"Mitä tästä kannattaa maksaa" -topikki

kid_scientifik - 15:11, 28.3.2013 » kamppeen käypä arvo -topsu tulille. nyt. #spexaus #nuubijeesi #luukuttajatbeware
Näitä kysellään siellä täällä, joten olisko tarpeen keräillä yhteen paikkaan missä asiaa voi tiedustella?

Esim: Mavicin ratanavat, onko ylihinnoiteltu?

aika pitkään lfgss:ä oli myynnissa 200e:llä posteineen mavicin ratanavoilla olevat kiekot, kehät oli mavicin myös. eli ton perusteella vähän korkee hinta.

Onko 70$ plus postit paljon mavicin starfisuist?

Erik - 20:53, 31.3.2013 » En poikkea keskiarvosta, vaan etsin muiden kuluttajien tapaan hyväksyntää ja tietoa ostopäätösten [i]jälkeen.[/i] Onko 90 euroa Cane Creekin 110 -ohjainlaakerista hyvä, keskiarvoinen vai kova hinta? Osaan jatkossa toimia samoin/toisin.
satakymppiä on n. kymmentä eri versiota. mistä noista on tässä tapauksessa kysymys?

jos normi ahead niin kova hinta. crc on myynyt näitä alessa puoleen hintaan.

ja sitten on tämä:

Erik - 20:53, 31.3.2013 » En poikkea keskiarvosta, vaan etsin muiden kuluttajien tapaan hyväksyntää ja tietoa ostopäätösten [i]jälkeen.[/i] Onko 90 euroa Cane Creekin 110 -ohjainlaakerista hyvä, keskiarvoinen vai kova hinta? Osaan jatkossa toimia samoin/toisin.
Jos ostoksena on ollut integroitu malli, niin sanoisin, että halvemmallakin olisi saanut. Esim. crc:llä tarjouksessa vieläkin noin 60€.

Edit: Jussi ehti ensin.

Jep, tyhmästihän siinä kävi… Kyseessä just tuo jussin linkkaama laakeri. Ens kerralla googletan.

E: Tähän kuulu sentään postit mukaan.

En löytänyt toista sopivaa topikkia mutta onko tämä hintansa arvoinen? Ja kannattaako tämmösestä aloittaa rakentaminen? 28" vanteet ei taida mahtua tonne pyörimään, saako 26" helpolla renkaita?

http://www.findit.fi/fin/search/414711.htm

Niin no siis sehän on kasvuiässä vielä oleville tarkoitettu pyörä. Ei oikeen skulaa 28 tuumaisilla. Kyllä 26" maantierenkaita löytyy helposti.
Ei se kallis näytä olevan. Vaakadropit on, joten kyllä sen sinkulois, jos niin haluaa.

^^ Pelkkään 26" -merkintään ei ole luottamista, se voi tarkoittaa vanhassa maantiepyörässä mitä vaan. Jos koko on esim. millimetrimitoissa 590, niitä tuskin voi olettaa löytävänsä mistään satunnaisesta alan liikkeestäkään suoraan seinältä.

Mää vähän lainaan tätä topsua kyssäriin “mitä tästä kehtaa pyytää?”. Mauri Mangustista olen luopumassa, käytön jälkeä talven jäljeltä on mutta kikotin on teknisesti kunnossa. Kiekot rullaa ilman kahinoita, samoin keskiö. Rattaat ok kunnossa ja välitystä pääsee vähän valkkaamaankin, eteen Michen 48t ja taaksen Surlyn 19t jos haluaa. Mukaan joku 80mm stemmi, wheelerin muovihäkit remeleineen. Alkuperäset jarrut toki mukaan. Runko on 4130 cro-mo tupla buttedia eli FS mallista puhutaan (jei!) Kumekset kans kunnossa, ei oo skiddailtu.

Ostan satasella :slight_smile:

Ei tehä tästä huutokauppa-topsua, RTZ:n kännissä ja läpällä heittämä tarjous pistetty kategoriaan känisä ja läppälä =) Ostaja on jo mutta mitä näistä kehtaa pyytää?

Selvin päin ja läpällä, selvinpäin ja läpällä.

Mun mielestä hyvä kaava on:

50% uuden normaalihinnasta (mahdollisine lähetyskuluineen)

  • sillä hetkellä voimassaolevat mahdolliset tarjoukset
    +/- kunto
    +/- saatavuus/haluttavuus
    +/- omat myyntihalut

Edit: Evansilla näkyy tota olevan neljäänsataan.

Ööö… Mites tää “jätkät monistaa rahaa”? :::))))

Mulle tyrkytettäis tällaista Bianchia. Tämä kuva on ainoa tieto vielä toistaiseksi mitä minulla siitä on. Täällä porukka varmaan osaa sanoa, mikä se on ja paljonko siitä kannattaa maksaa?

http://farm9.staticflickr.com/8540/8686032279_6bfa254ce4.jpg
110113 018 by Funk_1979, on Flickr

Ainakin näyttää aika karvalakkimallilta runkolukkoineen ja dynamoineen.

^ 0-40€. Mieluummin vähemmän kuin enemmän. Tuollaisenaan kamala, ei varmaan retkitunturia ihmeellisempi kapistus. Kunnostamiseen ja päivittämiseet menee kuitenkin aikaa ja rahaa.

e: joo ei, sehän on selvästi taivasalla säilytetty. Älä maksa mitään.

Hetken harkitsin tämän rungon ottamista käyttösinkulaan juuri retkitunturin tilalle. Mutta taitaa olla niin ruosteessa, että jääkööt.

Mitähän tuollaisesta Nishikin mixtestä kannattaa maksaa? Harjoitus kilpapyörä kyseessä vuodelta 1986. Ilmeisesti aika hyvässä kunnossa ja ajettu kuulemma 80 luvun lopussa vain muutaman vuoden ajan jonka jälkeen lähinnä ollut käyttämättömänä. Taitaa olla ihan orkkis kunnossa. Putket mitä oletettavimmin Tangen 900 tuplaohennettua, joten ei hipoa mutta kuitenkin keskivertoa parempaa putkea.

Yhtään nykyistä pienempihän tämä ei ole, mutta parempi putkimateriaali toisaalta kiinnostaa.

Ysisatanen on muistaakseni saumallista tuplaohennettua putkea, eli ei tosiaan huipuista huipuinta, mutta kumminkin hyvää mixten matskuksi, harvemmin noita lötyy kuin hi-tenistä tehtyinä.

Laske koko pyörälle aluksi hintaa vaikka 300€ +/-kunto ja vähennä kaikkien niiden osien hinta mitä siihen aiot vaihtaa ja lisää sitten se euromäärä, mitä olet valmis maksamaan extraa siitä ilosta, että pääset kevyehkön mixte-rungon haltijaksi.

Ite näkisin tommosen rungon arvoksi max. 100€ mutta luulen että harvinaisuuden takia moni ois valmis maksamaan vähän enemmänkin.