Yksvaihde Twitter (original)

mun esteettiset näkemykset on, noin tsygiin liittyen, menneet - kuten kai monilla - harrastuksen vähitellen kehittyessä ja performance-aspektin salavihkaa vallatessa alaa, suuntaan, jossa isommat raket ja suuremmat klienrenssit ja ergovehkeet ei enää näytä pahalta. päin vastoin, suorastaan suosin ylikokoa, isompia kumeja, fiksua jättöä verrattuna puhtaasti kauniin kireään, taakimpaa putkea verrattuna sirompaan. puhumattakaan aheadista ja spacerpinosta verrattuna quilliin tai korkeista laipoista verrattuna matalaan ja korkeista kehistä mataliin. jotenkin vaikuttaa siltä, että kaikista pyristelyistäni huolimatta musta on tulossa enemmän on enemmän -mies vaikka haluaisin olla vähemmän on enemmän -mies. mites jengil yleisesti toi petit bourgeois contra proletariat muuten fillarihomzeis? massipäälliköt sporttaa tapered-ovesize-ohjuksia ja resuperseet/og:t prolet hoikkaa rautaa, que?

diskutera muy bien ja plz.

häshtäg pierre b: la distinction häshtag jalo häshtäg viina häshtäg vitun pitkästä aikaa yksivaihteessa kännissä häshtäg numethal älä koskaan unohda

Meijjän omassa kuvarastitriidissä on liian kova natsi, ni tulin tänne läpättää peräreikää tyhjäks.

Lauantaina tonne kärkeen ja sunnuntaina takasin päin.

:smiley: Pelkkää lovee franktonille <3

yks tämmöne mun kokosena kiitos:

:smiley:

Viis päivää menny ja paketti ei oo lähteny edes maasta. Tähän tahtiin (itellan tuntien) menee varmaan kesäkuun puolelle ennenkun paketti päätyy lähipostiin.

Siivosi laatikoita, löysi viisi rullaa muutaman vuoden vanhentunutta Fuji velviaa :slight_smile:

75 postissa ja träkkingissä lukee “arrived overseas” tänään on aivan hyvä päivä.

ChainThug - 12:28, 23.5.2013 » Siivosi laatikoita, löysi viisi rullaa muutaman vuoden vanhentunutta Fuji velviaa :-)
hyvä löytö

Vitun kiva hakea aikaisemmin täydellisissä maaleissa ollut runko huollosta, ja huomata vaakaputkessa naarmuja. Pieniä, mutta kuitenkin. Eikä mitään järkeä alkaa sen enempää reklamoimaan, koska mikä korvaus voisi olla? Mutta jatkossa asioin muualla. Kyllä asiakkaan omaisuutta täytyy kohdella kunnioittavasti.

^Jos oisin maalari ja asiakas ois tyytymätön miun virheen takia, tekisin uudestaan.

^ Ei kai maalarilla käyny vaan huollossa.

Totta. Ajattelin väärin.

No kyllä siitä kannattaa myös korjaajalle sanoa. Jos ne naarmut on pienet, niin ei niillä siullekaan varmaan paljoa merkitystä ole. Tuskin siis saat mitään hyötyä itelles siitä että reklamoit. Sen sijaan liike ehkä oppii pitämään hintsusti parempaa huolta pyöristä tms.

Erik - 19:54, 23.5.2013 » Jos ne naarmut on pienet, niin ei niillä siullekaan varmaan paljoa merkitystä ole. Tuskin siis saat mitään hyötyä itelles siitä että reklamoit.
Kyllähän mää siitä mainitsin, mutta naarmut ovat tosiaan pieniä. Ehkä tää tavallaan vähän omaankin piikkiin menee, mutta harmittaa joka tapauksessa. Pitäis vaan pysyä käyttöpyörälinjalla, eikä yrittää mitään hienoa.

Jos ne naarmut on pieniä, ne saa kyllä helposti kiillotettua pois…

Crc vituttaa ihme lafka! 21 pv sit tilattu eikä vieläkää näy… Vituttaa! Huomenna marssin foxcomppii ja ostan kammet ja illalla myyn dirtin ja täts it.
Aamen

Fiksipyörä on porttihuume. Vuonna 2009 en ois aavistanu, että jalkojen välistä virtaa muutaman vuoden sisällä useampi kiinteävälitteinen kokoonpano. Vielä vähemmän oisin osannut aavistaa, että pian tallista löytyy fiksien lisäksi maasturi, vanha vaihdepyörä, ystäville kasatut pyörät ja (toivottavasti mahd. pian) kuormuri.

^ Fobbakin sen tietää, pyöräily on parasta hUUMEtta.

sai KELLOFAUBER-akselin laakeri+ muut osat.
nyt siis asiallisempaa kampea johonkin.

Vittu ulkona sataa. Nenä vuotaa ja perkele…

Onks kellään muulla tällänen fiilis pyörää taluttaessa?