Tee-Se-Itse - CNC-koneiden kehitysteorian kumoamistarkoituksessa

Keskipistekiinnitys oli hyvä vinkki.

Jos semmonen ei järjesty, voi tulostaa piirustukset luonnollisessa koossa, iskeä kunnon jäljet pistepuikolla kohdalleen ja porata sitten reiät aika huoletta kohdilleen.

http://i10.aijaa.com/b/00530/11996226.jpg
Kiitokset myötätunnosta, tämä ei ole osoitus taidosta vaan epätoivosta.
http://i1.aijaa.com/b/00446/11996222.jpg
Profiili on tulosta vajaan tunnin työstä, viilata ei jaksanu enää enempää, rullaa ketjun kanssa huolimatta rujosta olemuksesta. Piirtelin reikäkenttien jakoympyrät harpilla, puuruuvilla pisteet ja poraten. Jokaisessa työvaiheessa suurin osa tarjolla olleista vapausasteista oli tosiaan vapaana että sikäli. Ois kiekko mihin laittaa ni pääsis kokeilemaan, täytyy tilata napa saksasta, hommata akseli ja kasata kiekko, rattaan estimated time of survival on muutama kymmenen kilsaa mutta onpaha tekemistä.
Niin ja teräästä en tähän hommaan lähde, over and out =)

Aika kuumottavan vähän jää matskua pulttien ympärille. Muuten kyl peukutan menoa

Njuu mutta luotan siihen että tuohon suuntaan ei suuria voimia kohdistu. Muutenki suht huumoripitoisesti vaikka tosissaan suhtaudun tähä konseptiin että jos lasahtaa ni ei haittaa. Velosololta sitte ajohommiin. Tai koulun pajalla vesileikkurilla, ens talvena.

http://www.captionite.com/c/2013/1/9/33b26727.jpg

http://cdn.carthrottle.com/wp-content/uploads/2013/03/borat-meme.jpg

Tekiämies on vittu tekiämies. Rispekt! Ja pulttitakanapojahan ei pitänyt voida valmistaa kun CNC-koneistus on vasta kehittynyt jne…

Monarkki - 19:30, 28.3.2013 » pulttitakanapa
ois mielessä mutta vaatis jo sorvin, ei juuri muuta, konelaakerit ja pätkä alumiiniakselia. Joskus vielä, voi olla vaan että alkaa vaarantuun terveys siinä vaiheessa.

^sori sekoilu, istun nousuhumalassa junassa hivellen uutta Turbo-satulaa. Tarkoitin siis, että niitä pulttirattaita (ei napoja) ei ole voitu valmistaa kuin vasta hetken…

Itse kokeilin tossa huumorihengessä yks päivä sorvailla navan aihioo alumiinista kun osaan välttävästi käyttää appiukon sorvia. Täytyy sanoa, että ei se ihan hullulta operaatiolta vaikuta, mutta en uskaltais kyllä itse ajaa omatekemällä. Ja pinnojen reiät pitäis saada CNC:llä…

Npertj:llä true meno.

Monarkki - 20:25, 28.3.2013 » ...Ja pinnojen reiät pitäis saada CNC:llä...
Ei siihen tietokonetta tarvita, esim. 4-leukaistukka ja pyöröpöytä + jyrsin riittää.

Hyvää käppää. Ehtaa.

Kyllä nauratti kun etusivulla on ihanasti vieretysten tää topsu ja mashikeisarin yybercustom -ama. On tää vaan kiva foorumi!

Suuri arvostus viitseliäisyydelle

ajaisin

Voi helvetti. Tuli vähän sama olo kun näin tänään Clas Ohlsonilla tosi ruman lapsen. Että on se, mutta en välttämättä sitä vanhemmille kertois. Paitsi, että just kerroin.

Mahtavaa! Parempaa jälkeä kuin mihin itse pystyisin. Joskin yksinomaan tämän langan vuoksi alkoivat pulttinavat kiinnostamaan.

pylväsporakone ja vannesaha ni alkais rattaita syntyä, edukkaasti.

pistää hymyilyttämään. :slight_smile:

Monarkki - 20:25, 28.3.2013 » ^sori sekoilu, istun nousuhumalassa junassa hivellen uutta Turbo-satulaa.
Turbo-rakastaja.

Jos joku haluaa kokeilla ihan mustasta raudasta, niin lupaudun toimittamaan (Helsingissä) suurinpiirtein kokoon leikattuja palasia. Ja arvostan.

Dear god, hyvä kommentti asb:ilta. Pistin just soimaan…

http://www.youtube.com/watch?v=DdwuxoSHsSo

Mutta voisko konga kertoo vähä enemmän ja vaikka havainnollistaa netistä löytyvällä kuvalla… Voisin meinaan sitten vaikka kokeillakin jossain vaiheessa… Kehäkin löytys.