Yksvaihde Twitter (original)

Varkaus, ah tuo rakas paskalta (lue:rahalta) haiseva kotikaupunkini. Mielessä on vielä ne 2000-luvun alun tammikuiset perjantai-illat kaupunginkirjaston takana, kun viimein oli saatu kaverin isoveli hakemaan kaupasta Karhun 6-pack. Vähän piti aina irvistellä juodessa, kun ei sitä olutta silloin osannut arvostaa. Kaverit eivät tätä tietenkään saaneet nähdä. Siitä sitten Torpalle ei todellakaan mihinkään “Puhalla Nollat”-diskoon. Huh että oli siistiä.

PS. Vielä se rakennus on pystyssä. Huhut kertoo, että nykyiset yhteiskunnallisesti aktiiviset lukiolaiset järjestää siellä kuntarajat rikkovia lukiolaisbileitä.

Missä päin Matti ajelit slikseillä? Itse ku käväsin Raision biltemasta hakemassa timanttineulaviilasarjan (terveiset Fredelle) niin paikoitellen oli aika järkyttävää jääshittiä ja skeittiä

^^Kuulostaa ihan yksvee-kuusvee synttärikaupungilta.

heskeli - 15:27, 7.3.2013 » Missä päin Matti ajelit slikseillä? Itse ku käväsin Raision biltemasta hakemassa timanttineulaviilasarjan (terveiset Fredelle) niin paikoitellen oli aika järkyttävää jääshittiä ja skeittiä
Ajoin pääasiassa AUTOTEILLÄ ni ei niin pahasti häirinny, mut kyl aika kuumottavia jääurapätkiä oli kans. Kävin tua Orikedolla ja Ravattulassa ja Itäharjulla ja keskustassa toki.

[i]Hi,
Yes the frame is send today. I think you will got it on beginig next week.

best regards,
Robert[/i]

noni. kaiken tän dosnoventakuohunnan keskellä ssgg/hhssscx2013 nostaa päätään

Viltsu - 15:22, 7.3.2013 » Varkaus, ah tuo rakas paskalta (lue:rahalta) haiseva kotikaupunkini. Mielessä on vielä ne 2000-luvun alun tammikuiset perjantai-illat kaupunginkirjaston takana, kun viimein oli saatu kaverin isoveli hakemaan kaupasta Karhun 6-pack. Vähän piti aina irvistellä juodessa, kun ei sitä olutta silloin osannut arvostaa. Kaverit eivät tätä tietenkään saaneet nähdä. Siitä sitten Torpalle ei todellakaan mihinkään "Puhalla Nollat"-diskoon. Huh että oli siistiä. PS. Vielä se rakennus on pystyssä. Huhut kertoo, että nykyiset yhteiskunnallisesti aktiiviset lukiolaiset järjestää siellä kuntarajat rikkovia lukiolaisbileitä.
Tuttua settiä. Vai on Viltsukin vrkn kasvatteja, sano vielä että käppärin.
jonielmeri - 16:25, 7.3.2013 » Tuttua settiä. Vai on Viltsukin vrkn kasvatteja, sano vielä että käppärin.
Kyl. Käpykangas Thugs, Locos, mitä näitä oli.

Onks väärin, ettei pysty tekemään töitään kun koko ajan tekisi mieli olla vaan fillaroimassa?

tutam - 17:08, 7.3.2013 » Onks väärin, ettei pysty tekemään töitään kun koko ajan tekisi mieli olla vaan fillaroimassa?
Ei ole väärin. Fiilistellään työporukalla jo tulevaa kilometrikisaakin.

H&M X BLB

Ei tehnyt edes mieli sovittaa päälle…

^ h&m sivuilla kuvastoa ja trackstand peli :--------D

On muuten aivan saatanan rumia vaatteita.

Ihan kuraa. Olisivat tehneet yhet mustat shortsit ja halpoja mustia merino ajopaitoja.

Haaravahvistetut kinokset oikeestaan kiinnostaa.

Oisko ollu -99 ku poistin H&M:stä Friscot. Sen jälkeen en oo onnistunut kantamaan sieltä yhtäkään laadukasta rättiä ulos.

On siellä joitakin ihan ok juttuja, lähinnä siis aluspaita/bokserit/sukat-osastoo. Eniten vitutttaa ne valmiiksi rypistettyä kangasta olevat paidat. Nyt oikeesti.

Kohta kolme vuotta tullut sattuneista syistä käytetty lähes pelkästään H&M vaatteita eikä laadussa ole kyllä mitään valittamista. Varsinkin farkut on kyllä parhaita edullisemman pään farkkuja mitä on tullut kokeiltua. Kulumalla en ole saanut yksiäkään rikki. Saas nähdä nyt kun aloittelee aktiivisempaa pyöräilyä.

Paskaakin toki löytyy mutta niin löytyy kaikilta muiltakin valmistajilta. Pitää vähän osata katsoa mitä ostaa. Kenkiin en toki ole koskenut.

Pojat hei jatkot täällä?

https://www.yksivaihde.net/old/325&page=38

Huvittaa joittenki heittaus kuvastoa kohtaa pelkästään mukana olevien yritysten takia :smiley: Pitääpä käydä sovittelemassa kun kerkeää.

Toivoo ettei enää kukaan käy pelaamassa trackstand-peliä