Vyölaukku topsandeeros

happo-orgiat - 8:08, 24.8.2017 » Stanislavia instassa seurailleena pakko sanoa että siinä on kyllä kunnon tekiä ukko ja vois pyytää enemmänkin noista laukuistaan
Kyllä näin on. Kaksi tilausta tehneenä tosi 5/5 meno ja halpa hinta. Muutenkin hyvänfiiliksen tyyppi kommunikoinnissa, tosi sujuvaa viestinvaihtoa ja ideoita.

Nopea pikaäänestys:

KRNKY-tyyppinen suht iso vyölaukku (20x20x8) u-lukon paikalla, niin onko läpän sulussa parempi:

a) Pistosolki tarranauhan lisäksi

b) Ei pistosolkea, eli pelkkä tarranauha

Erityisesti työkseen vyölaukkuja käyttävien tai käyttäneiden vastaukset painavat. Mutta tietty kaikkien muidenkin.

kaipailen itse jatkuvasti pistosolkea ylipakkausvaralla pelkällä tarralla varustetussa isohkossa bagaboon miesvyölaukussani

työkseen vyölaukun käyttäminen ja siitä maksavat tahot kiinnostaa

tutam - 11:02, 26.8.2017 » Nopea pikaäänestys: KRNKY-tyyppinen suht iso vyölaukku (20x20x8) u-lukon paikalla, niin onko läpän sulussa parempi: a) Pistosolki tarranauhan lisäksi b) Ei pistosolkea, eli pelkkä tarranauha Erityisesti työkseen vyölaukkuja käyttävien tai käyttäneiden vastaukset painavat. Mutta tietty kaikkien muidenkin.
pelkkä tarranauha. Kaikki muu ku tarranauhallisen läpän avaaminen on turhan monivaiheista työssä ja elämässä ylipäätäns

Solki, ehdottomasti. Ylitäyttöä ajatellen erityisesti. Ja solki mahdollistaa myös läpän alle kevyen takin/hupparin tms sijaittamisen vs tarra mahdollistaisi.

jos tämä tulee työkäyttöön niin sen takin voi laittaa reppuun

mutta juu rando/ymskäyttöön ei lisäkiinnityshommat varmastikaan haittaa

solki toki siitäkin huolimatta et vuölaukun ylitäyttö ei ajatuksena kuulosta mitenkään mukavalta

kerrat joilloin ylitäyttää vyölaukkua = 0, voi sit laittaa reppuu tai johonki muualle

negaatio - 11:43, 26.8.2017 » jos tämä tulee työkäyttöön niin sen takin voi laittaa reppuun mutta juu rando/ymskäyttöön ei lisäkiinnityshommat varmastikaan haittaa
Työkäyttö jäi huomaamatta joten: totta, oikeessa oot.

…ja siis tokihan siihen voi sen soljen laittaa vaikka sitä käyttäisikin pääasiassa ainoastaan velcroa hyödyntäen. Kunhan velcron mitottaa niin, että se toimii itsenäisesti normilastilla.

No niin, kiitos äänestäneillä ja yksityisviestien laittajille.

Pikainen äänestys tuotti tuloksen, että solki tähän tulee. Harvemmin itsekään käytän vyölaukussa solkea, mutta perustelut sen puolesta (ylipakkaus ja erityisesti velcron kuluminen ajan myötä) saivat taipumaan soljen puolelle. Ja onhan tuossa sekin, että kun kiinnitys ei toimi pelkällä soljella, niin sen pistosoljen voi jättää auki ilman, että siitä on erityistä haittaa.

Ja tosiaan, olin sillai harhaanjohtava, että yleiskäyttöistä laukkua tässä mietin, mutta arvelin, että ajotyötyypeillä olisi näkemyksiä. Mutta joo, ei tule itselleni.

Myöhemmin lisää :wink:

solki on kiva bonari mutta hyvin harvoin sitä lopulta tarvii

Tällainen kun tulee myyntiin niin ostan thedadbag

Onko vyölaukkurintamalla mitään uusia top 3 valintoja näin 2020 kynnyksellä?
Luin topsandeeroksen läpi ja toi Zulu jöi kiinnostamaan. Oon himoinnut vähä noita Swift industriesin ja muiden muutamalitrasia, mutta yli satanen vyölaukussa tuntuu tosi hölmöltä. Nykyisen ysärilaukun ainoita huonoja puolia on hapertuminen ja epämääräinen säänkesto.

zulu on ainakin iso mutta huononmallinen lukkojolsteri siinä on

..... - 20:51, 15.12.2019 » zulu on ainakin iso mutta huononmallinen lukkojolsteri siinä on
Meinaaks sitä et vaikee saada mahtuu? Siinähän säätö siellä sisällä millä sitä saa isommaks. Itellä välil meinaa palaa kiinni jos se kiristysnauha jää siihen eteen ja yrität painaa lukon ikään ku läpi. SIT SE VAAN MENEE TUKKEESEEEEEE. 3 maailman ongelmia.

https://roadrunnerbags.us/collections/accessories/products/xpac-lil-guy-mini-pack
Mulla on tommonen , mini-u menee just hyvin tohon sivukolmioon, jolloin selkäranka ei välttämättä pannutustilanteissa olisi välittömästi tuhannen paskana. Tosin ei tossa mun versiossa edes ole tuolla selkäpuolella holsteria, joka löytyy siis corduraversiosta.

Tää Ruoadrunnerin Hip Bag Pro | Road Runner Bags ois varmaan semmonen mikä toimis mun tarpeeseen just eikä melkeen. Vyölaukussa mulla kulkee nyttenkin pääasiassa avaimet, lompakko, puhelin ja ehkä nyrkillinen muuta roinaa. Jos enemmän kamaa tarttee niin sitten on joku muu nyssäkkä mukana.

sani - 22:03, 15.12.2019 » Swiftin Elwha saapuva talouteen.
Pannier.ccllä on taas pitkästä aikaa varastossa ja hemmetti kun ostohousut puristaa.

PS Bagworksin Roll pack on kans kovasti kiinnostava.

Mash x Jandd ollu jokusen kuukauden käytössä ja erittäin tyytyväinen olen ollut. Paitsi että u-lukko holsteri on helvetin tiukka.

Löytyy myös Parta Matti proto, joka oikein oivallinen.