korjaustelineet

Juuh ostoilmoitus ei oikein tuota tarjouksia, joten piti alkaa kartoittamaan kauppojen tarjoomaa. Tämmöinen lista ois nyt:

Xtreme 1300

Xtreme 3000

motonet

Biltsu, on-onen jobsworth, clasu ja muutama muu on ruksattu yli hinnan tai speksien vakuuttamattomuuden takia.

nyt noista kolmesta kiinnostaa:

a) kumpi Xtreme kannattais hommata
b) onko tuo motonetin mistään kotoisin
c) ei kellään ois silti myydä jotain vastaavaa?

FF - 17:49, 5.4.2014 »

/BeginOT
mimmi katseli ähinää ja kysyi että otanko moscow mulen? “voisin ottaakin.”
https://farm8.staticflickr.com/7451/13644599093_1ee9d68e2e_b.jpg

En ole aikaisemmin huomannutkaan, mutta FF:n drinkkilasi on [u]erittäin[/u] laivanörtti teemainen ;) /EndOT

Jos teline saa olla koko ajan paikallaan (täähän tais tulla pajakäyttöön?), en oiken näe lisäarvoa tuossa kalliimmassa kokoontaitettavassa Xtremessä. Itellä käytössä tuo 1300, eikä senkään jemmaaminen sohvan taakse oo iso homma, kun ei tarvi kuin irrottaa pystyputki jalustasta. Klamppi ja muut pilppeethän noissa ainakin näyttäisi olevan ihan samaa tavaraa.

Motonetti näyttää kuvan perusteella ‘muovisemmalta’ mutta tiedä näistä sitten. Xtremeen voi käydä tutustumassa Alppilassa, PM.

Edit: myös se Xtremen seinään kiinnitettävä on mummielestä hyvä, jos on rajallisesti tilaa mutta tarpeeksi vapaata seinää.

juuh pajakäyttöön tulisi, eli aina olisi pystyssä.

e: tai sit tosiaan seinäkiinnitteinen. pitää tutkia tuo tila, kunhan saan sen.

http://kauppa.sammakko.com/image/cache/data/kirjat/Pystyssa%20kaiken%20aikaa-500x500.jpg

Toi Xtreme 3000 on käytännössä sama kuin toi Clasun teline. Ite ostin Clasulta alehintaan ja olen ollut suht tyytyväinen. Mitä nyt ei ihan jaksa pitää mun 30kg keijukais-Pugsleytä telineessä.

motonetin peliä vähän käpläilin luonnossa aikanaan,en oo varma onko vielä sama, ja pcs 9:aa. ei vakuuttanut parktooliin verrattuna itseä ainakaan yhtään. tosi epämääräisen oloinen.

e: oon varmaan käyttänyt jonkin verran identtisiä telineitä tuohon x3000 verrattuna ja ihan hyvä vaikken tosta pikakiristysvirityksestä tykkää kun on vähän epämääräisen oloinen jostain syystä. varsinkin jos ei tartte koko ajan taitella kasaan ja auki.

1300 ainakin aivan hyvä & tukeva.

Jos nyt jotain pientä miinusta ni se muovinen “miljoonakotelo” siinä on vähän leluhko.

Uomo - 22:59, 30.6.2015 » Toi Xtreme 3000 on käytännössä sama kuin toi Clasun teline. Ite ostin Clasulta alehintaan ja olen ollut suht tyytyväinen. Mitä nyt ei ihan jaksa pitää mun 30kg keijukais-Pugsleytä telineessä.
Tätä mä komppaan. Sais olla vähän painavampi jalusta just raskaampia projekteja varten, mutta ankkuri-scandalin tuolla huoltaa vaivatta.

Vois kiinnostaa rosen kalliimpi teline. Mites sielt oli postit?

Kympin

dras - 9:05, 1.7.2015 »
RTZ - 17:44, 28.9.2013 » Pyysin synttärilahjaksi tämmösen, kun kelasin, että lattiatelineen jalanjälki on turhan iso eikä sille oikein löytys säilytyspaikkaakaan. Clampissa olevat suojakumit ei oikein tahdo pysyä paikoillaan (pitänee kokeilla laittaa kakspuolista teippiä väliin) mutta muuten on oikein hyvä. Ja toimii myös säilytystelineenä. http://media1.roseversand.de/product/1850/4/9/493097_1.jpg
Mitehä on, menisköhän tuo kiinnityssysteemi ikea-telineen tolpan ympärille kiinni? Ei tarvis ostaa erillistä telinettä, kun vois lyödä ton siihen ikeatolppaan kiinni niin siinä sais samalla tehtyä myös pienet huoltohommatki.
jos tuon kiiltävän putken halkaisija on yhtä iso tai isompi kuin ikeatolpan niin ei pitäsi olla ongelmaa mikä ei kumisoiroilla ratkeaisi. ellei ole tosi iso ero halkaisijoissa. sit tieten ikeatolpan pitäis olla melko vakaa jos meinaa napata fillarin kiinni jostain muualta kuin painopisteen kohdalta jne.

Tutkailisin vielä sitä putkien välistä kiristysmekanismia. Ettei rupeaisi löystymään huoltojen aiheuttamasta lisääntyneestä heilutuksesta. Muuten tuskin mitään ongelmia.

Edit: Niin ja saattaisihan ne ruuvitkin katossa ruveta elämään vähän liikaa tuon seurauksena.

ennustan että ei tule kestämään.

Se putkien välinen kiristysmekanismi ei löysty ellei tolppaa kierrä. Mittasin et Ikean putki on n. millin paksumpi halkaisijaltaan kuin Xtremen. Vois toimia, vaikka itseäkin epäilyttää Stolmenin kestävyys, tuossa tulee tuota vipuvartta sen verran.

Edit: mittasin putken paksuuden Xtremen lattiamallista, tuo seinäteline on jatkanut matkaansa seuraavalle ropaajalle. Mutta olettaisin, että saman vahvuista putkea noissa on.

http://images.biltema.com/PAXToImageService.svc/product/large/2000019502

Oliko tästä (Biltema 109e) tai vastaavista pidempää kokemusta? Vai tilatako Roselta XTreme 3000?

Telineen vaatimuksena kokoontaitettuvuus, ja Biltsun saisi heti.

Uomo - 21:59, 30.6.2015 » Toi Xtreme 3000 on käytännössä sama kuin toi Clasun teline. Ite ostin Clasulta alehintaan ja olen ollut suht tyytyväinen. Mitä nyt ei ihan jaksa pitää mun 30kg keijukais-Pugsleytä telineessä.
http://www.clasohlson.com/fi/Polkupy%C3%B6r%C3%A4n-korjausteline/34-4135

ei ainakaan nyt näytä olevan Xtremet missään aleissa Rosella.

ttiikeri - 11:08, 1.6.2016 » http://images.biltema.com/PAXToImageService.svc/product/large/2000019502 Oliko tästä (Biltema 109e) tai vastaavista pidempää kokemusta? Vai tilatako Roselta XTreme 3000? Telineen vaatimuksena kokoontaitettuvuus, ja Biltsun saisi heti.
Molen käyttäny omaani pikkusen vajaa kymmenen vuoden ajan. Kiristyksen yhen akselin korvasin mutterilla 6 vuotta sitten ja alajalat tungin täyteen kiviä, joskin edelleen se on aika kevyt. Pitää sementillä noi alajalat täyttää, kun joskus soppelisti osuu kohille laitto. Summa summarum: aivan on mielestäni hintansa hakkunu, ei oo runkoja rikkonu mutta on pikkusen kevyt ja "takaviiston" suuntaan kaatuu, jos painopiste tsygässä on sinne päin.

Parkin pcs10 on best.
crc
http://cdn3.volusion.com/lujkh.prpdf/v/vspfiles/photos/17-003-143-2.jpg