Nettikaupat

Pieniä viitteitä siitä, että Wiggle on korkattu.
Kannattaa vilkaista omaa tiliä, mitä sieltä on tilailtu ja mihin osoitteisiin.

Ja salasananpalautusmeiliosoite kannattaa tarkastaa jne.
Ilmeisesti muualta kaapattuja salasanoja on käytetty (ei kannata käyttää samoja salasanoja jne.)

TheRegister, wiggle breach

Foxcomp (edit: Turku) on mahtava (ja postikin toimitti hienosti). Puoli tuntia tilauksesta niin kilahti lähetystunnus. Vajaa vuorokausi myöhemmin avasin paketin Kokkolassa.

Sama kokemus turun foxcompista. Hyvää tavaraa, hyvää palvelua ja nopee lähetys aina.

Kaunis kertomus. Vahvistaa ihan vaan energiaväreilyihin, fiiliksiin ja etiäisiin perustuvaa kys. puljun välttelyäni.

lnstj - 22:23, 3.7.2020 » Kävin cnc bike ja järkytyin.
born deleuze - 22:50, 3.7.2020 » Hah, sivut on nykyään aivan siedettävät ja saa järjestettyä mm. hinnan mukaan.
Ja vanhassa ei saanu vai? Tirskis!

Onpaha muuten aivan vitummoisen paskat sivut nyt.

Juuh.

Laitoin Tritoncyclesiltä tilauksen sisään 22.6. Kaikki viisi tuotetta piti olla hyllyssä.

Tänään 5.7. tilauksen status on edelleen “in picking”.

Korona vaikuttaa varmaan joo, mutta jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi tilaukseksi tuolta.

Mulla myös viikon ollu Triton Cyclesiltä tilaus sisällä, eikä toistaiseksi mitään oo tapahtunu.

spacer - 11:56, 5.7.2020 » Juuh. Laitoin Tritoncyclesiltä tilauksen sisään 22.6. Kaikki viisi tuotetta piti olla hyllyssä. Tänään 5.7. tilauksen status on edelleen "in picking". Korona vaikuttaa varmaan joo, mutta jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi tilaukseksi tuolta.
Ei oo paljoa näkyny tätä tilausta. Arvioitu saapumisaika oli 26-06-2020 - 14-07-2020 ja tänään 15.7. laitoin viestiä et perun tilauksen ja haluan rahat takaisin heti.

Tilauksen status on edelleen “in picking” eli älkää ostako tuolta mitään.

Katotaan mitä nämä vastaa. “Current response time is between 3-5 days.”

Laitoin myös viikonloppuna vastaavaa meiliä, ei oo kuulunu mitään.

Ei mitään vastausta Tritonilta. Laitoin uutta meiliä, johon en tosin siihenkään odota vastausta.

Olis pitäny lukea Trustpilotin arviot ensin. Ainakin opin, että luen tulevaisuudessa, jos tilaan uudesta paikasta.

Tuo vaikuttais olevan ihan oikeasti olemassa oleva pyöräkauppa, joka joitakin vuosia sitten on saanut ihan positiivista palautetta nettifoorumeilla. Mut joku siellä kusee aivan totaaliseti nykypäivänä, tilauksia ei lähetetä eikä puhelimeen & meileihin vastata.

Älkää tilatko tuolta mitään.

Lisäyksenä edelliseen:

Kellään kokemusta rahojen takaisinperimisestä tällaisessa tilanteessa? Maksoin debitillä, koska luottokorttia en omista ja Paypal ei Tritonille käynyt.

Joku noissa nettiarvosteluissa kirjoitti, että oli loppujen lopuksi saanut rahansa takaisin kun oli uhkaillut oikeustoimilla tai jotain. Onkohan mitään, millä voin niitä uhkailla täältä Pohjolasta käsin?

otsir - 9:45, 21.7.2020 » Maksoin debitillä
There's your problem right there. Ei vittu ikinä.

Jos oli Visa/Mastercard niin Luottokunnalta lähtisin kyselemään.

sani - 13:15, 3.7.2020 » Jep. Jos jotain hyvää pitää sanoa niin paketti tuli kyllä vauhdilla, siitä huolimatta että menikin väärään paikkaan.
Toivottavasti ollu vaan random kiireessä tehty moka. Näitähän varten pitäisi toki olla tietojärjestelmä, joka estää moiset... Ite tilannu korona-aikaan kolme pakettia ja puoliso yhden ja on tullu hiton nopeesti ja oikeaan paikkaan.
mankkis - 10:48, 21.7.2020 »
otsir - 9:45, 21.7.2020 » Maksoin debitillä
There's your problem right there. Ei vittu ikinä. Jos oli Visa/Mastercard niin Luottokunnalta lähtisin kyselemään.
No tän mä tiedän sanomattakin, ainakin tästä lähtien.

Mutta se ei vastaa siihen, mitä voin yrittää tehdä nyt rahojen palauttamiseksi.

otsir - 9:45, 21.7.2020 » Lisäyksenä edelliseen: Kellään kokemusta rahojen takaisinperimisestä tällaisessa tilanteessa? Maksoin debitillä, koska luottokorttia en omista ja Paypal ei Tritonille käynyt. Joku noissa nettiarvosteluissa kirjoitti, että oli loppujen lopuksi saanut rahansa takaisin kun oli uhkaillut oikeustoimilla tai jotain. Onkohan mitään, millä voin niitä uhkailla täältä Pohjolasta käsin?
Tilasin Tritonilta Salsan rungon pari vuotta sitten ja homma toimi hyvin mallikkaasti. Eli on oikea olemassaoleva putiikki, mutta meno vaikuttaa tosiaan heikentyneen viime aikoina.

Euroopan kuluttajakeskuksen kautta voi yrittää edistää asiaa. https://www.ecc.fi/ Sain heiltä kerran jeesiä yhteenotossa espanjalaisen autovuokraamon kanssa.

Luottokuntaahan ei enää muuten ole samalla tavalla kuin aiemmin, vaan reklaamatiot tehdään kortin myöntäneen pankin kautta. Tai voi ne tuolta Netsin kauttakin kai tehdä.

spacer - 21:45, 15.7.2020 »
spacer - 11:56, 5.7.2020 » Juuh. Laitoin Tritoncyclesiltä tilauksen sisään 22.6. Kaikki viisi tuotetta piti olla hyllyssä. Tänään 5.7. tilauksen status on edelleen "in picking". Korona vaikuttaa varmaan joo, mutta jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi tilaukseksi tuolta.
Ei oo paljoa näkyny tätä tilausta. Arvioitu saapumisaika oli 26-06-2020 - 14-07-2020 ja tänään 15.7. laitoin viestiä et perun tilauksen ja haluan rahat takaisin heti. Tilauksen status on edelleen "in picking" eli älkää ostako tuolta mitään. Katotaan mitä nämä vastaa. "Current response time is between 3-5 days."
Ei oo paljoa kuulunu vastausta. Menee kohta kummelin puolelle tämä.

Laitoin äsken uuden aika tiukan sähköpostin tonne, katotaan kuuluuko mitään. Jos ei, niin sit täytyy kysellä omalta pankilta et mites nyt tehdään. Ongelma on tosiaan se, et Tritoncycles ei huoli paypal-maksuja ja maksoin ton debitillä, koska muistelin et tuo on ihan kelpo kauppa mistä muutkin on tilannu. Onneksi sisällä on “vaan” 80£.

Mut joo älkää ikinä koskaan tilatko Tritoncycles.com kaupasta mitään.

en ollut tilaamassakaan

noei. fortresseja.

hyvä

napikwan - 11:47, 21.7.2020 » Tilasin Tritonilta Salsan rungon pari vuotta sitten ja homma toimi hyvin mallikkaasti. Eli on oikea olemassaoleva putiikki, mutta meno vaikuttaa tosiaan heikentyneen viime aikoina.
Nettiarvostelut oli kyl jo vuosia sitten tosi huonoja. Ite jätin kuutisen vuotta sitten Fargon tai Vayan tilaamatta, kun en vaan uskaltanut. Ehkä siin ois käynyt hyvin.