Kansainvälinen kuriiritoiminta

ei ole kriittisin asia, mutta asia kuitenkin, sillä vkloppua varten olisi tulossa verrattain tärkiää taminetta:

onko joku tilannut vähään aikaan briteistä siten, että kuriirina on käytetty dhl:n expressiä?

jos kyllä, niin onko paketti lentänyt suoraan suomeen dhl:n east midlands facilitystä vai kulkeeko reitti saksan (yl. leipzigin) kautta?

oma lähetykseni on kirjattu aamuvarhaisella lähteneeksi east midlandsin hubista eikä todennäköisesti ehdi vklopuksi, jos lentää saksan kautta.

Monta maskia tilasit?

0 (nolla) kpl

näköjään brysselin kautta tulee, ainakin tällä kertaa.

lontoosta on tullut useimmiten heathrown kautta suoraan, mutta muualta briteistä saksan tai näköjään myös benelux-maiden kautta.

sen kerran, kun olisi ollut oikeasti kiire.

eikö punavuoresta enään saa raw denimiä

juu ei oikein pinkomon meno lähe itelle to be honest

kid_scientifik - 21:09, 11.3.2020 » juu ei oikein pinkomon meno lähe itelle to be honest
mietin et googlaan pifatsulta minkä näköne homma mut toisaalta en tiedä paikkaakaan niin

eiku hetkonen onks tää sitä etelävaltiojuttua. tjoo

ei kyl mitih pifatsu tier juttui vaan jotenki vähän sellane yleis jähmee meno imo

mut siis ei oo tulos raaka/raw demskui/selvedgei londonist

Ihan kivasti lähetti Bike-Components mulle takuuvaihdetun navan tiedoilla:
etunimi sukunimi rapun kirjain asunnon numero.

Paketissa oli siis tuommoinen rimpsukka eikä mitään muuta, esim. puhelinnumeroa jolla DHL olisi voinut kontaktoida. Eli kahden viikon toimitusviive ei mennyt tällä kertaa kuriirifirman piikkiin. Lähettäjä oli katsonut ne antamansa sekoilutiedot aiemmasta tilauksestani, joka kyllä aikanaan kaksi vuotta sitten tuli perille ihan ilman ongelmia. Eivät kyllä myöskään kysyneet, olenko esim. muuttanut tässä välissä.

Kulkeeko paketit vielä Keski-Euroopasta Suomeen? Onko ilmaantunut tuoretta tietoa tavaraliikenteen kulkemisesta? Posti, MH, Postnord ja Dhl vakuuttavat tavaran vielä liikkuvan.

Saksast tuli tän viikon pe yks paketti DHL:llä (Suomessa Postin kuljetuksena) ja toinen pitäis tulla ens viikol, en oo huomannu toimitusajassa normaalista poikkeavaa.

Ok, pitää laittaa tilaukset, jos ne vaikka tulisikin normaalisti. Tilanne voi kyllä muuttua nopeastikin.

Wuhanista tuli kuitukehät paris päiväs.

Saksasta lähtenyt paketti perjantaina, huomiselle kaavailevat toimitusta. Joku ihan normo el cheapo eBay postikuljetus kyseessä.

Kertokaaha tietävät.

Oon tarkasti yrittäny aina skippailla ton global shipping programmin yhden muinaisen huonon kokemukseni takia mutta nyt löysin jenkeistä semmosen tavaran joka on sillä myyjällä halvempi ku missään muualla ja postitus global shipping programin kautta myöskin edullisempi kuin muuta kautta. tekis siis kovasti mieli painaa nappia.

Mutta siis mitenkäs tää pitney bowes nykypäivänä toimii, hoitaako ne tullauksen tosiaan ihan loppuun saakka niin ettei mun tartte maindaa ja kuka hoitaa loppujakelun suomen päässä? Entäs seurantahommelit pitki matkaa?

Kyl se nykyään toimii

okei kiitos!

Viime viikolla tuli briteistä yks paketti GSP:n kautta. Erillinen seuranta lähettäjältä GSP hubiin, sen jälkeen viikko hiljaista mutta varmaan joku koronahomma. Sit pamahti Postin seurantaan ja seuraavana päivänä lähi-Ärrässä. Jenkeistäkin tulee samanlaisesti eikä tarvii tullata jne. mitään. Sitä “lisäpalvelua” en vielä ymmärrä että monet paketit jotka tulee GSP-hubiin lyödään uuteen muovipussiin eli “uudelleenpakataan vastaanottajalle” mutta jostain niitä euroja on pakko riistää.

Joo onpi. Hassua että kysyit. Oulusta nimenomaan lähetetty XXS-paketti viikonloppuna. Seurannan mukaan alkuviikosta vielä liikkui Oulussa, sitten ei mitään. Ei oo tullu perille. Helsingin Lauttasaaressa odottelen.

Niillä on tällä hetkellä aikamoisia ongelmia. Seurannat ei toimi, kuljetukset kestää ja pikanttina yksityiskohtana eivät ota selvityspyyntöjä vastaan eli kadonneet paketit löytyy sitten “syssymmällä”