Projekti: Elintarvikkeisiin Kuulumaton Laatikkopyörä eli FrankenCargo

Tompax - 22:28, 26.10.2012 » Pystyykös tätä ajamaan tangolta? Ei vaikuta rakenne kovin kiertojäykältä. Hieno projekti! Nostan hattua.
Pyörän etupäätä jäykistää vielä jonkin verran lavan runko, jonka juotan kiinni tukiputkilla niin eteen emäputkeen, että taakse ohjainputkeen.
marlon - 22:48, 26.10.2012 » noi tulosteet maksaa oikeesti melkein sen 20.- joten eläköön suomen oppilaitosjärjestelmä joka kantaa näitä pöörien rakenteluista syntyneitä kustannuksia! ja hyvältä näyttää myös!
Pitää röyhkeästi käyttää koulun laitteita vielä kun siihen on mahdollisuus. On sen verran vähällä käytöllä noi koulun "isot" tulostimet muutenkin, että musteet kuivuu koneeseen jos ei niille jotain käyttöä keksi. Eikä projekti tuohon olisi kaatunut, vaikka ei tulosteena noita piirustuksia olisi saanutkaan ulos, olisin tod.näk. piirtänyt käsin hieman yksinkertaisemman version.
Tuho - 22:36, 26.10.2012 » Jätkä rakentaa uuden mahtavan pyörän n. joka toinen viikko, mut AMA -lankaa [tälle](https://www.yksivaihde.net/old/13331) joutuu vieläkin odottamaan. :(
Komp
zykkeli - 22:48, 26.10.2012 »
Tompax - 22:28, 26.10.2012 » Pystyykös tätä ajamaan tangolta? Ei vaikuta rakenne kovin kiertojäykältä. Hieno projekti! Nostan hattua.
ei näitä muutenkaan putkelta ajeta vaikka jäykkyyttä olisikin. Painopiste ja ohjattavuus/ajettavuus sellainen, että paree vaan perse penkissä vetää.
Kyllä Bullittia ajelee tangolta... Herttoniemestä löytyy clockworkki jos jotain ajo-ominaisuudet tai koeajo kiinnostaa.

no bullit onkin bullit :smiley: puhuin näistä Bakfiets-laivoista.

Bullittia, niinkuin muunkin mallisia tavarapyöriä olisi kiva päästä itsekin koeajamaan. Pitää kenties seuraavan Helsingin reissun yhteyteen yrittää sopia testimahdollisuutta.

Mitä tähän projektiin tulee, niin tuli testattua myös tangolta ajamista toissapäivänä koeajon yhteydessä ja kyllä se melko haastavalta tuntui, pitää koittaa sitten uudemman kerran kun saan tuon etupään valmiiksi. Satulasta ajaessa meno oli hyvinkin vakaata pienen totuttelun jälkeen.

et ole mikkelissä yksin tämän kanssa, tavarahässäkkä-ketjuun postasin joskus esko-anteron sinisen yle-tavarapörän. No mutta, ei kai tämä kuiteskaan korvaa katuratahetekaa?

vesQ - 17:17, 27.10.2012 » No mutta, ei kai tämä kuiteskaan korvaa katuratahetekaa?
Eilen ekotorilla vieraillessa bongasin siellä metallilavalla yhden vanhan hetekan, nousi kyllä hymy heti kasvoille kun muistin katuratahetekan. Ei siis vielä ainakaan haudata ideaa.

Mites tää jakselee? Tavarapörät kiinnostaa.

Tällaisessa kuosissa tämä on vienyt tilaa verstaalla ja liikkeelle tämä on päässyt lähinnä silloin kun sitä on siirretty pois tieltä toiseen nurkkaan. On tuossa raitilla muutaman kerran pientä lenkkiä tullut ajettua tuon pahnapaalin kanssa.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/31410179/FrankenCargo/Cargo_1.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/31410179/FrankenCargo/Cargo_2.jpg
Jos jollain on kiinnostusta/tarvetta tämmöiselle kaljankuljetusfillarille, niin laita pm. Hinta on erittäin edullinen.

tuli vaan tässä mieleen, että pitäiskö väsätä tämmönen tavarapyörä, vaikein tehtävä on vissiin tuo ohjauksen tekeminen, vai?

^poista tämä, rakenna valmiiksi, kopioi ohjausdesign ja rakenna oma. myy toinen sikahintaan → profit.

grillipyöräks meinasin :smiley:

mitämitä tää on menny ihan ohi. upeutta kauneutta kivaa mmmm… jätkä osaa!

Pm’d.

meneeks odie 100km/h rikki jos ostat?

Odie, voisin ostaa siulta osakkuuden tuohon kulkimeen.

Mä PM:sin kanssa, Hesalanmäen kimppaosto kiinnostaa. Tämänhetkinen suunnitelma olis ajaa stadiin.

Hyvä suunnitelma.

Laitoin pm:n melko asap topsun noston jälkeen.
Oli kuulemma alle kahdessa minuutissa varattu…

Itsehän myyjänä vaatisin projektisuunnitelman näytille ettei päädy takapihalle ruostumaan :slight_smile: