Punkka & suihku

Moro.

Tälläi kun viimeistään kesällä alkaa taas vähintään ne maakuntamatkat fillarilla kiinnostelemaan, niin aattelin et pitäiskö olla sellanen punkka & suihku topiikki, ikäänkuin sohvasurffausta yyveen kesken?
Näin sen punkan ja suihkun lisäks vois varmaan saada samalla lokaalilta reittivinkkejä joita googlemaps ei osaa sanoa, ja pikkuhuollotkin luonnistuis ehkä kivuttomammin, ja toki tutustuis helpommin myös paikalliseen skeneen.
Ehkä se ois hyvä, ehkä couchsurfing ja warm shower saitit riittänee, saa nähä.

Eli jos olet alustavasti valmis majoittamaan pyöräilijän esim. sohvalle yöksi, niin ilmoita se tähän lankaan. Lankaan riittää varmaan pelkkä kaupunki/kylä ja tarkemmat yhteydet sun muut kannattaa hoitaa yksityisviestein.

Noh, katotaan. Jos mä alotan:
Jos sun reissu suuntautuu kotkaan, ni meille pääsee yöksi.
Tarkemmat osotteet ja sopimiset PM.

Voisko tällänen toimia?

Raumalla sija polkijalle.

Jos sun reissu suuntautuu paskakaupunniin eli Ouluun, ni meille pääsee sohvalle yöksi. Force majoure jne plaaplaa. Tarkemmat osoitteet ja sopimiset PM.

Joo Turku kans. Tarjoan myös huoltoa olutta vastaan.

Turku +1

Tampereelle myös paikka. Viik. loppuisin myös saunamahku. Löytyy ylimääräinen poolopyörä+maila, jos haluaa ottaa osaa KBPS:n poolokemuihin.

^Tampereella pienimuotoinen huoltotila työkaluineen, joko itse tai avustettuna. Muttei savustettuna, hihi.

Jännästi lähtee ihan erisuuntaan kuin eilinen tms. ketju aiheesta: majoitusvaihtoehto pyöräilijöille - Pyöräily - Yksivaihde.net

nalle wheelroos - 14:14, 6.7.2013 » Jännästi lähtee ihan erisuuntaan kuin eilinen tms. ketju aiheesta: https://www.yksivaihde.net/old/16912
liittynee aloitusviestiin.

Lahti.

Jos ei jaksa polkea Tampereelle asti niin Valkeakoski.

Helsinki, Sörnäinen. Mahdollisuus varata myös saunavuoro ja pestä pyykkiä. Kämppää (yksiötä) on mahdollista lainata myös esimerkiksi viikonlopuksi, jos haluaa tulla pidemmälle reissulle. Oon jonkun verran viikonloppuja poissa kotoa ja samahan se on laittaa hyvä kiertämään. Tässä vaiheessa punkkupullo tai pari kiitoksena asunnon lainasta lienee paikallaan. Ei kuitenkaan sen isompia maksuja tarttee tehdä.

Oon käyttäny reissussa Airbnb:tä ja sehän on erittäin kova palvelu. Muiden kotona ja muiden vieraana on aina parasta matkustaa. Olipa sit vaikka Suomen sisällä.

Joensuusta löytyy majoitus ja suihku hikiselle polkijalle tahikka kahdelle. Löytyy mahdollisuus myös korjata pyörää ja toki juttuseuraa jne. siinä sivussa! Kesällä ei tule oltua ihan jatkuvasti kämpillä mutta kysäise YV:llä jos on tarvetta yösijalle.

Edit. Oikee juttu tuli väärään paikkaan.

Porin/noormarkun kupeesta löytyy punkkia, sauna ja jonkinmoinen pikkuhuoltomahdollisuus. Mahdollisuus joskus pidempääkin majoittumiseen, koska työreissaan jonkinverran. Ja Ruokaakin saa jos omistaja sattuu tekemään…

Loistohomma, vasta nyt huomasin. Hyvä, että on “systeemi”, jonka huomassa voi olla, kun tulee uuteen kaupunkiin. Siis:

Herttoniemen kalsarihikipaja tarjoaa vuodesohvan, joitain neliötä lattiatilaa ja suihkun. Kahvi on vakio. Lisäpalveluina mahdollisuus pyykätä ja käydä keskiviikkoisin lenkkisaunassa. Lähistöllä myös jyrkkä mäki intervallitreenaamiseen.

Näin melkeinpä neljän vuoden jälkeen lienee aihetta kysyä miten homma toimi, saiko kukaan scoretettua tän langan kautta yösijaa?

Vaikka Couchsurfing sivustona elää ja voi ilmeisen hyvin, näen idean YV-spesifistä punkanjakopalvelusta ennenkaikkea potentiaalisena, semminkin kun tulevana tulevana kesänä lienee paljolti aikaa kiertää maata.

Tänhetkinen residenssini on Espoon Otaniemi, josta mulla onkin tarjota yösija, keittiö ja suihku useammallekin matkailijalle. Pyöränhuoltoon löytyy kattava valikoima työkaluja, saunakin ehkä mahdollista jos riittävän aikasin varaa tai muutenvaan käy tuuri.

Vastaavasti ennakoin ehkä sit kesällä tarviivani yösijaa tms tukikohtaa yhdelle tahi kahdelle henkilölle jostain Varsinais-Suomen ja Pohjanmaan seutuvilta, Lappiin asti kun en uskalla luvata ehtiväni ja muualla tuntuu olevan kontaktit kunnossa.

Oulusta Saarelan Aurinkokunnasta löytyy majapaikkaa kans mahdollisesti.
Sohvaa tai pihalle telttaa jne.
Talli työkaluineen myös käytettävissä.

Saatan pakottaa pelaamaan pooloa.

PM

Kotkassa pääsee kyllä pajalle nukkumaan. Ei suihkua siinä, mutta naapurissa asuu migo ja daniel joiden puolesta voin luvata suihkun myös. :smiley:

Majapaikka tarjolla Tampereella tai kesäaikaan itärajalla.

Harrastaako porukka aktiivisesti CS tai warmshowers juttuja? Jälkimmäisestä mulle on tullut pyyntöjä vain pari kertaa, mutta sitäkin mukavemmilta ihmisiltä. CS tuo porukkaa vaikka joka viikko, myös pyöräilijöitä. Toki useampi käyttää lentokonetta polkupyörän sijaan, mikä on harmi.