älä ikinä osta!!!

kiitos vielä näistäkin neuvoista!

Velodromeshop. Vigorelli runkosetti saapui kyllä kahdessa viikossa mutta väärän kokoisena. Tilauksen aikana ei mitään ilmoituksia sähköpostiin, että tuote olisi lähettetty tms. Nyt lähtee sit palautusrumba käyntiin… nooh toivotaan, toivotaan. kesäksi jos tuon saisi

^Mä varoitin, halvin ei ole aina paras paikka tehdä ostoksia…

^^Velodromeshop ja vääränkokoinen runko, kuulostaa tutulta tarinalta.

https://www.yksivaihde.net/old/1535&page=15

Jep. Velodromeshop on mokaillu mun ja lukemattoman muun tilaukset. Silti sieltä joku aina tilaa, kun halvalla myyvät.

entä jos tilaa velodromeshopista vääränkokosen rungon, tuleekohan oikeen kokonen?

tioJONTG - 11:13, 24.3.2012 » entä jos tilaa velodromeshopista vääränkokosen rungon, tuleekohan oikeen kokonen?
Tulee. Oikean kokoinen kiekkosetti.

nyt varmaan kävi kuitenkin niin, että varoitukset huomattiin vasta tilailujen jälkeen. Sellasta tää on. Vähän liian hyvän ja helpon näköiset nettisivutkin verrattuna tuohon perseilyn määrään.

henskeli. Mulla on sulle kuitenki viggeen sopiva ja aika hyväkin tolppa lahjoitettavaksi :slight_smile:

Tulee myös kammet sun muut kilkkeet ihan niinku ygösel. Toista voi sanoa maderfukkerzwigglestä.

Punch of Nyland - 15:01, 24.3.2012 » Tulee myös kammet sun muut kilkkeet ihan niinku ygösel. Toista voi sanoa maderfukkerzwigglestä.
Wigelisin kanssa mulla ei oo hommat kusseet vielä [koputetaan puuta] mutta jos kusiskin niin jälkipeli helpottuu kummasti kun sielläkin voi maksaa PayPalilla. Velodromeshopillahan sitä optiota ei taida olla.

OIsko jatkot täällä:
https://www.yksivaihde.net/old/1535

http://i.ebayimg.com/t/Fixed-Wheel-Hub-Adaptor-Converter-Correct-Chainline-Singlespeed-FIXIE-/00/$(KGrHqN,!i0E1NUp0BpVBNbqygUlf!~~_12.JPG

Ostin kokeilumielessä, yrityksenä tehdä tällainen. no ei onnistu. vaikka pääsee poraamaan 4mm napaan niin elää sen verran ettei kyllä pysy (ilman lukitetta)

Noh, ouluun lähdetään n.6kiloisella suicide-lukite viritelmällä. mieli korkealla ja jalat maassa

ps. Tämä osa on toimiva jos sen hitsaa kiinni napaan
EDIT: kuvaa klikkaamalla ebay linkki

^linkkiä infosivulle?

Lidlin jalkapumpusta halkesi sen kiristysvivun tapin vastakolo. Paskan möivät.

Vuodenvaihteessa hankittujen XTR PD-M980:ien vetopuolen polkimen akseli katkesi päästään kesken ajon.

Icetoolz Nipple Tightener ei kestänyt käyttöä. Sillä saa kyllä todella hyvin syvissä kehissä ruuvattua nippelit alkuun, mutta minkäänlaista kiristämistä rakenne ei salli. Nippeliä kiinni pitävät peltiläpyskät kun kohtaavat vanteen vauhdista niin se on selvää kumpi jää kakkoseksi.

Mutta suosittelen kuitenkin jos tahdot kasata Deep-Veet ilman vitutusta.

Mull Dundane - 1:29, 20.7.2010 » http://www.heli-bikes.com/Shop/images/product_images/popup_images/2143_0.jpghttp://www.xlc-parts.com/se_data/_filebank/bilder/xlc/__XLC_Logo.jpg/220.jpg XLC ketjutyökalu, TO-CC02. Ihan hyvän mallinen, mutta kelvotonta metallia. Äkkinäinen murtaa ensimmäisellä käyttökerralla ketjuun kiinni tulevat hampaat. Jotain ei-toivottua muistaakseni tapahtui tuolle piikillekin, jonka jälkeen kapineesta tuli täysin käyttökelvoton. Pakkauksesta en äkkiseltään löytänyt kuvaa, taisi olla kiinni sellaisessa sinikuvioisessa pahvissa nippusiteillä.
tämmöne paskaksi ekalla kertaa, piikille tosiaan tapahtu jotain ja siitä tuli horo. witu

Oon käyttäny ihan samannäköistä ketjutyökalua (en muista merkkiä) ilman mitään ongelmia. Salaisuus on tuon vastapultin kiertäminen ketjun kanssa kosketuksiin ennen tapin työntämistä, koska eihän noiden hampaiden ole tarkoitus kuin pitää ketju hollilla. Vastapultti myös pitää ketjun suorassa, niin ei pääse tappikaan vääntymään.

Juuri näin. Itellä meni ensimmäisestä tappi vinoon kun en tehnyt kunnolla. Jostain syystä käsiini päätyi toinen ja se on sitten kestänyt kaikki NJS ja BMX ketjut.

Itsellänikin on vastaava (Clasu) ja tosi hyvin on toiminut, tässä selkeesti kyseessä user error.