"Mitä tästä kannattaa maksaa" -topikki

^ ------>>>>>>>>> monivaihdemikälie.net

ja jos noi on kasipakalle niin vastaus on vähemmän kuin luulet.

Mitä kannattaa maksaa kermanvärisestä sinitekstisestä bianchin mixte pyörästä?
Pientä ruostetta siellä täällä, ofmegan kampisarja, ofmegan ohjainlaakeria, itm:n stemmi ja nätti itm:n “comfort” tanko, shimanon jarrut ja weimmannin jarrukahvat, shimanon 2 vaihtaja.

Kannattaahan niistä maksaa enemmänkin jos tarvitsee. Mixteille on kysyntää. Itse maksaisin 70-120€ kuvauksen perusteella.

omnium. 180€. bad deal?

Et sä niitä haluuu…suoraan rotorit tai “vaan” 75. Tai sit grand mightyt jotka on paremmat kuin 75 mut menee ehken yli budjetin?

janoinen - 1:08, 8.6.2013 » omnium. 180€. bad deal?
[onanomnomnom](http://www.bike-components.de/products/info/p30120_Omnium-GXP-Bahnkurbelgarnitur-.html?xtcr=1&xtmcl=)
FF - 1:58, 8.6.2013 »
janoinen - 1:08, 8.6.2013 » omnium. 180€. bad deal?
[onanomnomnom](http://www.bike-components.de/products/info/p30120_Omnium-GXP-Bahnkurbelgarnitur-.html?xtcr=1&xtmcl=)
kiitos

Ei vaan ole varastossa kuin yhtä pituutta. B-C:n 2-7 päivää taitaa valitettavan harvoin pitää paikkansa.

Mitähän kannattais maksaa…

pinkiksi anodisoidusta EDCO Olympic 28h NOS NIBS takanavasta

ja

ZIPP Speed Weaponry 102 etunaabelista jota on käytetty mutta ei paljoa.

Mitä tuollaisesta 70-luvun vaihteen retki-Jeunetista kannattaa maksimissaan maksaa? Mikäli vaihdekamat eivät ole kunnossa tulisi sinkulaksi, joka tapauksessa ahkeraan retkeilyyn ja fiilistelyyn. Ja ilmeisesti keskiössä on klappia, joten jos purku ja putsaus ei auta, niin se menee vaihtoon. Osat on alkuperäisiä ja löytyy etutartsia, etu- ja takavaloa, toimivaa dynamoa, sateelta suojassa ollut hyväkuntoinen muhvirunko. Ilmeisesti myöskin ainut kappale mitä on Suomeen paikalliseen pyöräliikkeeseen tuota mallia tullut, en muutenkaan löytänyt netistä mitään vastaavaa. Harmillisesti ei ole kuvia, mutta noin niinkuin suuntaa-antavaa neuvoa kaipaisin, etten täysin köyhdytä itseäni tai huijaa kollegaltani arvopyörää liian alhaisella hinnalla.

ei mtn.

Tämä. Onko 750 usd käypä hinta vintage kompliitista? Merkistä löytyi googlella suht vähän infoa, ilmeisesti Gita-brändin alamerkki. Gita ei oo kuitenkaa sama ku Gitane??

^ hintansa väärti, mutta harva yksityinen craigslist-myyjä haluaa lähettää pyörää Suomeen, kulut on yksityishenkilölle suurehkot ja joudut maksamaan tullit ja arvonlisäveron käytetystäkin tuotteesta

Onneks on lento varattu 26.8. :slight_smile:
Tää menee jo vähä ot, mut pitääkö tullaus ja alv maksaa myös sit ku tulee pyörän kans takas lentäen?

Sori ihan ot menee mut jotenki pakko

manuelkala - 12:07, 9.8.2013 » Onneks on lento varattu 26.8. :) Tää menee jo vähä ot, mut pitääkö tullaus ja alv maksaa myös sit ku tulee pyörän kans takas lentäen?
no jos sä kerrot että olet ostanut pyörän reissun aikana sekä sen hinnan, niin aika varmasti joudut.

Sanot että oot tehnyt jonku vaihtokaupan? Milläs ne sitä rupee todistelemaan että oletko vaiko et

jerppa - 13:41, 9.8.2013 » Sanot että oot tehnyt jonku vaihtokaupan? Milläs ne sitä rupee todistelemaan että oletko vaiko et
ei se toimi noin. kaikelle on olemassa aina rahallinen arvo. tai ainakin keksittävissä.

koko hommahan menee niin, et lain mukaan se pitäis suomeen tuotaessa tullata ja maksaa alvit, mutta matkatavarana tuotaessa se paketti on helppo vaan työnnellä vihreää linjaa pitkin saapuvien aulaan. se on tietty rikos, mut aika helppo semmoinen.

Tai teettää tutun/tuntematoman kanssa kuitin jossa hintaa vaikka sen 50rupiaa, eiku mitä taaloja ne ny käyttikää… Ainahan sitä voi laatutavaraakin hankkia edukkaasti, löytöä tekemällä…tai sanoo et sai sen lahjaksi…Sanoo vaik et kaukaisen ameerikanserkun antama lahja…

En lähtis lahjalinjalle, mutta jos ostaa, niin maksaa, ja tekee kuitin, jossa hinta on järkevä, muttei ylitä tullirajaa, jos siis itse tuo. Jos on pakko saada kuriirilla, niin ilmoittaa, että se on oma tuote, jonka on aiemmin siellä ostanut ja ollut tutuilla säilytyksessä. Toimittaa sitten tulliin halvan kuitin.