majoitusvaihtoehto pyöräilijöille

Vaihtoehto teltan ym.tavaroiden kantamiselle.Haluaisko joku majoittaa pyörän ja kuskin yön yli pientä korvausta (rahaa/talkoo)vastaan.Tarkoitus olis kiertää Suomea ristiin rastiin niin vähillä kantamuksilla kuin mahd.Pyöräilijät voisivat kirjata aikataulunsa, matkareittinsä,yhteystietonsa ennakkoon nettiin ja jokainen halukas voisi tarjota ajoseuraa ,yöpymistä , majoitusvaihtoehtoja,ym.ym.

Tällainen nettipalvelu kuin Warm Showers on olemassa jonka idea on just toi, siis vähän niinkuin Couchsurfing mutta pyöräilijöille, eikä rajoitu Suomeen. Pablo siitä jutteli, oli kai Floridassa majaillessaan käyttänyt. Rekisteröidytäänpä kaikki niin saadaan majapaikkoja reissuille?

tya - 13:28, 5.7.2013 » Tällainen nettipalvelu kuin [Warm Showers](http://www.warmshowers.org/)
... seems legit :D

Onneksi ei sentään kultainen suihku :smiley:

Mutta joo, tuonnehan vois melkein rekisteröityä…

Mä saattaisin tarvita huomenna yösijaa itselleni ja gitanelle helsingistä, mut just nuo kultasuihkut arveluttaa ja pelottaa :smiley:

tya - 13:28, 5.7.2013 » Tällainen nettipalvelu kuin [Warm Showers](http://www.warmshowers.org/) on olemassa jonka idea on just toi, siis vähän niinkuin [Couchsurfing](https://www.couchsurfing.org/) mutta pyöräilijöille, eikä rajoitu Suomeen.
Tapasin toissapäivänä ranskalaisen jäbän joka pyöräili juurikin paikasta toiseen warm showerim sivustoa käyttäen ja kehui kovasti. Niin siis oli ajanut ranskasta ja jatkoi Kiinaan. Itsekin vois!

Korvan taakse tosiaan tämä :slight_smile: