joku GT Pulse Kinesis Track Bike Frame Fixed Pista NJS

Onko noi titaanisia? Jos ei, niin näyttää aika hintavilta kun sain omani jollain 14 eurolla.

Toisaalta postit jenkkeihin on varmaan aika olemattomat et jos niin ajattelee.

manuelkala - 21:22, 10.9.2013 » Muuten hyvä mut mun jalat ei yllä polkimiin jos laittaa mutkaan asti. Jalkojenpidennysleikkaus here i come. Nojoo, kysyin myyjältä ja pyys lähettää takasin. Rahat tietenki takas. Mut nyt mulla ei olis sit salsan tolppaa. Mitä luulette, tääl yliopistol on kai metallipaja, saisko tota suoristettua?
Mittanauha käteen, ja pätkäiset taitoksen yläpuolelta jos pituus riittää.
waltsu - 21:52, 10.9.2013 » Onko noi titaanisia? Jos ei, niin näyttää aika hintavilta kun sain omani jollain 14 eurolla. Toisaalta postit jenkkeihin on varmaan aika olemattomat et jos niin ajattelee.
eivät ole titaania kumpainenkaan. halvemmalla saa jos on aikaa odottaa, nuo ovat myynnissä nyt.

toi taitos on jossain puolessa valissa, joten tolppaa jais 20cm ja en usko etta siina riittaa valttis. taytyy pohdiskella. toi American classic ois kova. myos Zoom olis kova.

e. sanottakoon viela et toi salsa oli tosiaan jotain kahdenkympin luokkaa, joten rahallinen menetys ei oo iso.
ee. kymmenen dollarin reklamaatio ja saan pitaa tolpan, oujea.

kiekot tuli tänään. standover vähä nafti. vittu.

^älä ny mee vielä kiroomaan: jos runko ei oo liian pitkä, ni korkee SO implikois sitä että tossa Salsan tolpassa voi hyvinkin riittää mitta vaikka pätkäsisit sen tosta mutkan kohdalta :slight_smile:

Sitäpaitsi, eihän standoverilla niin välii ajossa oo (paitsi maastossa, suossa ja lumihangessa) :wink:

manu ota iisisti. kyllä se siitä…

juuh, eli 5.5 tunnin yöunien jälkeen on hieman levollisempi olo. pitäs selkeesti juoda vähemmän kahvia ja olla vähemmän paiseissa opiskeluista ja muista hommista. ok! kiitos kaikille tuesta, on hyvä olo, ja tänään tuli lisää palapelin paloja. pieni tarina: aina pienestä asti oon eläny pienessä epävarmuudessa hankintojen suhteen - oliko tää nyt hyvä ostos, tarviinko mä tätä, ai nyt mä sain tän, no ei tää ny ollukaan niin siisti. materialisti. tahtoja. haluja. mut nyt ku on osaset suurinpiirtein hallussa, niin kokonaiskuva alkaa hahmottumaan ja elämä helpottumaan. kiitos vielä.

käytiin eilen shoppailee kavereitten kanssa, ja urheiluliikkeestä löytyi 14 dollarin multitool, jolla sain jotain palikoita kiinni alustavasti - kaikki pultit ruuvit yms löysällä. pitäs käydä roudaamassa kamppeet lbs:ään, joka on vajaan seitsemän kilsan päässä. voishan sen kävellä, mut ei kamojen kanssa plus tääl ei oo hirveesti jalkakäytäviä jotka vie kaupungista kaupunkiin, heh yllättäen. jeep wranglerit ja honda accordit jyllää. taksikuskit on täällä päin mukavia ja eilenkin törmättiin meksikanokuskiin, joka antoi korttinsa ja pyys soittelee jos on ikinä tarvetta. täytynee lunastaa lupaus.

lbs sähköpostitse ilmoitteli että normaalisti ne velottaa semikootun pyörän kasaamisesta 60 dollaria, ja kehottivat tuomaan koko roskan mestoille että pystyvät tarkemmin arvioimaan. luulenpa että jos tuon ton palapelin sinne, niin menee vloppu ja yli 100 dollaria sen takia etten omista työkaluja (tarviinko oikeesti 35 mm kiintsarin, keskiötyökalun, vaseliinia, hylsyjä, 3wrenchon, rengasrautoja 4 kuukaudeks?). harmittaa. no mut ei sille voi mitään, tuetaan paikallista ja pyöritetään kapitalismin siipirattaita.

2013-09-12 14.56.41
2013-09-12 14.59.52

klikkaamalla pääset katsomaan lisää kuveja.

ps. mistä tietää onko stemmin klämppi 25.4 vai 26?

NTKT, Velobase tai testaus.

juu, eli mitä mietinkin - GT:n geo ei oo mulle ehkä optimein: satulatolppaa jää n 5 cm näkyviin, mut ei kai tää mihkää missikisoihin oo menos. pituus on hyvä. seuraavaks joku 54 ST 56 TT ?? kiva ajaa, kohtuullisen kevyt, huomioonottaen kiekot, polkimet ja ohjaamo. concor on takamukselle aika bueno.

mietteitä:
kori vai etutartsi?
etutartsille vois iskee pizzalaatikoita, koriin menis kaljaa.

http://www.bikewagon.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/4/5/45993.jpg
PIZZAAA?!?!?
http://www.bikewagon.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/9/0/90150.jpg
KALJAA??!?!?!?
http://www.bikewagon.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/4/5/45995.jpg
kompromissi.

Pizza tartsille koska sitä ei voi laittaa reppuun ja täts it. Hyvältä näyttää!

manuelkala - 23:36, 12.9.2013 » menee vloppu ja yli 100 dollaria sen takia etten omista työkaluja (tarviinko oikeesti 35 mm kiintsarin, keskiötyökalun, vaseliinia, hylsyjä, 3wrenchon, rengasrautoja 4 kuukaudeks?)
Tää voi olla tyhmä kysymys, mutta eikö tolla satasella ois saanu noita tarpeellisia työkaluja?

Emmä ois halunnu roudaa niit takas suomeen

E. Nii ei se kasaus sit lopult maksanu ku 60

Tuo eka, edestä avoin kori on mun mielestä käytännöllisimmästä päästä.

2013-09-15 20.24.36

itteasias aika kova

Onks tossa nyt se Salsan tolppa kii?

pistä toi aijempi stemmi kii

rattaalle vois näyttää mustaa kannuu, muuten on kova.

kyttyra - 22:47, 16.9.2013 » Onks tossa nyt se Salsan tolppa kii?
tosson American Classic. Salsan tolppa on nyt hyllyn päällä, venailee rautasahaa. pitäs vaa päästä metallipajalle, nii vois sille vähä näyttää sahaa. riserin vaihtoa vois myös harkita, syncrosin stemmistä mä digailen, oha siinä saranallinen klämppi :)