piti sellaista ikivanhan kuluneen ketjun helinää. Ei vakuuttanu. Femman KMC tilalle ni johan loppui meteli.

Jups, taidan nyt vihdoin oikeasti lempata tuollaisen michen ojaan. Onneksi ei napsahtanut mun jarruttomasta neuvostoihmeestä Mayhemissa, kun tuli poljettua surutta ja niin sanotusti työmatkatempokadensseilla. Aika kuumottavaa rutinaa se ainakin pitää.

Ai että, just kun oli Samin kanssa puhetta… Kolmen Crank brothersin kokemuksella: Crank Brothers Egg Beater C:t eivät kestä. Mulla jo toisesta polkimesta jousi poikki ja eiku talutushommiin. Edellisen kerran napsahti heinäkuussa. Taidan siirtyä takaisin shimanoihin.

Mitä noihin eggbeatereihin tulee, niin mun kokemuksien mukaan SL:t kestää tosi hyvin. Valitsin ne sen takia, että netissä sanoivat, että kaikki sitä halvemmat ei kestä. Tietenkin nuo SL:t on aika paljon kalliimmatkin sitten, mutta ei kannata yleistää halvempien mallien perusteella…

^ Kuten tarkkasilmäisenä varmaan huomasitkin, viittaan malliin Egg Beater C. Subjektiivinen vitutukseni em. pedaaleja kohtaan onkin sitten vähän eri asia kuin yleistäminen.

tudetski - 14:44, 28.9.2010 » ^ Kuten tarkkasilmäisenä varmaan huomasitkin, viittaan malliin Egg Beater C. Subjektiivinen vitutukseni em. pedaaleja kohtaan onkin sitten vähän eri asia kuin yleistäminen.
No joo, ethän sä suoranaisesti yleistänyt, mutta uhkasit siirtyä shimanoihin kuitenkin...

shimanon hanskat, “all condition” ja paskat. Eivät toimi juuri missään lämpötilassa, eivät hengitä ja sisävuori on irrallinen → kun hikoat ja otat hanskan hetkeksi pois joudut taistelemaan sitä 5min takaisin käteen. ts. vaikeasti käteenvedettävät käytön jälkeen.

^ Ei oo kattavaa kokemusta mutta mulla on ollut yhdet Shimanon hanskat jotka on ollut istuvuudeltaan ainakin ihan paskat, sellaset puutarha-näppylähanskaa vastaavat. Ei mitään muotoonleikkausta ja ihan ylipitkät sormet (vaikka mulla yleensä hanskoissa just on vähän liian lyhyet sormet).


http://img508.imageshack.us/img508/3188/cimg2983.jpg

^Tuo on kyllä jo härskiä jos ketjua normaalisti olit katkaisemassa

Kyllä tuo tunnahti jo käsissä! Nyt jos napsuu K710 poikki tiellä ni sitte tietää että pitääpi käydä puntilla.

Sylettää noi noin sormen pituiset varret. Painaa ikävästi.

…Tektron v-jarrupalat jotka on pakattu Zonexin pusseihin(!).
Olin ostanut tosi kauan sitten ja ruuvasin muutama päivä sitten fillariin kiinni. Lähdin tänään neitsytlenkille ja 30km myöhemmin palat oli loppu…haloO?

V jarrut on P keksintö eikä niihin saa muuta kuin sitä samaa. Mutta 30km on kyllä jo aika hullua touhua

^ ei muuten oo… Talvipyörässä on toiminut erinomaisesti Spectran palat koko talven ja viime kesän.
Vieläpä edullisina voin huoletta suositella niitä. Pitääpä asentaa samanlaiset tähänkin mankeliin.

^Siis verrattuna muihin jarrusysteemeihin, mielestäni ovat melko fail. Oon joutunut nyt talvella käyttämään v-jarruja…

sir dick. 30 kilsaa ja palat loppu? snadisti flöittii? asennus päin vittuu?

^^ niin juu, halpisjarrut ei pysy säädöissä mutta muuten kyllä toimiva tsydeemi mun mielestä.

^ konkeli on tos kellarissa, tervetuloa ihmettelemään. Todennäköisesti oon tähän mennessä asentanut ja säätänyt enemmän jarruja kuin oot ikinä nähnyt. Duuni, katsos.

voi sitä duuniki tehä monta vuotta päin vittuu. mistä sä tiedät mitä mä oon nähny? tektron paloilla ajettiin duunissa aikoinaan viikko.

Ok =D